Na ka mergaites, sukau plaukus su kojinem, laikiau apie potra valandu tikrai gavosi. tik nezinau ar man tinka.
Stichija, gal nesusiko todel kad nieko nedejot? as turiu toki purinkli plaukams, tai anuo patepiau, liuks gavosi, jeigu per nakti laikyti tai neizivaizduoju kas butu. aisku mano plaukai nera tokie ilgi kaip ir jusu, ir dar prakarpyti, gal tas leme.
Stichija, gal nesusiko todel kad nieko nedejot? as turiu toki purinkli plaukams, tai anuo patepiau, liuks gavosi, jeigu per nakti laikyti tai neizivaizduoju kas butu. aisku mano plaukai nera tokie ilgi kaip ir jusu, ir dar prakarpyti, gal tas leme.
QUOTE(Makarončikė @ 2009 12 19, 11:06)
ot kaip visoms juokinga, viena pasakė be absoliučiai jokio mandagumo ar supratimo apie tai, kaip reikia reikšti nuomonę, o visos kaip vištos vištidėj juoktis
jum tik tolerancijos moktis ir mokytis.

o pati kaip dar viena višta, tik iš kitos laktos.

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 14:28)

Apie kojines paklaust noriu: tepet prieš tai kokiu fiksatoriumi, ar naturaliai rišote?
QUOTE(Perliukai @ 2009 12 19, 17:42)

Apie kojines paklaust noriu: tepet prieš tai kokiu fiksatoriumi, ar naturaliai rišote?
turiu tik purinimui skirta skysti, juo ir tepiau, laikesi neilgai, todel manau reiktu spec garbanojimui kazko skirto
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 18, 14:47)
Aš niekaip nesuprantu, lukai, kurių velnių tu landžioji po temas, ir dedi tas savo nuotraukas, su prašymais patarti, jei tu nė velnio neklausai. Ir pasakysiu atvirai, ne tik atrodai kaip merga, bet ir elgiesi. Dalyvauji moteriškuose forumuose, eini per temas apie plaukų kaukes, jų puoselėjimą, verkšleni, kaip tau gaila juos nukirpti, plius antakius pešioji. Vyriškumo cielas nulis.
Jau buvau pradejusi ta pati rasyt

Puikiausioji - aciu, kad parasei tai, ka as irgi norejau parasyti

Tai Lukai - soriukas, bet as aplamai pamacius foto ir dar neperskaicius, pagalvojau kas cia per spuoguota pana, taip neskoningai antakius issipesiojus

Ir nepulkit manes - oficialiai pareiskiu -as homofobe jei ka

Papildyta:
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 19, 13:48)
Na ka mergaites, sukau plaukus su kojinem, laikiau apie potra valandu tikrai gavosi. tik nezinau ar man tinka.
saunu kad susisuko

P.S. Tai kuri padeda is UK tuos idomius bigudi siustis?

Gal galit patart ka daryt su plaukais, kaip pasikirpt , gal padazyt kitokios spalvos sruogelem? pagelbekit ryt einu pas kirpeja, o noriu kazko naujo

sorry truputi nesukuoti

sorry truputi nesukuoti

QUOTE(Chansse @ 2009 12 21, 16:53)
Gal galit patart ka daryt su plaukais, kaip pasikirpt , gal padazyt kitokios spalvos sruogelem? pagelbekit ryt einu pas kirpeja, o noriu kazko naujo
sorry truputi nesukuoti

sorry truputi nesukuoti

jei patarimų klausiat, tai kam tą veidą užtušavot? Juk šukuosena, plaukų spalva, būtent prie veido turi tikti, o ne prie drabužių.

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 18:02)
jei patarimų klausiat, tai kam tą veidą užtušavot? Juk šukuosena, plaukų spalva, būtent prie veido turi tikti, o ne prie drabužių. 

Ok dedu, bet necituokit

Aš irgi manau, kad nieko daryti nereikia, tik galiukus pasikirpt.
QUOTE(Jukunda @ 2009 12 21, 18:53)
Plaukuciai labai grazus ir spalva
. pavydziu baltu pavydu. Nieko nedaryk, tik galiukus atnaujink. 

Aciu... O man jau taip pabodo tapati sukuosena