Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

QUOTE(Cansado @ 2011 08 17, 11:43)
Aš žirniukus gėriau antro nėštumo pabaigoj, bet man nebuvo jokių paruošiamųjų..  schmoll.gif

na cia negalima manau nusprest nuo zirniuku ar tiesiog paruosiamieji kiekvienai juk skirtingai vienom buna skausmingesni kitom nea mirksiukas.gif o as kadangi turiu tai ir geriu tikiu jais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 08 17, 10:42)
na jei jau stipriai prades kankint paruosiamieji  ax.gif

na jo drinks_cheers.gif

QUOTE(Cansado @ 2011 08 17, 10:43)
Aš žirniukus gėriau antro nėštumo pabaigoj, bet man nebuvo jokių paruošiamųjų..  schmoll.gif

kiekvienos organizmas reguoja kitaip mirksiukas.gif niekas nesako,kad turi jie buti,ir neikas ensako,kad jei pades 100 proc kiekvienai 4u.gif cia reikai ilgo vartojimo,kad padetu.....
cia ats pats kaip vieni ligas gydo antibiotikais,nes kiti vaistai ju neveikai,o kiti naturaliai issigydo namuose mirksiukas.gif

QUOTE(Monikaa @ 2011 08 17, 10:58)
na cia negalima manau nusprest nuo zirniuku ar tiesiog paruosiamieji kiekvienai juk skirtingai vienom buna skausmingesni kitom nea  mirksiukas.gif  o as kadangi turiu tai ir geriu tikiu jais  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 17 rugpjūčio 2011 - 11:04
QUOTE(Fifux'e @ 2011 08 17, 12:03)
na jo drinks_cheers.gif
kiekvienos organizmas reguoja kitaip mirksiukas.gif niekas nesako,kad turi jie buti,ir neikas ensako,kad jei pades 100 proc kiekvienai 4u.gif cia reikai ilgo vartojimo,kad padetu.....
cia ats pats kaip vieni ligas gydo antibiotikais,nes kiti vaistai ju neveikai,o kiti naturaliai issigydo namuose mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tai lauksim ju rezultatu bigsmile.gif na sake kelios savaites iki gimdymo gert tai as nuo 37 savaites ir pradejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 08 17, 11:22)
tai lauksim ju rezultatu  bigsmile.gif na sake kelios savaites iki gimdymo gert tai as nuo 37 savaites ir pradejau  ax.gif

aha,rekomenduoja nuo 37 pradeti...tai mus jau kaip ir yra 37,bet as pradesiu nuo pirmadienio ateinancio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 08 17, 12:03)

aš tik atsakiau į jūsų klausimą.. mirksiukas.gif jeigu sutinkat, kad vartojant žirniukus kiekvienai būna viskas individualiai, tai ir neverta tada tokių klausimų uždavinėti.. ax.gif
Atsakyti
na ka geriu zirniukus nuo 37savaites, vakar buvo terminas gimdyt, bet as dar 2in1 biggrin.gif geriu ir toliau bet jau bijau kad man jie pasibaigs doh.gif lotuliukas.gif paskui pranesiu kokia pabaiga buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 08 23, 09:44)
na ka geriu zirniukus nuo 37savaites, vakar buvo terminas gimdyt, bet as dar 2in1  biggrin.gif  geriu ir toliau bet jau bijau kad man jie pasibaigs  doh.gif  lotuliukas.gif paskui pranesiu kokia pabaiga buvo  bigsmile.gif

biggrin.gif na jie neskatina gi visiskai,tad laukiam thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti vartojanciu zirniukus, kaip ant jusu buteliuku yra uzrasytas siu zirniuku pavadinimas? Kadangi pati gyvenu ne LT ir man juos atsiunte mama kartu su kitokiais homeopatiniais vaistais, tai bijau sumaisyti, kad netycia ne tuos pradeciau gerti. Ant mano buteliuko nera uzraso gimdymui palengvinti ar skatinti, yra tik ju sudetines dalys ivardintos: Gelsemium D4, Caulopsylum D4 (sita gal su klaidom parasiau, nes sunku iskaityti rasta) ir Cimicifuga D3.
Atsakyti
ant mano irgi buvo sita sudetis uzrasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2011 08 23, 18:26)
ant mano irgi buvo sita sudetis uzrasyta mirksiukas.gif

Dekui smile.gif reiskia tie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 08 23, 11:22)
biggrin.gif na jie neskatina gi visiskai,tad laukiam thumbup.gif

zinau kad neskatina biggrin.gif laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2011 08 23, 13:54)
Sveikos,

noriu paklausti vartojanciu zirniukus, kaip ant jusu buteliuku yra uzrasytas siu zirniuku pavadinimas? Kadangi pati gyvenu ne LT ir man juos atsiunte mama kartu su kitokiais homeopatiniais vaistais, tai bijau sumaisyti, kad netycia ne tuos pradeciau gerti. Ant mano buteliuko nera uzraso gimdymui palengvinti ar skatinti, yra tik ju sudetines dalys ivardintos: Gelsemium D4, Caulopsylum D4 (sita gal su klaidom parasiau, nes sunku iskaityti rasta) ir Cimicifuga D3.

na pas mane yra surasyta sita sudetis ir pavadinimas COMPLEX CAULOPYLUM 4u.gif
paskui ten yvairus zenkliukai,kiek vartoti,kas gamina ir pn 4u.gif

QUOTE(Monikaa @ 2011 08 23, 19:04)
zinau kad neskatina  biggrin.gif laukiam  bigsmile.gif

laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti