Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti

na va galiu pasakyt apie zirniukus, geriau nuo 37savaites, pernesiojau 10 dienu, susiemiau ir pradejau sportuot biggrin.gif laipiojau laiptais kaip isprotejus, aplink ligonine ratais sukau, ananasa suvalgiau (NE VISA) sampaniuko iskaliau ir V uzlauziau bigsmile.gif taigi isvengiau skatinimo ta vakara prasidejo saremiai, zirniuku nebegeriau nes nebetikejau ju galia lotuliukas.gif siaip kaklelis atsidarinejo greitai, zirniukus buvau iki tos dienos pagerus 2kart dienoj (per ta 10 dienu pernesiojimo laikotarpi) bet gimdykloj nei karto nes nebeturejau minciu apie jokius zirniukus kai saremiai buvo kas 5minutes ir ziauriai sunkiai istveriami nes labai ilgai kankinaus, bet nors ir kakelis pakankamai gerai atsidarinejo galo pritruko ir gimdymas baiges CP unsure.gif bet jei ju esme skatinti veikla tai gal man jie ir padejo bet cia palieku pliusiuka labiau fiziniam kruviui ir visiems pasiskatinimams 4u.gif nes po intensyvaus laipiojimo prasidejo maudenimai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikaa: 04 rugsėjo 2011 - 16:47
Jeigu kam liks žirniukų Vilniuje, mielai priglausčiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 09 08, 21:31)
Jeigu kam liks žirniukų Vilniuje, mielai priglausčiau..  mirksiukas.gif

as turiu,bet ne vln....

laba,
na ka,ir as galiu pasisakyti,kol maitinu...
geriau nuo 37sav,pagimdziau tris dienas iki termino.gimdymas buvo greitas ir sklandus,neplysau,nekirpo,kaklelis atsidarinejo idealiai.per beveik nepilnas 4 val viskas buvo pradeta ir baigta.zirniuku gimdymo metu jau negeriau
Atsakyti
Vis dar dovanoju pusę indelio žirniukų. man labai padėjo 4u.gif tad galiu padovanoti kam reikia smile.gif
Atsakyti
as irgi pradejau vartoti siuos zirnelius suejus 37 nestumo savaitei. vartojau vartojau ir prasidejo gimdymas pasibaigus 38 savaitei. Pagimdziau nuo vandenu nubegimo iki leliukas gulejo ant pilvo per 6 val. Gydytoja sake, kad viskas buvo sklandu, palyginti greitai, kaklelis buvo minkstas. Per saremius irgi vartojau.
Aisku,niekas nepasakys, ar cia ju deka viskas praejo sklandziai ar ne. As manau geriau jau pavartoti ir zinoti,jog padarei viska.
turiu likusiu zirniuku Kaune smile.gif
Atsakyti
jau turiu savo stebukleli wub.gif ir galiu papasakoti, kaip man veike zirniukai. As juos pradejau gerti nuo 37 sav. ir saziningai kiekviena diena. Pagimdziau viena diena po termino. Kai ryte viskas prasidejo apie 5 val., pradzioj jautesi lengvi nereguliarus saremiai ir kaklelis buvo 1 cm, akusere sake, kad kietas. Saremiai buvo nereguliarus, tai nuo 7val. zirniukus geriau kas 20 min. Spejau pasivaikscioti mieste po parduotuves ir i ligonine atvykau pasitikrinti 12 val. Skausmu dideliu irgi nejauciau. Kaklelis buvo 3 cm ir jau minkstas. Nuo 14 val. prasidejo tikri saremiai, kurie kartojosi kas 2-3 min. Iki 15 val. dar geriau zirniukus, paskui jau ne. Apie 17 val. prakirpo vandenis, kad veikla vyktu sparciau ir jau buvo 5 cm. Prakirpus vandenis, per 1 val. atsidare visi 10 cm. Manau, kad zirniukai tikrai padejo, nes butent ryte pradejus gerti kas 20 min, per kelias valandas be kanciu kaklelis suminkstejo ir paskui veikla vyko labai gerai, tik va nenubege vandenys stabde, bet juos prakirpus, per 1 val. visi like 5 cm atsidare. Su pirmu gimdymu man reikejo kaklelio masazus daryti, pernesiojau 10 dienu, kaklelis vis buvo kietas ir gimdymo metu per 1 val. atsidarinejo po 1 cm. Pirmas gimdymas truko 9,5 val., o antras 5 val.
Atsakyti
Na ką, artėja terminas, kada ir aš galiu pradėt juos vartoti..Tai dabar klausiu, ar galima jų jau vilniuj nusipirkti, ar tik kaune? Gėriau juos prieš antrą gimdymą, tai specialiai važiavau į kauną pasiimti, prieš tai užsisakiusi..Gal dabar jau ir vilniuj kokioj vaistinėj gamina? g.gif
Atsakyti
paimciau ir as tu zirneliu jai kam liko is kaunieciu
Atsakyti
Jei negertumėt žirniukų tai viso to turbūt nei vienai neįvyktų? Lygiai taip pat pagimdytumėt, lygiai taip pat tas vaikas gimtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 10 26, 16:30)
Jei negertumėt žirniukų tai viso to turbūt nei vienai neįvyktų? Lygiai taip pat pagimdytumėt, lygiai taip pat tas vaikas gimtų biggrin.gif

wow, koks pamokantis ir su gilia prasme komentaras.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 10 26, 15:51)
Na ką, artėja terminas, kada ir aš galiu pradėt juos vartoti..Tai dabar klausiu, ar galima jų jau vilniuj nusipirkti, ar tik kaune? Gėriau juos prieš antrą gimdymą, tai specialiai važiavau į kauną pasiimti, prieš tai užsisakiusi..Gal dabar jau ir vilniuj kokioj vaistinėj gamina?  g.gif

Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 20:29)
Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau  rolleyes.gif

ačiū, neatidžiai skaičiau.. 4u.gif
Atsakyti