Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

smile.gif+2010 02 08, 01:14-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 08, 01:14)
manau tokiu mergaiciu papugaiciu atsiras ne viena ir ne dvi......nesvarbu ar tinka,bet svarbu,kad madinga blink.gif

Jau galiu pasigirti, kad gyvai maciau pempes kuoda lotuliukas.gif Kas liudniausia, Viktute tai bent pati issipusciusiu prie tokios ala sukuosenos, o mano matyta mergaite - apsmukusiom murzinom kelnem, nukleiptais batais, stiliaus nulis , uztat tona spakliaus ir pempes lizdas, negrazu baisiai doh.gif
Atsakyti
Stichija na va! biggrin.gif as ir sakau,kad svarbu,kad madinga,o ar tinka,ar ne,tai buvo ne buvo! hihihi.gif Tas pats kaip buvo su tuo "kare" kirpimu,visos taip nusikirpo madu verges,o,kad po to plaukai kaba nei siaip,nei taip,tai nesvarbu blink.gif kiekviena sukuosena manau reikia taikyti pagal save,pagal savo styliu,veido forma ir t.t. nes viena ir ta pati siuveliura negali tikti visoms rolleyes.gif
Atsakyti
cia velgi pagal kiekvieno stiliu smile.gif o man pvz. grazu prie gatves stiliaus aprangos susiaustas kuodas thumbup.gif tik aisklu spakliaus reiktu ne tona deti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano kolegei NEREALIAI GRAZIAI atrodo jusu pavadintas pempes kuodas,,,,,dabar tik pamaciau kad ir VB nesioja taip lotuliukas.gif reikes darbe pasijuokt is koleges lotuliukas.gif beje,man nepritinka taip ,bet kitom labai stiliovai si paprasta sakyciau sukuosena wub.gifuser posted image
va tokia jos sukuosena,tik iki peciu ilgis,susisuka kuoduka ir wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatima74: 08 vasario 2010 - 16:42
Kokia sukuosena galima pasidaryti turint atsikisuses ausis, kad butu galima jas paslepti.
Plaukai nera stori
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 12:47)
Ale cia kas do ciudo-judo bigudukai  blink.gif  g.gif , reiks ybejun ilyst, paieskot, visai patiko
http://www.youtube.c...feature=related

jei rasi kur pigiaj, duok žinot wink.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal žinote kokių šukuosenų iš plaukų pynimo (tarkim kaip eglutė ,pušelė? ) Prašau,atsakykite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 02 09, 17:07)
Sveikos 4u.gif  Gal žinote kokių šukuosenų iš plaukų pynimo (tarkim kaip eglutė ,pušelė? )  Prašau,atsakykite unsure.gif

Man tas pats įdomu. Tik kaži ar aš su savo ilgu "bobo" ką susipinčiau biggrin.gif
Atsakyti
man sitaip labai grazu,kai buna supinti sonai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
smile.gif+2010 02 10, 20:29-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 02 10, 20:29)
man sitaip labai grazu,kai buna supinti sonai 4u.gif
user posted image

idomu kaip cia taip supinta? g.gif
paciai taip imanoma kazkaip, jauciu nelabai doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 02 10, 21:04)
paciai taip imanoma kazkaip, jauciu nelabai  doh.gif  ax.gif

nerandu internete aprasymo kaip tai butu galima padaryti cry.gif jeigu rasiu kazkokiu patarimu,butinai ikelsiu mirksiukas.gif arba kazkas gales patarti mums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 02 10, 21:04)
paciai taip imanoma kazkaip, jauciu nelabai  doh.gif  ax.gif

smile.gif moku,bet kažin ar suprasit,kaip papasakosiu. ax.gif
Atsakyti