Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(rasarut @ 2009 10 01, 18:06)
Zaislai geri, vaikuciai tikrai dziaugiasi thumbup.gif , tikiuosi maniskis po ligos labai neerkslena per diena. Man kelia nerima kitas dalykas. Taip anksti vaikucius pasiima visus, galvoju nuo vasario pradesiu dirbti vyras taip pat dirba, taigi is darzelio maziuka galesiu pasiimti tik apie puse 6, taip gaila kad kogero praktiskai jis vienas grupeje visa laika liks verysad.gif

Ereses - sveikit ir stipriau neisisirkite 4u.gif , nors ziuriu oras darosi kuo palankesnis ligoms, kaip ju isvengti g.gif

Mes jau beveik sveiki, kazkaip labai greitai mus sloga palieka thumbup.gif , bet rytoj dar neisim , kad neatkristu:)
Manau veliau daugiau mamu prades dirbti, ir pasiims vaikucius veliau, as dirbu jau dabar, bet kol yra galimybe iseiti, iseinu anksciau, kad nepasiimti paskutinio, kai matysiu, kad daugiau vaikuciu lieka ilgiau, paliksiu ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarut @ 2009 10 01, 18:06)
Zaislai geri, vaikuciai tikrai dziaugiasi thumbup.gif , tikiuosi maniskis po ligos labai neerkslena per diena. Man kelia nerima kitas dalykas. Taip anksti vaikucius pasiima visus, galvoju nuo vasario pradesiu dirbti vyras taip pat dirba, taigi is darzelio maziuka galesiu pasiimti tik apie puse 6, taip gaila kad kogero praktiskai jis vienas grupeje visa laika liks verysad.gif

sveikute,manau per daug nerimauji 4u.gif ,juk auklėtojos dirba iki 18val,ir ar 5 ar 1 vaikutis,jos vistiek su jais užsiima,o beto gerai Ereses sako,kad daugiau mamyčių pradės dirbti ir tikrai passims vaikučius vėliau mirksiukas.gif
Dieną manau su tavuoju tikrai nėra bėdų,kogero jam sunkiausias momentas kai vakare pasiima vaikučius ax.gif
QUOTE(Ereses @ 2009 10 01, 20:43)
Mes jau beveik sveiki, kazkaip labai greitai mus sloga palieka thumbup.gif , bet rytoj dar neisim , kad neatkristu:)

Šaunu,kad greit išsikapstėt 4u.gif Iki pasimatymo pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, na ir kiek ten musu maziuku saulyciu grupe lanko? Man atrodo tiek mazai, ryte kai atvedu buna kokie trys ar keturi, o kai ateinu pasiimti, buna likes koks vienas ar du vaikuciai, negi ju ten nedaug tiek buna ar dar kai kuriuos palieka ne visai dienai?
Atsakyti
QUOTE(rasarut @ 2009 10 06, 14:19)
Sveikos mamytes, na ir kiek ten musu maziuku saulyciu grupe lanko? Man atrodo tiek mazai, ryte kai atvedu buna kokie trys ar keturi, o kai ateinu pasiimti, buna likes koks vienas ar du vaikuciai, negi ju ten nedaug tiek buna ar dar kai kuriuos palieka ne visai dienai?

Labas,sarasiniu ko gero turim 13 g.gif (tiksliai nezinau rolleyes.gif ),siandiena dar turejome tureti ir naujoka bigsmile.gif ,kiek zinau 1 mergyte tik iki pietu buna,o kiti serga unsure.gif
Atsakyti
mano mazoji irgi lanko si darzeli smile.gif esu labai patenkinta labai fainos aukletojos nor mazoji palepinta priprato greitai ir miega ir valgo viskas saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarut @ 2009 10 01, 17:06)

Ereses - sveikit ir stipriau neisisirkite 4u.gif , nors ziuriu oras darosi kuo palankesnis ligoms, kaip ju isvengti g.gif

