Įkraunama...
Įkraunama...

Ausų uždegimas

QUOTE(vilke_ziema @ 2013 01 13, 22:41)
Maniškiui rado eustachijaus vamzdelio uždegimą, sako, kad dėl to kalta sloga, išrašė lašint į ausį ir į nosį lašiukų gaminamų..daugiau nieko..sakė, kad gyja įvairiai nuo 1 mėnesio iki 3..liepė laukti..nors ausis vis tai užsikemša, tai atsikemša, kartais diegia, bet jokių geriamų vaistų neišrašė..į mokyklą leido eit, net ir į treniruotes..nelabai suprantu, ar čia ne tas pats kaip ausues uždegimas..?  blush2.gif  visi čia pasakojasi, kad su antibijotikais gydosi, šiaip ir mum seselė užsiminė, kad gydytojas galėjo išrašyt..bet nieko, tai laukt dabar.. g.gif

na vazdelio uzsegimas biski gal ne tas lats kas vidines ausies..be to uzdegimas gali btu bakterinis (ta parodo krraujo tyrimai) tuomet reik antibiotiku ir gali btu viusinias tai tada antibo nereik... o lasiukai...jei paskyre, matyt reik...
Atsakyti
Sveikos,
turim ir mes bėdų dėl ausyčių... mažajam pirmą kartą trūko būgnelis dešimties mėnesių... paskui po daugiau nei menesio pasikartojo. Paskui dar kartą. Dabar jau kurį laiką nebuvo ir va prieš keias dienas, atsikelia ryte ir iš abiejų ausyčių jau bėga... Dar taip nebuvo buvę....
Vaikštom mes pas Sakalinską nuo pirmo trūkimo pastoviai, stebi jį. Ir dabar siūlo operuot, tuos vamzdukus į ausytes dėt. O aš dvejoju, abejoju... Galvoju,va jau pavasaris, orai gražesnis, gal slogų mažiau bus, al sustiprės per vasarą vaikas, gal ir taip išaugsim viską...
Dabar realiai yra buvę vienai ausytei du kartus, kitai tris.
Įdomu tiem, kuriem dėjo tuos vamzdelius, kiek kartų prieš tai buvo plyšimai? Ir kada nusprendė, kad jau reikia dėt?
Kažkaip pasimetus aš... Nesinori ir dėt jei nebūtina, bet nesinori ir gailėtis jei neįdėsim ir bus blogiau dėl to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 16 kovo 2013 - 20:53
QUOTE(VŽ @ 2013 03 16, 13:52)
Sveikos,
turim ir mes bėdų dėl ausyčių... mažajam pirmą kartą trūko būgnelis dešimties mėnesių... paskui po daugiau nei menesio pasikartojo. Paskui dar kartą. Dabar jau kurį laiką nebuvo ir va prieš keias dienas, atsikelia ryte ir iš abiejų ausyčių jau bėga...  Dar taip nebuvo buvę....
Vaikštom mes pas Sakalinską nuo pirmo trūkimo pastoviai, stebi jį. Ir dabar siūlo operuot, tuos vamzdukus į ausytes dėt. O aš dvejoju, abejoju... Galvoju,va jau pavasaris, orai gražesnis, gal slogų mažiau bus, al sustiprės per vasarą vaikas, gal ir taip išaugsim viską...
Įdomu tiem, kuriem dėjo tuos vamzdelius, kiek kartų prieš tai buvo plyšimai? Ir kada nusprendė, kad jau reikia dėt?
Kažkaip pasimetus aš... Nesinori ir dėt jei nebūtina, bet nesinori ir gailėtis jei neįdėsim ir bus blogiau dėl to...

sveikatytes jums 4u.gif unsure.gif mums siule, mes nedejom schmoll.gif ish JAV i LT antrai nuomonei vaziavom 4u.gif pasake 50/50 4u.gif didzkis ir ishaugo jau thumbup.gif labai dziaugiames, kad atsisakem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 03 16, 22:04)
sveikatytes jums  4u.gif  unsure.gif  mums siule, mes nedejom  schmoll.gif  ish JAV i LT antrai nuomonei vaziavom  4u.gif  pasake 50/50  4u.gif  didzkis ir ishaugo jau  thumbup.gif  labai dziaugiames, kad atsisakem  thumbup.gif

Na vat aš ir abejoju, nžn kaip geriau... Užsirašėm ir mes pas antrą gyd (pas Ališauską), žiūrėsim ką jis sakys...
O kaip dažnai jums kartodavosi?
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2013 03 16, 14:10)
Na vat aš ir abejoju, nžn kaip geriau... Užsirašėm ir mes pas antrą gyd (pas Ališauską), žiūrėsim ką jis sakys...
O kaip dažnai jums kartodavosi?

musu didzkiui 5-iu metuku ir maziukui dar vos 1.5-u, buvo 8-i uzdegimai su stipriais antibais, per viena ziema blink.gif doh.gif abiems 4u.gif mes LT lankemes Kaune pas Sauli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 03 16, 22:23)
musu didzkiui  5-iu metuku ir maziukui dar vos 1.5-u, buvo  8-i uzdegimai su stipriais antibais, per viena ziema  blink.gif  doh.gif  abiems  4u.gif  mes LT lankemes Kaune pas Sauli  4u.gif

