Įkraunama...
Įkraunama...

madingos plaukų šukuosenos,idėjos...

QUOTE(leliuga @ 2010 02 11, 12:12)
smile.gif moku,bet kažin ar suprasit,kaip papasakosiu. ax.gif

na pabandyt galima mirksiukas.gif mane ir labai domina, kaip taip supinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramunyte* @ 2010 02 11, 13:38)
na pabandyt galima  mirksiukas.gif  mane ir labai domina, kaip taip supinti  ax.gif

Pini kaip(vienpusę)prancūzišką kasytę tik,sruogeles pritempi iki norimo ilgio kuris kris ant veidelio,svarbu vienodo pločio atskirti,kada plaukai nedaug iškarpyti,tuomet gražiau.Nekokia iš manes teorijos mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 11 vasario 2010 - 15:26
QUOTE(leliuga @ 2010 02 11, 17:24)
Pini kaip(vienpusę)prancūzišką kasytę tik,sruogeles pritempi iki norimo ilgio kuris kris ant veidelio,svarbu vienodo pločio atskirti,kada plaukai nedaug iškarpyti,tuomet gražiau.Nekokia iš manes teorijos mokytoja.

buvai teisi
as bent neuspratau
blush2.gif
kaip ta prancuziska pinas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 02 11, 18:57)
buvai teisi
as bent neuspratau
blush2.gif
kaip ta prancuziska pinas  rolleyes.gif

Imi plaukų sruogą,dalini į tris lygias dalis ir iš šonelių pridedi po truputį plaukų.
Tik tam variante,ilgini vieną šoną. Einu pabandysiu seniai pyniau,galiu suklaidint.

Vis tik tikrai taip pinasi.Pabandykit labai lengva mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
mano klientė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 11 vasario 2010 - 20:46
QUOTE(Laukineja @ 2010 01 11, 22:27)
Atėjo laikas keisti šukuoseną, bet niekaip nenusprendžiu, kaip šį kartą kirptis. Atsibodo man romantiškas arba klasikinis įvaizdis, noriu kažko "kieto"  biggrin.gif Tai va, mano veidas yra apvalus, plaukai jau nuaugę ir noriu trumpų plaukų šukuosenos, kad jie kristų ant veido (pvz, kreivi kirpčiai), nes pastebėjau, kad man taip labiausiai tinka. Gal ką pasiūlysite?

Štai čia buvo mano pirmasis variantas:
user posted image
Bet persigalvojau, nes dabar noriu kažko tikrai naujo ir modernaus (o gal man tik taip atrodo, kad čia per paprastas kirpimas?)

Ką manote dėl:
user posted image

Kita vertus baisoka taip trumpai nusikirpti, taigi, padrąsinkit arba patarkit kažką šaunaus smile.gif
P.S. galėčiau įdėti ir savo foto, jei to reikėtų, nes atsibodo, jau tris savaites sukti galvą kaip nusikirpti ir labai reikia patarimo smile.gif

tikrai tau labai taip tiktu manau,nes ir pati esi kazkiek panasi i modeli kur sukuosena idejai, labai grazi sukuosena, pasiryzk ir manau nesigailesi...

Papildyta:
kaip manot koks man plauku kirpimas tiktu?
user posted image
visa gyvenima nesioju kirpciukus tai tiesius tai ant sono,labiau gal tinka ant sono,plaukai pusilgiai... be kirpciuku netinka,kakta aukstoka rolleyes.gif
Atsakyti
leliuga Aciu uz issamu paaiskinima wub.gif
Atsakyti
Man šios gražios:
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip tik pirmadienį einu į kirpyklą, norisi atsinaujinti. Gal kuri nors patartų kokį kirpimą/šukuoseną ovaliam veidui?
Atsakyti
QUOTE(Smile;) @ 2010 02 13, 13:52)

labai patiko toks kirpimas
kaip manote ar man tiktu tokie kirpciukai?
http://s386.photobuc...nt=PICT0022.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolina: 17 vasario 2010 - 15:49
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 17:46)

manau, kad tiktu
Atsakyti
visa gyvenima turiu tokis pati kirpima, ir labai noriu kazka pasikeisti, nes jau net negaliu i veidrodi ziureti kaip nuobodu su tokia pacia sukuosene, nors kokia cia sukuosena, visada i arklio uodega suristi pkaukai arba kuoduka.merginos gal ka patartumete, kazkaip uzsimaniau kirpciuku, bet as nesuprantu ar man jie tinka, ar mano kakta auksta ar zema?
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2010 02 17, 16:46)

Manau,kad tiktu,nes turi auksta kakta,o tokiu atveju kirpciukai atrodo super smile.gif Galesi nesioti tiesiai,kai atsibos sonu,man asmeniskai karciukai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 02 11, 21:23)
Imi plaukų sruogą,dalini į tris lygias dalis ir iš šonelių pridedi po truputį plaukų.
Tik tam variante,ilgini vieną šoną. Einu pabandysiu seniai pyniau,galiu suklaidint.

Vis tik tikrai taip pinasi.Pabandykit labai lengva mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
mano klientė biggrin.gif

pritatiu, sis pinymas yra istiesu labai lengvas ir labai grazus:)
Atsakyti