Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

Sveikos smile.gif .Ir aš kiek žinau ir pati esu mačius kada labiau šalta vaikiukų neveda. Per lietų tikrai ne schmoll.gif . O kai šlapia(turiu galvoj,po lietaus) tai bent jau mūsų auklėtojos neveda rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o idomu kaip ziema, kai anksti temsta ir sninga g.gif
Papildyta:
Sveikutes 4u.gif o idomu kaip ziema, kai anksti temsta ir sninga g.gif
Nors maniskei praeita ziema patiko, kai snigdavo tai su liezuviuku gaudydavo snaiges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 11 12, 15:26)
Sveikutes 4u.gif  o idomu kaip ziema, kai anksti temsta ir sninga g.gif
Papildyta:
Sveikutes 4u.gif  o idomu kaip ziema, kai anksti temsta ir sninga g.gif
Nors maniskei praeita ziema patiko, kai snigdavo tai su liezuviuku gaudydavo snaiges lotuliukas.gif

Sveikos smile.gif Kiek aš pamenu iš praeitų metų,tai kai sutemsta ir dar sninga,tai nevesdavo. Bet mūsų maža patirtis,dar tik viena žiema darželyje buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikos "mazylio" mamytes 4u.gif na va arteja sventes kas turi kokiu pasiulymu ar naujienu?pas mus tik dar bus susirinkimas, o pati eglute bus gruodzio 18 newyear.gif
Labai laukiam, jau kostiuma sioki toki turim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 11 21, 14:26)
Sveikos "mazylio" mamytes 4u.gif  na va arteja sventes kas turi kokiu pasiulymu ar naujienu?pas mus tik dar bus susirinkimas, o pati eglute bus gruodzio 18  newyear.gif
Labai laukiam, jau kostiuma sioki toki turim blush2.gif

Sveikos smile.gif Kol kas jokių pasiūlymų nesugalvoju ax.gif Susirinkimas pas mus bus antradienį,o kada eglutė dar nežinau. Šiandien grupėj muzikos instrumentų,kuriuos reikėjo padaryt kartu su vaikučiais parodėlė rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif mes ir darem muzikos instrumenta, tai as miegot nuejau 1val. blink.gif ir as dalyvausiu susirinkime aktu salei, idomu ka papasakos gero.
Atsakyti
Sveikos "Mažylio" mamytės smile.gif Artėja šventės ir labai įdomu kuo bus jūsų vaikučiai ax.gif Maniškė bus eglutė smile.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif ooo kaip originalu thumbup.gif butinai imesk foto po sventes, kaip maze pasipuose, ir mes pasipuikuosim tongue.gif Na maniske bus feja, turim balta suknyte, nupirksiu sparnus ir lazdele stebuklinga duosiu, lai visu norus pildo lotuliukas.gif o seip kadangi masu maziukai dar tai karnavalines temos nebus, kaip kas pasipuos, bus gerai, nes maziukai jie nesupras, ko cia juos taip aprenge lotuliukas.gif Labai laukiam, turetu bus super svente, nei vieno nusiskundimo negirdejus ax.gif
Atsakyti
laba diena,su naujais metais visas mirksiukas.gif nuo siu metu rudenio planuojame vesti savo mergaite i si darzeli,pasiskaiciau cia viska ir dar man iskilo toks klausimas toms kurios veda ne i lopseli o i darzeli.man labai idomu kokia ten dienotvareke vaiku,kokia aplamai sistema auklejimo?idomu viskas ko ten vaikuciai mokosi?nes pvz vienuose darzeliuose vaikams suteikiama visiska laisve daryti ka jie nori,vaikai atlike kazkokius darbelius gali pakilti nuo stalo, o viska ka paliko ant jo sutvarko aukletojos.Kituose darzeliuose vaikai mokomi tik patys susitvarlyti viska su kuo jie pazaidzia,jie mokinami daug ivairiu pareigu ir t.t.labai idomu kas akcentuojama siame darzelyje?kokiomis veiklomis uzsiima vaikai?t.y dainavimu,sokiais,menais ar dar kazkuo?po kelis vaikus grupese?gal zinot jei vaikui bus 3 metai kai eis i darzeli tai kokio amziaus vaikai dar gali papulti i ta grupe? 4u.gif jetus kiek cia daug klausimu uzdaviau bigsmile.gif bet visa tai be galo aktualu ir idomu.aciu labai is anksto
Atsakyti
ir man aktualu....
Atsakyti
mano lanko vienas darzeli kitas lopseli.tai net mazasis moka susitvarkyti stala kai padaro koki darbeli, net pati nustebau.veiklos tai yra nemazai.yra dainavimo ,sporto,sokiu,dabar dar ir keramikos burelis.zodziu vaikučiai tikrai užimti,ir nesitrainioja is kampo i kampa.labai dažnai atvažiuoja spektakliai.daug visokiu darbeliu pridaro.o kad vaikus moko savarankiskumo tai tikrai.kalėdų sventės tai super.direktorė labai rūpinasi tvarka.,keicia baldelius,kad tik mažyliams butu jauku.tikrai geras darželis.
jei jusu vaikeliui bus trys metai,tai grupeje ir bus panasaus amziaus,gali buti ir keli vyresni metais .bet pagrinde panasaus amžiaus.taigi,nebijokit ir drasiai leiskit savo mažyli i darželi.sėkmės/
Atsakyti
Galiu tik pritarti Ausvai,tikrai puikus darželis. Prie išvardintų dalykų galiu pridurti,kad maniškė pasidarė labai mandagi,sveikinasi su žmonėmis net gatvėje,reiškia to mokina darželyje.Nes mama tokio mandagumo dar nespėjo įskiepint blush2.gif . Ir dar,jei vaikas savaitgaly ar per šventes veržiasi į darželį,reiškia jam ten gerai smile.gif .
Atsakyti