Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

Šokinėjo iš visų jėgų , kad net bildėjo . Kai šalia kitas vaikas ramiai sėdėdamas šalia motinos užsiiminėjo ramesniais dalykais.
Man bailei tas šokinėjimas prie mano vietos malonus nebuvo , bet mamašai panašu,kad buvo neįdomu .
Atsakyti
vaikai man niekada nekliūna,nei kelionėje,nei kaimynų vaikai,nes girdisi viskas ir kaip bėgioja,ir kaip su kamuolių žaidžia,bet saviškus drausminu,nes dideli,o kaip jie elgiasi,kai aš darbe,to nežinau,dirbu ir naktimis,bet minties nėra,kad eičiau pas kaimynus skustis dėl triukšmo.
Atsakyti
Kaip matau kiekvienas skaitydamas mato tai ka nori matyti lotuliukas.gif

QUOTE(Ūla @ 2012 12 14, 18:34)
čia jau net mane pakraupinot. Ta prasme - viena lėktuve? Be artimųjų,be globojančio, prižiūrinčio žmogaus? Jei taip, tai jūs ne tik kad apie aplinkinius negalvojat, bet ir apie savo vaiką nelabai...

Jus nesusidurusi su tuom asmeniskai 4u.gif Jiems yra tam tikros salygos. Pats skrydis neuztrunka nei 1val 4u.gif
MB taip savarankiskai skraide nuo 5m (tevai issiskyre kai jis buvo visai maziukas)

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 18:43)
Kaip vaikščioti stiuardesėms jų darbo metu,jei vaikai užima praėjimo taką su savo palapinėmis?

Na prastai pas jus su fantazija... prastai.... manote palapines galima statyti tik ant praejimo?? cool.gif

QUOTE(Bekasė @ 2012 12 14, 18:44)
taip - jeigu tu koperavimasi supranti taip, kad pasiunciu savo vaika, kad uzsiimtu - svarbu jisai man netrukdo, tai tada taip, manes sitas dalykas nevilioja.
O jeigu su vaiku uzsiimtumei, tai neatrodytu, kad tevu klausantys vaikai yra isdresuoti kareivukai.

Kagi... matyt skirtingai suvokiame savoka kooperuotis 4u.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 18:48)
Slabo vaikui skaityti pasakas ar pasakoti išgalvotas istorijas skrydžio metu? ar kartu žaisti su vaiku jo žaislais?

Tik patvirtinate, kad zalio suvokimo neturite apie vaikus. Praplesiu akirati - vaikams nera nieko smagiau, kaip zaisti naujais/pasiskolintais zaislais. Pabandykite vaika uzimti 2-4 zaislais 11val , idomu ar ilgai istemsite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 20:01)
Šokinėjo iš visų jėgų , kad net bildėjo . Kai šalia kitas vaikas ramiai sėdėdamas šalia motinos užsiiminėjo ramesniais dalykais.
Man bailei tas šokinėjimas prie mano vietos malonus nebuvo , bet mamašai panašu,kad buvo neįdomu .

Žiūrint, kokio amžiaus tas vaikas. Gal mamai vertėjo pasakyt apie tai pastabą, užuot laidžius į ją piktus žvilgsnius. Nors vieną kartą aš bandžiau pasakyt vienai mamai Bernardinų kiemely, kad jos trimetis - keturmetis nelabai gerai elgiasi, plėšydamas medžio žiedus ir mėtydamas juos po kojom. Bet man buvo duota suprast, kad tai ne mano reikalas. Vaikas toliau lupo žiedus.

Tosk, tikrai nesu susidūrus. Atsiprašau, kad nesupratus pakomentavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 14 gruodžio 2012 - 20:10
QUOTE(Ūla @ 2012 12 14, 22:06)
Žiūrint, kokio amžiaus tas vaikas. Gal mamai vertėjo pasakyt apie tai pastabą, užuot laidžius į ją piktus žvilgsnius. Nors vieną kartą aš bandžiau pasakyt vienai mamai Bernardinų kiemely, kad jos trimetis - keturmetis nelabai gerai elgiasi, plėšydamas medžio žiedus ir mėtydamas juos po kojom. Bet man buvo duota suprast, kad tai ne mano reikalas. Vaikas toliau lupo žiedus.