Ojej, ištiesų daug. O kaip su klausa? Neturėjo ytakos? Man vis baisu, kad jei daug kartų plyšta būgnelis, gali klausai pakenkt... ax.gif Nors gal taip ir nėra... Kažkaip apskritai nedaug randu internete informacijos, apie tuos plyšimus, apie operacijas.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2013 03 16, 14:32)
Ojej, ištiesų daug. O kaip su klausa? Neturėjo ytakos? Man vis baisu, kad jei daug kartų plyšta būgnelis, gali klausai pakenkt...  ax.gif Nors gal taip ir nėra... Kažkaip apskritai nedaug randu internete informacijos, apie tuos plyšimus, apie operacijas.

mums cia (JAV) , buvo 3 pasirinkimai - ishpjauti polipus ir det tubes, antibai, ir ishlaukimas 4u.gif gere daug vaistu, padarem labai daug tyrimu abiems 4u.gif didzkis ishaugo 4u.gif klausai neatsiliepe, nors be galo bijojom unsure.gif jei, dabar tektu rinktis, sprendimas negincyjamai butu toks pats 4u.gif
Atsakyti
Rashkyte, ačiū labai 4u.gif
Bandysim ir mes jaučiu neskubėt.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2013 03 16, 14:51)
Rashkyte, ačiū labai  4u.gif
Bandysim ir mes jaučiu neskubėt.

oi, ner uz ka biggrin.gif 4u.gif patarciau neskubet ir labai apsvarstyt visus galimus variantus 4u.gif juolab, kad niekas negarantuoja 100% schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2013 03 16, 20:52)
Sveikos,
turim ir mes bėdų dėl ausyčių... mažajam pirmą kartą trūko būgnelis dešimties mėnesių... paskui po daugiau nei menesio pasikartojo. Paskui dar kartą. Dabar jau kurį laiką nebuvo ir va prieš keias dienas, atsikelia ryte ir iš abiejų ausyčių jau bėga...  Dar taip nebuvo buvę....

Sveika, stiprybės jums ir sveikatos mažiui. Kokio amžiaus dabar jūsiškis? Mums panašiai buvo, ir klausa truputį nukentėjusi nuo uždegimų, kuri jau niekada ir nebus kokia turėtų būti, po kiekvieno uždegimo mums neatsistatydavo būgnelis į vietą, todėl važinėdavome daryti prapūtimus. Taip pat buvo klaustukas ar operuoti ar ne, bet mūsų gyd.irgi vis tempė, kad gal išaugsim (apie 6-7 m.). IR IŠAUGOM smile.gif . Nors ir dabar kiekvieną kartą suslogavus duodu intensyvius vaistus, kad nenueitų iki ausų, nors labai dažnai ilgam lieka po slogos ausies užgulimas, bet mes jau dideli.
Manau turite įsiklausyti į save, dar priklauso kiek mažiui metų ir galite išklausyti dar vieną nuomonę-blogiau nebus. Sėkmės.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau cia gal pries pora ar daugiau metu. Per paskutinius 1,5 metus gal net du vaikui buvo tik 1 kart ausies uzdegimas. sugere antibiotiku.
Saveites laikotarpyje buvau pas pora lor, tiesiog taip profilaktiskai ir nosis pas vaika begt pradejo lyg alergine sl..
Pirmas lor pasake kad viskas ok-siauri kvepavimo takai, smulkus veidas...isaugs..
Antras lor nosiarykleje lyg...atrado adenoidus ar polipus...kiek skaitineju renku info pagal aprasyma adenoidai lygas ne lt, daktaras tikrai sake polipen, bet gal jie juos taip vadina.. jo nuomone-reik salint, ir vamzdelius i ausis statyt !!! skyscio yra, negirdi...
vaikas kuo puikiausiai gidri, uzdegimas tik 1 per pora m buves
eis siais metais i mokykla...kad butu gerai pries mokykla pasalint...
Vaikas nekriokia, nemiega issiziojes lyg, stebesiu kasnakt, nesu iki tol nieko pastebejus.
Jusu labiau su beda susidurusiu nuomone ? 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 03 17, 16:04)
Sveika, stiprybės jums ir sveikatos mažiui. Kokio amžiaus dabar jūsiškis?

Taip pat buvo klaustukas ar operuoti ar ne, bet mūsų gyd.irgi vis tempė, kad gal išaugsim (apie 6-7 m.). IR IŠAUGOM  smile.gif .

Nors ir dabar kiekvieną kartą suslogavus duodu intensyvius vaistus, kad nenueitų iki ausų,

Dėkui 4u.gif , mūsiškis labai dar mažas metukai ir pusantro mėnesio. Užtai keista, kad taip iškart operuot siūlo.

O kada jum prasidėjo ir kada maždaug baigėsi? T.y. kiek laiko tesėsi kol išaugo?

O kokius vaistus duodat? Man vis amžinas klausimas kokius geriau duot, kad tik suveiktų ir ant ausų nenueitų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 17 kovo 2013 - 21:37