Sweikos mergaiciukes

pataikiau kaip tik kur reikia

tai va papsakosiu trumpai savo istorija
Mano ugis 172, svoris......67

pries kokius 7metus buvau pasiekusi toki pat svori ir tada nutariau kad reikia kazka daryt. su ta pacia diena atsisakiau maisto ir pradejau begiot: ryte vakare. ka jus manot kg tirpo akyse visi stebejosi. as per kokias 2sav atsikraciau 8kg. Per diena suvalgydavau banana ir grudetos varskes...kazkodel kitu maisto produktu nepamenu
pamau pradejau valgyt viska, bet sporto nenutraukiau, kiekv vakara (vasara) begiodavau krosiuka. Kokius 5metus neataugo nei kg. sveriau 59kg. Tad teko isvaziuoti dirbti i vokietija o ten visos "bandeles" padare savo.
tad dabar vel atgavau savo nelemta 67kg.

sia vasara vel susiemiau ir pradejau sportuot. Begiodavom su drauge kiekv vakar 45min. viskas ok ..numeciau kazkiek svorio, o dabar , ka jus manot...gryzo vyras is uzsienio tai vel atsirisau,,,,nereikia nei sporto nei nieko...kiaule kokia as....
tad isitikinau kad geriausias ir veiksmingiausias budas yra - saikas

bet kad visur ieskau jo bet nerandu pas save as jo
kazkokiu dietu nenoriu laikytis nes jau visko esu isbandziusi....bet biski sporto ir porciju mazinimo reiketu...tad manau su jum mergaites bus smagiau tai daryti,
tik beda ta kad negaliu stoti "ant bado" nes planuojam leliuka, ir galimas daiktas kad laukiuosi

bet saiko reikia kazkaip ismokti, nes jei taip esiu kaip busiu nescia tai netilpsiu pro duris
va ir dabar vyras vista kepa eisiu jau ryt
sekmes mergytes, prisijungsiu pas jus , gal susidarysim koki valgiarasti bendra ir laikysimes kartu - bus lengviau