sveikos,
nu va mes vel sirgom. baisu kaip cia su tom ligom bus, jei savaite paeina ir savaite serga. jau antra karta per pusantro menesio. cia mamyte rase, jog pasiims paskutini vaikiuka. tikrai sakau taip nebus, kadangi pries savaite buvo taip jog as pirma savo vaika palieku pries puse astuoniu ir pasiimu paskutini 17.20 val. va taip ten mano leliukas. ir dabar taip bus kiekviena diena iskyrus penktadieni kai pasiimsiu puse penkiu, o visom kitom dienoms taip kaip rasiau. net gaila zinokit kai pirma palieku ir paskutini pasiimu. bet dabar tai dziaugiuosi, kad tures draugija iki vakaro. bus jiems smagiau. cia aukletoja sake, kai lieka vienas tai prireikia labai mamos ir tetes. nu mes jau treciadieni keliausim i darzeli, dar rytoj paliksiu su aukle (baisu pirma karta paliksiu visiskai svetimam zmogui, kurio nepazistu). kazka reikia galvoti, kad vel nesusirgtu, nes jei po savaites vel sirgs, oj net baisu. ka jus mamytes darot, kad jusu neserga.
Beje grupeje yra lygtai 14, o lanko (bent praeita savaite) sake buvo 11. tai tikrai manau daug.
Atsakyti
MES PERNAI LANKEM LOPSIUKA, SAULUČIU GRUPE. TAI SIRGOM KAS MĖNESI, VIS SLOGA BUDAVO..
O SIEMET VA JAU TRECIAS MENUO, IR NIEKO.KITAIP IR NEBUS, KOL VAIKAS IGAUS IMUNITETA, VIENI SERGA RECIAU KITI DAZNIAU.BETO JUK VEDA NEPILNAI PASVEIKUSIUS VAIKUS, TAI VAIKUČIAI IR VEL UZSIKRECIA. MANO DIDYSIS JAU TRETI METAI LANKO DARZELI TAI PERNAI SIRGOM TIK VIENA KARTS, RIMTAI,IR VEJARAUPIUS TUREJOM . IR VISKAS. TIKIUOSI IR SIEMET BUSIM SVEIKI...REIKIA NUSISPJAUT TRIS KARTUS...
NENUSIMINKIT MAMYTES, IIŠAUGS JUSU VAIKUČIAI,BAIGSIS LIGOS,. DABAR YPAČ SVARBU NEVESTI I MASINIU SUSIBURIMU VIETAS(MAXIMAS IR PANASIAI].NES MES TAI BUTENT PO TOKIU PASIVAIKSČIOJIMU IR APSIRGDAVOM.TAIGI SEKMES
Atsakyti
QUOTE(ausva @ 2009 11 02, 12:20)
MES PERNAI LANKEM LOPSIUKA, SAULUČIU GRUPE.  TAI SIRGOM KAS MĖNESI, VIS SLOGA BUDAVO..
O SIEMET VA JAU TRECIAS MENUO, IR NIEKO.KITAIP IR NEBUS, KOL VAIKAS IGAUS IMUNITETA, VIENI SERGA RECIAU KITI DAZNIAU.BETO JUK VEDA NEPILNAI PASVEIKUSIUS VAIKUS, TAI VAIKUČIAI IR VEL UZSIKRECIA. MANO DIDYSIS JAU TRETI METAI LANKO DARZELI TAI PERNAI SIRGOM TIK VIENA KARTS, RIMTAI,IR VEJARAUPIUS TUREJOM . IR VISKAS. TIKIUOSI IR SIEMET BUSIM SVEIKI...REIKIA NUSISPJAUT TRIS KARTUS...
NENUSIMINKIT MAMYTES, IIŠAUGS JUSU VAIKUČIAI,BAIGSIS LIGOS,. DABAR YPAČ SVARBU NEVESTI I MASINIU SUSIBURIMU VIETAS(MAXIMAS IR PANASIAI].NES MES TAI BUTENT PO TOKIU PASIVAIKSČIOJIMU IR APSIRGDAVOM.TAIGI SEKMES

pritariu mamytei ausva, taip jau ir bus su tais vaikuciais kol isaugs. Matau sia mamyte labai rupinasi savo berniukais. Linkiu dar ir mergytes smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar vedat mamytes savo vaikucius epidemijos metu i darzeli? As vis neapsisprendziu ka daryt, stengiuosi labai saugoti, i jokias masinio susiburimo vietas neinam, o va del darzelio nzn ka daryt g.gif Ana savaite kelias dienas buvom, bet kai tik yra galimybe stengiames namie buti...
Atsakyti
QUOTE(Ereses @ 2009 12 06, 11:13)
Sveikos, ar vedat mamytes savo vaikucius epidemijos metu i darzeli? As vis neapsisprendziu ka daryt, stengiuosi labai saugoti, i jokias masinio susiburimo vietas neinam, o va del darzelio nzn ka daryt g.gif Ana savaite kelias dienas buvom, bet kai tik yra galimybe stengiames namie buti...

Mes dvi savaites namuose sedejom, bijojom eit i darzeli. siandien jau isleidau, bet taip neramu... idomu, kaip kitos mamytes, ar vedat savo vaikucius?
Atsakyti
QUOTE(braškė-braškė @ 2009 12 07, 10:18)
Mes dvi savaites namuose sedejom, bijojom eit i darzeli. siandien jau isleidau, bet taip neramu... idomu, kaip kitos mamytes, ar vedat savo vaikucius?
Aš irgi išvedžiau saviškę po poros savaičių, bet auklėtoja pasakė, jei nesusirinks pusė vaikų, tai ves į kitas grupes. Tai irgi taip neramu paliko unsure.gif Bus vaikui stresas, jei išves pas kitas auklėtojas unsure.gif
Atsakyti
mes ėjom i darzeli, bet vistiek susirgom tuo baisiuoju gripu, o va musu brolis kazkaip atsilaikė, ir galvok zmogau kur geriau ar namie pasilikt, ar darzelyje,. jei jau laikyti vaika namie tai iki pavasario, nes neasisaugosit nevesdama tik savaitę. dar bus tu gripų,ir nezinia kur tie virusai laukia.
Papildyta:
mes ėjom i darzeli, bet vistiek susirgom tuo baisiuoju gripu, o va musu brolis kazkaip atsilaikė, ir galvok zmogau kur geriau ar namie pasilikt, ar darzelyje,. jei jau laikyti vaika namie tai iki pavasario, nes neasisaugosit nevesdama tik savaitę. dar bus tu gripų,ir nezinia kur tie virusai laukia.
Atsakyti