Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat bėgioti namuose?

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 12 14, 16:46)
Galima sakyti bet ką ,kad tik pateisinti vaikų neauklėjimą .  tongue.gif

Ne, as neteisinu vaiku neauklejimo. Bet kartu esu ir pries suaugusius, kurie is muses drambli padaro 4u.gif
Atsakyti
Reikia gerbti kaimynus.Vaikai,teveliu padedami, turi zinoti,kada galima patriuksmauti,o kada ir tyliai pazaisti,ypac gyvenant daugiabuciuose.
Atsakyti
Na, mes savų vaikų tikrai pririšę nelaikom. Būna ir patrepsi, ir padūksta, ir laksto. Sūnus turi paspiriamą mašiną, ratai gan garsiai per grindis rieda. Tačiau pas mus tas būna iki tam tikros valandos. Ryte iki 13 h, po to miega iki 16-17 h tai ramybė, vakare kiek padūksta ir nuo 20 h stengiuos jau raminti smile.gif Esu pati girdėjusi kaip mano vaikai dūksta, ir kaip girdisi pas kaimynus, tačiau jie niekada nieko nėra sakę. Kad vaikštom visi faktas, kad girdisi, bet juk ant pirštų galiukų nevaikščiosim. Žodžiu leidžiam padūkti, bet viskam yra ribos smile.gif
Atsakyti
ZINOMA!!! padukstam visi kartu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Duksta kiek nori, na aisku ne tylos valandomis, t.y po 10 vakaro, bet tokiu laiku ar taip ar taip laikas vaikams ruostis miegoti.
Atsakyti
Begioja kiek nori dienom, turbūt turim gerus kaimynus nesiskundzia smile.gif nes ir patys turi anukus, kurie pas juos atvaziuoja tai supranta matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijana: 18 kovo 2013 - 01:13
keistas klausimas biggrin.gif
zinoam kad begioja, vaikai juk tongue.gif
Atsakyti
Tikrai leidziam ir pabegiot ir patrepsiant ir parekauti ir visaip kaip padukti smile.gif taciau proto ribose, vakarais jau stengiames nesiauteti, tiek del kaimynu tiek del tvarkos ir taisykliu
Atsakyti
Bėgioja maniškės ir pašūkauja. turim psichinį kaimyną, kuris sienas tranko, ale tildo mus, bet saves negirdi. jo vaikas lygiai taip pat bėgioja, šūkauja, isterikuoja, ką aš padarysiu, kad jis man po kojom gyvena rolleyes.gif aišku stengiuosi aš jas nukalbėti nuo to lakstymo, dukimo. Užtat labai laukiam gerų orų, važiuosim vasaroti į savo sodybą, o ten tai rojus. šūkauk, lakstyk, išsikrauk kiek nori rolleyes.gif nekenčiu daugiabučių biggrin.gif
Atsakyti
Iki 21 val vaikas gali bėgioti
Atsakyti
Aisku, cia tema apie vaikus nuo 3 metu.... Esu tikra, kad tokio amziaus mano vaikas jau supras, mokes susivaldyti ir miegos 21 val. O kol kas mano 1,5 m. mazuliukas dar tik dziaugiasi gebejimu vaikscioti ir begioti, vakarais yra vienintele proga pazaisti su teciu, ir jo tiesiog neimanoma sulaikyti nuo greitesnio perejimo per kambari (o del to skundziasi kaimynai). Nes nei sukauja, nei trepsi, nei sokineja - tik greitai vaiksto. Bet vaiko svoris dar tik 11 kg doh.gif Ir zaidimai sedint vietoje idomus labai trumpai, tokio amziaus vaikui turi buti nuolatine veiksmu kaita. Tai aukojam piktu kaimynu silpnus nervus del savo vaiko ir paciu geroves.
Atsakyti
Buna, kad begioja. Bet retai ir max iki 19h. Visada primenu, kad namie nebegiojam smile.gif Galima sokti, sportuoti, bet negalima dundeti ax.gif
Atsakyti