Tosk, tikrai nesu susidūrus. Atsiprašau, kad nesupratus pakomentavau  4u.gif

Apie tai ir kalbu ,kad reikia auklėti ne vaikus , o jų tėvus . Gal ir nelabai suprantu , bet galimas skrydžio metus susimesti žaislus į vieną krūvą ir kolektyviai žaisti .
Atsakyti
nežinau,aš bandyčiau pakalbinti tą vaiką,su vaikais lengviau,ne taip kaip su suaugusiais,važiavau autobusu ilgą kelionė,o šalia senis prisirijo vištos su česnakais, o po bėzdejo,na ir ką tokiam padarysi,reikia pripažinti,kad yra žmonių,kurie nemėgsta vaikų,ar jie gerai elgiasi,ar nelabai,vistiek užkliūna.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2012 12 14, 19:06)
Tosk, tikrai nesu susidūrus. Atsiprašau, kad nesupratus pakomentavau  4u.gif

Mes lydejom dukra iki pacio lektuvo. Tuomet ji ir dar viena mergaiciuke (keliaujanti tokiu paciu budu) buvo iskviestos per garsiakalbi (oi kaip mergicos pasijaute dideles lotuliukas.gif ). Viena palydove visa skrydi uzsieme jomis, mergaites skrydzio metu gavo spec. paketa su jogurtukais, saldainiais ir zaisliukais. Nusileidus, seneliai priejo prie lektuvo ir pasieme mergaites. Mes negalejome palikti areuosto iki lektuvos pakilo. Jinai nusileido dar mums nesuspejus gryzti namo.
Tokios vaiku keliones kainuoja extra, bet tikrai patogus reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 19:13)
Apie tai ir kalbu ,kad reikia auklėti ne vaikus , o jų tėvus . Gal ir nelabai suprantu , bet galimas skrydžio metus susimesti žaislus į vieną krūvą ir kolektyviai žaisti .

Lektuve 500 keleiviu, is kuriu maziausiai 50 yra mazi vaikai (tai charterinis reisas i nedideli kurortini miestely). Manote lektuve skirta vieta vaiku darzeliui? Turiu tamstele nuvilti.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 14, 22:38)
Lektuve 500 keleiviu, is kuriu maziausiai 50 yra mazi vaikai (tai charterinis reisas i nedideli kurortini miestely). Manote lektuve skirta vieta vaiku darzeliui? Turiu tamstele nuvilti.

Nereikia , kiek esu skridusi - skrenda maksimum apie dešimt mažų vaikų ( kurie dar ilgai neišsėdi ramiai kelionės metu).
Atsakyti
laksto, šokinėja, trepsi, bumsi, kamuoliu žaidžia, šoka...
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 20:34)
Nereikia , kiek esu skridusi - skrenda maksimum apie dešimt mažų vaikų ( kurie dar ilgai neišsėdi ramiai kelionės metu).

lotuliukas.gif Gal jums pms? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2012 12 14, 20:57)
Bet pritariu nuomonei, kad vaikas turi žinot, kur ir kaip galima elgtis. Mano vaikai nei po lėktuvą, nei po kitą transporto priemonę nebėgiojo ir trejų būdami. Prie kitų žmonių stalų kavinėse taip pat nevaikščiojo. Ir nesu aš kareivis  biggrin.gif

ne, cia tavo vaikai ismustruoti kaip kareiviai - kitaip ir buti negali biggrin.gif

QUOTE(Tosk @ 2012 12 14, 21:06)
Pabandykite vaika uzimti 2-4 zaislais 11val , idomu ar ilgai istemsite lotuliukas.gif

o kas draude daugiau zaislu pasiimti?
Atsakyti