Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(deisse @ 2009 12 21, 20:41)
puikiausioji, o gal jusu zodiako zeklas zuvis? ne i tema, siaip idomu blush2.gif ..
na del luko sutinku..jaunas vaikinukas, tegul vyru klausia ka jie mano apie sukuosena, ar pataria kaip juos pakeisti..manau tikrai galima rasti forumu, kur vyrai kalba apie plaukus ir tt.

O kuo blogai zuvys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 21:42)
ne, ne žuvis smile.gif

Avinas, skorpionas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaveja @ 2009 12 22, 20:06)
kaip uzsimaniau patapti red head rolleyes.gif nezinia ar tapsiu, bet atrodo stulbianamai siose foto

user posted image
user posted image

Man tai asmeniskai negrazu tokia ryza schmoll.gif O jei ir ryskiai raudonai nudazoma,vistiek tuoj ji i ryza pavirs
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 22, 21:18)
Avinas, skorpionas? blush2.gif

nemanau, kad zodiako ženklas yra kaip nors susijęs su žmogaus charakteriu, asmenybe. Pataikėt. Bet čia mes visai ne į temą, galima tokius klausimus uždavinėti per až, mielai atsakysiu. O kam atrodau bjauri, tai esu tikra, pirmas įspūdis klaidingas.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 22, 22:21)
Man tai asmeniskai negrazu tokia ryza schmoll.gif O jei ir ryskiai raudonai nudazoma,vistiek tuoj ji i ryza pavirs

nebutinai, buvau kuri laika ryskiai raudona ir niekad spalva nebudavo nuryzejusi, nuo dazu matyt priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 22, 21:21)

o man atrodo visai gražu, tik reikia labai gražius veido bruožus turėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 22, 22:24)
o man atrodo visai gražu, tik reikia labai gražius veido bruožus turėti.  smile.gif

kazkada eksperimentuodama buvau nusidazius tokia spalva, tai atrode graziai, bet patyriau soka, todel uzsidaziau. bet dabar leisciaus i toki eksperimenta ilgesniam laikui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 22, 23:24)
o man atrodo visai gražu, tik reikia labai gražius veido bruožus turėti.  smile.gif

Man raudonplaukės irgi gražu drinks_cheers.gif Bet tokie plaukai turi tikti prie veido, bruožų, odos spalvos, apskritai prie žmogaus natūros smile.gif Dar gražu, kai rausva plaukų spalva pabrėžiama tinkamos spalvos rūbais, aksesuarais, derančiu makiažu ir pan. smile.gif
Žavi raudonplaukė Marcia Cross smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 22, 22:53)
Žavi raudonplaukė Marcia Cross smile.gif

Tikrai zavi labai 4u.gif ir siaip man tokios spalvos plaukai grazu, kam tinka rolleyes.gif
Atsakyti
o man tos "ryzos" spalvos plauku negrazu 4u.gif buciau "ryza" tikrai persidazyciau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=0kristut0,2009 12 15, 21:45]
laba ,buvo senoje temoje , bet pasikartosiu, gal geletu kas paaijskinti, jeijgu zinote, kaip sita pasidaryti , kaip ce taijp susukti..? ax.gif kazkaip niekaip nepagaunu sikarta kaip pasidaryti..

http://www.youtube.c...8...PL&index=24
vacia siek tiek parodyta. paziurekit daugiau sitos panos klipu labai graziai jinai sau plaukus pasidaro...
Atsakyti
radau ir ryskesne labiau i raudonuma.

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 23 gruodžio 2009 - 10:33