QUOTE(muniukas27 @ 2010 01 04, 09:38)
sweika prisijungus naujokele

na istorija tavo nelabai dziuginanti

bet jei svoris pradejo kristi kazkiek tai reiskiasi ymanoma . Pas mane spintelej irgi metosi clanirol gal reiketu pabandyti

as irgi bandziau laikytis kas antros dienos dietos, bet ji man kazkaip nepasiteisino

arba per mazai laiko bandzau.
Labai džiaugiusi, kad radau būdą, kuris nors ir pamažu, bet lengvina mane. O aš tos dietos laikausi jau nuo gegužės mėn., būna gana dažnai, kad sustoja kristi svoris ir ilgai taip, bet vistiek nenustoju savo derinuko laikytis ir po kiek laiko vėl pradeda pamažu kristi.
QUOTE(Neringa30 @ 2010 01 04, 13:28)
lieknėjimas turi prasidėti nuo smegenų
Tai va, jungiuos ir aš į jūsų būrelį

Tiesa, dar labai mėgstu žiūrinėti skelbimų lentoj pardavinėjamas sukneles ir įsivaizduoju, kaip aš su jom atrodyčiau, labai padidina motyvaciją, juo labiau, kad balandžio mėnesį laukia didelis balius ir aš būtinai turiu sukūsti....
Sveika prisijungusi ir tu. Visiškai sutinku, kad didžiausia jėga yra smegenys, prieš susilaukdama vaikelio labai rimtai studijavau teigiamą nusiteikimą, motyvaciją ir tikėjimą, kad gali būti taip, kaip sau galvelėje susidėlioji. Ir žinokit tas man padėjo labai daug sunkių dalykų išgyventi profesinėje veikloje, nes per daugiau nei 3 m. patyriau kelis fizinius išsekimus ir vieną nervinį, vaistais gydytis nebenorėjau, tai atradau daug nuostabios literatūros apie savo dvasinio, minčių pasaulio tobulinimą. Manęs šiais metais laukia diplomo įteikimas, klasės pirmasis susitikimas, tai motyvacijos oi kaip yra, nes net gėda prieš klasiokus iš lieknos pasirodyti švelniai tariant kiaulaite

.
O dabar prisiduodu
Pusryčiai: juodos kavos puodelis+2 a. š. cukraus, 3 riekės medaus duonos su šiek tiek aptepta tuno užtepėle su meksikietiškais prieskoniais.
Užkandis: nieko.
Pietūs: 3 vištienos kepsnelių juostelės (labai panašu į žuvies pirštelius) + 2 v. š. lietuviškos mišrainės.
Užkandis: nieko.
Vakarienė: dar manęs laukia

Manau, kad vėl bus tokia kaip pietūs tik su šauktu marinuotų burokėlių ir keliais griežinėliais šviežio agurko.
Manau, kad naktipiečiams dar neatsilaikysiu prieš želė (turiu pridariusi į vienkartinius puodelius).
O dabar kulniuoju taisytis arbatėlės su griežinėliu citrinos (geriu be cukraus).
Velnių gavimui jau pasiruošiau