Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

QUOTE(Roadkill @ 2012 12 14, 16:51)
dramblienes puola kaltint personala ir kitus niekuo detus padarus.

jooo, čia tai tikrai, ir svarbiausia, jos niekada nejaučia savo kaltės, įdomūs tie žmonės kartais...
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 12 14, 17:33)
ir kuo jie pavojingi?

Tuo, kad gali kumščiais užpulti jūsų vaiką, jei pvz nepatiks kas nors, ką jūsų vaikas pasakė ar padarė. Ir maža kas tam bepročiui gali nepatikti, jam gali nepatikti tai, ką jūs laikot norma ir prie ko pratinat savo vaiką.

QUOTE(Bekasė @ 2012 12 14, 17:33)
bet jeigu zmogui neidomu/nepatinka vaikai, tai kam juos versti su jais bendrauti?

Bet kai gyvenam daugiabuty, nori nenori, esam priversti bendrauti tarpusavy. Nei to bepročio, puolančio kumščiais mojot, neiškraustysi, nei taip pat šeimų su vaikais. Tai reikia tiesiog būt žmonėmis ir taikytis vieni prie kitų, turėt biski kantrybės vieni kitiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 14 gruodžio 2012 - 16:52
Bet šiuolaikiniai vaikai per daug išlepinti. kai sūnėnas mane pavadina debile , tada pagalvoju ,kad būtų man buvę mano vaikystėje jei aš būčiau suaugųsį žmogų taip pavadinusi. Tais laikais net minties tokios nekildavo, nors taip pat buvom išdykę.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 18:26)
Bet šiuolaikiniai vaikai per daug išlepinti.

Faktas. Ir vėl tėvai čia kalti. Užuot auklėjus ir švietus savo atžalas, pasodina juos kokių Simpsonų pažiūrėt doh.gif Klausiu čia vienos mamytės supermamose, ar ji nebijo, kad vaikas kada nors rėž jai: čiuožk iš čia, sena sterva, ir trenks duris jai prieš nosį. Juk Simpsonuose tai normalu, o vaikai kaip žinia, mėgėjai imituoti filmukų herojus ir perneša viską ką ten mato į realų gyvenimą, nes nesugeba suprasti to juodo humoro. Tai žodžiu likau išvadinta visaip įvairiai, ir komjaunuole, ir vos ne sovietine dinozaure, ir pasirodė, kad ne knygas reikia skaityt vaikams, bet šiuolaikinius filmukus rodyt doh.gif ką bepridursi... gal susiprotės tik tuomet kai pačiai atsirūgs toks 'auklėjimas'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 14 gruodžio 2012 - 17:52
Trūksta žodžių . Ir dažniausiai tokios mamašos ,kaimynams pasiskundus dėl vaikų keliamo triukšmo - ne vaikus apramina,o kaimynams pasiūlo išsikraustyti.
Atsakyti
Patraukli ir Savarankiska, uzsiciklinai lotuliukas.gif Tu turbut isvis pakrauptum - as netik pasiuliau tai bobai issikraustyti, bet tiesiai sviesiai pasakiau, kad jei nenustos terorizuoti musu seimos, kreipsimes i advokatus tongue.gif
Beja mano kaimynkai vaiku zaidimas lauke irgi neitiko lotuliukas.gif

Apie lektuvu skrydzius prakalbot. Musu maze skraidziusi labai daug. Ir laimei, nesusidureme su tokia kaip Bekase 4u.gif Kai pirma karta skridome 11val, mazei buvo 4metai. Tai net suaugusiam yra labai ilgas laiko tarpas issedeti vienoje vietoje, ka jau bekalbeti apie mazus kleckiukus. Laimei lektuve buvo nemazai seimu su mazais vaikais. Na lektuvas atlaike - nenukrito biggrin.gif Bet mes, teveliai, kooperavomes: vaikai dalinosi zaislais, ejo vieni pas kitus i "svecius", state palapines is pledu ir t.t. Aisku tokios ala Bekases juk nepaprasysi, jos vaikai isdresiruoti kareivukai - reaguoja pagal komandas lotuliukas.gif
Ir dar pakraupinsiu lotuliukas.gif Sia vasara musu mazoji skrido viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 14, 18:55)
Ir dar pakraupinsiu lotuliukas.gif Sia vasara musu mazoji skrido viena lotuliukas.gif

