Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(laimužėX @ 2009 11 19, 13:17)
Visoms mezgėjėlėms po user posted image balų už jų darbelius, nepykit, kad nevardinsiu vardais atskirai, nes visų mezginukai verti kuo didžiausių pagyrimų  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif
O dabar Jūsų teismui paskutiniai darbeliai - panašūs megztukai tėveliui ir sūneliui, tik atsiprašau už nuotraukų kokybę  blush2.gif  blush2.gif , bet bendras vaizdas manau

wub.gif wub.gif wub.gif labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas svarkelis. (tik be sagutes) smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Visu darbeliai tiesiog pasakiski bigsmile.gif

Ilgai dvejojau, bet visgi nusprendziau pasigirti ir as blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2009 11 19, 13:53)
Dar vienas svarkelis. (tik be sagutes) smile.gif

QUOTE(grali @ 2009 11 19, 15:52)

Ilgai dvejojau, bet visgi nusprendziau pasigirti ir as  blush2.gif

Labi labai gražu, šaunuolės merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Capricorn, Ingauk - ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tikiuosi ir vyrukai bus patenkinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Čia dar vienas mano darbelis.
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,
Gal galite man patarti: mezgiau sarafana tokiu rastu - 10 isvirksciu akiu, pynute, 10 isvirksciu akiu, pynute ir t.t. Ir gavosi jis man tarsi pliusuotas, tos pynutes labai islindo i prieki, o blogos akys pasislepe. Ka reiktu daryti, kad mezginys issilygintu, nebeatrodytu kaip pliusuotas? Ar padetu vien tik isskalbimas kokiais minkstikliais. Gal zinote kas nors kokiu budu?
Atsakyti
O cia mano maziukui teta numezge toki komplektuka blush2.gif
user posted image
jei kas noretu panasios prasom man i az blush2.gif susitarsime drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu ir uzderejo svarkeliu, megztinuku, kepuriuku, bateliuku....nerealus derlius, saunuoles visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti