Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

ot kaip visoms juokinga, viena pasakė be absoliučiai jokio mandagumo ar supratimo apie tai, kaip reikia reikšti nuomonę, o visos kaip vištos vištidėj juoktis thumbup.gif jum tik tolerancijos moktis ir mokytis.
Atsakyti
Na ka mergaites, sukau plaukus su kojinem, laikiau apie potra valandu tikrai gavosi. tik nezinau ar man tinka.
Stichija, gal nesusiko todel kad nieko nedejot? as turiu toki purinkli plaukams, tai anuo patepiau, liuks gavosi, jeigu per nakti laikyti tai neizivaizduoju kas butu. aisku mano plaukai nera tokie ilgi kaip ir jusu, ir dar prakarpyti, gal tas leme.
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 12 19, 11:06)
ot kaip visoms juokinga, viena pasakė be absoliučiai jokio mandagumo ar supratimo apie tai, kaip reikia reikšti nuomonę, o visos kaip vištos vištidėj juoktis  thumbup.gif  jum tik tolerancijos moktis ir mokytis.

o pati kaip dar viena višta, tik iš kitos laktos. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 19, 14:28)
o pati kaip dar viena višta, tik iš kitos laktos. irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif būtent
Apie kojines paklaust noriu: tepet prieš tai kokiu fiksatoriumi, ar naturaliai rišote?
Atsakyti
QUOTE(Perliukai @ 2009 12 19, 17:42)
drinks_cheers.gif būtent
Apie kojines paklaust noriu: tepet prieš tai kokiu fiksatoriumi, ar naturaliai rišote?

turiu tik purinimui skirta skysti, juo ir tepiau, laikesi neilgai, todel manau reiktu spec garbanojimui kazko skirto
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 18, 14:47)
Aš niekaip nesuprantu, lukai, kurių velnių tu landžioji po temas, ir dedi tas savo nuotraukas, su prašymais patarti, jei tu nė velnio neklausai. Ir pasakysiu atvirai, ne tik atrodai kaip merga, bet ir elgiesi. Dalyvauji moteriškuose forumuose, eini per temas apie plaukų kaukes, jų puoselėjimą, verkšleni, kaip tau gaila juos nukirpti, plius antakius pešioji. Vyriškumo cielas nulis.

Jau buvau pradejusi ta pati rasyt lotuliukas.gif , paskui susilaikiau, galvoju sukasiu dantis ir eilini karta busiu labai mandagi ir santuri, nu bet nebegaliu lotuliukas.gif
Puikiausioji - aciu, kad parasei tai, ka as irgi norejau parasyti 4u.gif Mintys identiskos siuo atzvilgiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tai Lukai - soriukas, bet as aplamai pamacius foto ir dar neperskaicius, pagalvojau kas cia per spuoguota pana, taip neskoningai antakius issipesiojus lotuliukas.gif Ir lupytes tok papustos doh.gif Biski ant taves spakliaus uzdejus - visai nebutu aiski tavo lytis....
Ir nepulkit manes - oficialiai pareiskiu -as homofobe jei ka mirksiukas.gif , esu pries pries homoseksualu labai viesa lindima i akis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 19, 13:48)
Na ka mergaites, sukau plaukus su kojinem, laikiau apie potra valandu tikrai gavosi. tik nezinau ar man tinka.
Stichija, gal nesusiko todel kad nieko nedejot? as turiu toki purinkli plaukams, tai anuo patepiau, liuks gavosi, jeigu per nakti laikyti tai neizivaizduoju kas butu. aisku mano plaukai nera tokie ilgi kaip ir jusu, ir dar prakarpyti, gal tas leme.

saunu kad susisuko 4u.gif As dejau specialia zele plaukams formuoti, kuria naudoju su paroloniniais bigudi sukant, tai su bigudi ( ir tik 5 ) vat kaip susisuko, mastau gal per ilgi plaukai, o gal per ploni/per stori g.gif kad vistiek tu garbanu ziuriu nelabai rasta lotuliukas.gif
user posted image

P.S. Tai kuri padeda is UK tuos idomius bigudi siustis? blush2.gif
Atsakyti
Gal galit patart ka daryt su plaukais, kaip pasikirpt , gal padazyt kitokios spalvos sruogelem? pagelbekit ryt einu pas kirpeja, o noriu kazko naujo 4u.gif
user posted imageuser posted image
sorry truputi nesukuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 21 gruodžio 2009 - 17:00
QUOTE(Chansse @ 2009 12 21, 16:53)
Gal galit patart ka daryt su plaukais, kaip pasikirpt , gal padazyt kitokios spalvos sruogelem? pagelbekit ryt einu pas kirpeja, o noriu kazko naujo 4u.gif
sorry truputi nesukuoti 4u.gif

jei patarimų klausiat, tai kam tą veidą užtušavot? Juk šukuosena, plaukų spalva, būtent prie veido turi tikti, o ne prie drabužių. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 21 gruodžio 2009 - 17:06
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 18:02)
jei patarimų klausiat, tai kam tą veidą užtušavot? Juk šukuosena, plaukų spalva, būtent prie veido turi tikti, o ne prie drabužių. lotuliukas.gif

Ok dedu, bet necituokit smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2009 12 21, 18:14)
Ok dedu, bet necituokit smile.gif

Plaukuciai labai grazus ir spalva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . pavydziu baltu pavydu. Nieko nedaryk, tik galiukus atnaujink. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jukunda: 21 gruodžio 2009 - 17:54
Aš irgi manau, kad nieko daryti nereikia, tik galiukus pasikirpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 21 gruodžio 2009 - 18:39
QUOTE(Jukunda @ 2009 12 21, 18:53)
Plaukuciai labai grazus ir spalva thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .  pavydziu baltu pavydu. Nieko nedaryk, tik galiukus atnaujink.  mirksiukas.gif

Aciu... O man jau taip pabodo tapati sukuosena blush2.gif viena diena jau buvau sugalvojus rudai dazytis doh.gif bet atkalbejo biggrin.gif
Atsakyti