čia jau net mane pakraupinot. Ta prasme - viena lėktuve? Be artimųjų,be globojančio, prižiūrinčio žmogaus? Jei taip, tai jūs ne tik kad apie aplinkinius negalvojat, bet ir apie savo vaiką nelabai...
Taip kalbu, nes pati auginu šešiametę. Šiemet vasarą skrendant jai pirmą kartą pradėjo skaudėt ausis - niekad iki tol to nebuvo. Labai skaudėt. Verkė net iš skausmo, nors labai kantri. Neįsivaizduoju tos situacijos, jei manęs nebūtų buvę šalia. Iki šio atvejo nieko panašaus nebuvo.

Patraukli ir Savarankiška, dėl sūnėno jūsų. Sesei ar broliui, vaiko tėvams sakykit priekaištus - ar jiems normalu, kad jus jų sūnus taip vadina? Nebent jūs taip su juo irgi bendraujat.

Kažkas rašė apie Simpsonus - kodėl dėl esamo/būsimo elgesio reikia bėdą suverst kažkokiam filmui? Kodėl vaikas, pažiūrėjęs filmuką, turi pasiųst tėvus kažkur toli? Jei vis dėlto pasiųs, reik susimąstyt apie tikro filmo, kurio veiksmas vyksta šeimos rate, turinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 14 gruodžio 2012 - 19:35
Gal vertėtų nešališkai pažvelgti į savo vaikų siautėjimus , gal tada ir kaimynė ne tokia bloga būtų .
Kaip vaikščioti stiuardesėms jų darbo metu,jei vaikai užima praėjimo taką su savo palapinėmis?
Sakau,bet pikčiausia,kad visai savo atžalos neauklėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 14 gruodžio 2012 - 19:45
QUOTE(Tosk @ 2012 12 14, 19:55)
Bet mes, teveliai, kooperavomes: vaikai dalinosi zaislais, ejo vieni pas kitus i "svecius", state palapines is pledu ir t.t. Aisku tokios ala Bekases juk nepaprasysi, jos vaikai isdresiruoti kareivukai - reaguoja pagal komandas lotuliukas.gif

taip - jeigu tu koperavimasi supranti taip, kad pasiunciu savo vaika, kad uzsiimtu - svarbu jisai man netrukdo, tai tada taip, manes sitas dalykas nevilioja.
O jeigu su vaiku uzsiimtumei, tai neatrodytu, kad tevu klausantys vaikai yra isdresuoti kareivukai.
Atsakyti
Slabo vaikui skaityti pasakas ar pasakoti išgalvotas istorijas skrydžio metu? ar kartu žaisti su vaiku jo žaislais?
Atsakyti
Ka tokio vaikas turetu daryti, kad net lektuvo dugnas drebetu g.gif
Sakote vis del to taip buvo g.gif ir stiuardese nieko nedare, nedrausmino? Gal tada ta situacija tik jums tokia atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2012 12 14, 19:50)
Gal tada ta situacija tik jums tokia atrode biggrin.gif

čia šitas tai ir taip aišku,aš net nekomentuoju tokių jos postų biggrin.gif
Bet pritariu nuomonei, kad vaikas turi žinot, kur ir kaip galima elgtis. Mano vaikai nei po lėktuvą, nei po kitą transporto priemonę nebėgiojo ir trejų būdami. Prie kitų žmonių stalų kavinėse taip pat nevaikščiojo. Ir nesu aš kareivis biggrin.gif
Atsakyti