Dianute, šiaip stengiuosi visada valgyti tik tokį maistą, kurį pasigaminu pati. Na gal išskyrus salotas, mišraines dažniau perkame. Gaminti labai mėgstu, o ir piniginei geriau, kai valgai savos gamybos maistą. Tik retkarčiais perkam pusfabrikačius, nes ne visada išeina gaminti 5 asmenų šeimynai, kadangi mokausi, o ir mažajai nuolatos manęs reikia, kad paimčiau ant rankų ir pan., nes labai sunkiai dygsta dantys. Retkarčiais tikrai nėra blogai, o ir suvalgomas kiekis būna mažas. O dėl tų E, tai stengiuosi išvengti tų, kurie gali sukelti vėžinius susirgimus, jei dideliais kiekiais vartosi tą maistą, kuriame jų yra. Nesimokyk valios, o junkis ir ją ugdykis kartu su mumis
Šiaip man labai patinka puslapiukas vienas www.sveikasvaikas.lt, kur pateikiami gana išsamūs duomenys apie daugelį konkrečių maisto produktų.
Šiandien mano meniu (labai trumpas):
Pusryčiai, pietūs, vakarienė ir užkandžiai: 2 kavos puodukai + 1,5 a. š. cukraus, 1 puodelis arbatos su citrina ir vanduo. Planuoju dar gerti daugiau arbatos ir vandens
Visam žarnyne taip lengva, atrodo jau ir traukiuosi, bet vyras juokiasi iš manęs ir sako, kad jokių procesų nematyti. Bet užtat aš jaučiuosi lengva iš vidaus, nes ten tuščia, neapkrauta, net parduotuvėj vyrui sakau "žiūrėk, matai kaip skraidau. Tuoj nuskrisiu iki duonos skyriaus". Tai vyras pamanė, kad ko prisiuoščiau