QUOTE(marmeladas @ 2011 09 24, 13:44)
Sveikos mielosios mamytes. Noriu pagvildenti viena tema: Direktores elgesy su tevais. Daugelis bendraujame ne tik ateidamos pasiimti vaiku, bet ir laisvu laiku.
Zinau, kad vienoje grupeje, buvo bandoma izeisti, o gal net pazeminti mama, pakabinant "padeka" uz tai, kad ji kreipesi i Kauno savivaldybes sveitimo skyriu. Mano ziniomis, tai mamytei nepavyko graziai susitarti su direktore, todel ji kreipesi i svietimo skyriu. Gal nieko blogo, tame visame reikale ir nebutu, bet visa esme, kad direktores rasyta padeka, buvo ironisko pobudzio ir ivardinta kaip nuo viso darzelio tevu. Ir tai tik vienas atvejis. Nezinau kaip Jus, bet asmeniskai as niekad nedaviau sutikimo, naudotis savo vardu.
Butu labai idomu suzinoti Jusu visu nuomone.
Zinau, kad vienoje grupeje, buvo bandoma izeisti, o gal net pazeminti mama, pakabinant "padeka" uz tai, kad ji kreipesi i Kauno savivaldybes sveitimo skyriu. Mano ziniomis, tai mamytei nepavyko graziai susitarti su direktore, todel ji kreipesi i svietimo skyriu. Gal nieko blogo, tame visame reikale ir nebutu, bet visa esme, kad direktores rasyta padeka, buvo ironisko pobudzio ir ivardinta kaip nuo viso darzelio tevu. Ir tai tik vienas atvejis. Nezinau kaip Jus, bet asmeniskai as niekad nedaviau sutikimo, naudotis savo vardu.
Butu labai idomu suzinoti Jusu visu nuomone.

mielas marmeladas, aš pritariu jūsų nuomonei, direktorės elgesys šituo atžvilgiu pasibaisėtinas. Aš savo sutikimo taip pat nedaviau, bet būnant direktoriai taip pažeminti žmogų- mamytę tai labai netaktiško vadovo elgesys. Mamos vietoje padaryčiau kopiją ir kreipčiausi į kokią nors instituciją, tikrai laimėtų. Aplamai man labai keistai atrodo darbuotojų mėtymas iš darbo... aš manau direktoriai patinka tik jai neprieštaraujantys žmonės. Labai labai negarbinga, mane tai nustebino ir sujaudino. Na o tai mamytei linkiu nenusiminti ir šaunuolė kad pakovojo už savo teisybę.