Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

LAIMUZEX-labai grazus viriski megztukai thumbup.gif wub.gif wub.gif
LIGVITA-mieli batukai wub.gif wub.gif wub.gif
ANDREN-komplektukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
GVADALUPE-labai grazus megztukas thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
laimužėX
benomama
grali
Ligvita
Gvadalupė
andren
nuostabūs darbai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(vejas @ 2009 11 19, 19:12)
Sveikos mezgejeles,
Gal galite man patarti: mezgiau sarafana tokiu rastu - 10 isvirksciu akiu, pynute, 10 isvirksciu akiu, pynute ir t.t. Ir gavosi jis man tarsi pliusuotas, tos pynutes labai islindo i prieki, o blogos akys pasislepe. Ka reiktu daryti, kad mezginys issilygintu, nebeatrodytu kaip pliusuotas? Ar padetu vien tik isskalbimas kokiais minkstikliais. Gal zinote kas nors kokiu budu?

čia jau toks raštas, nemanau kad kažkaip ištiesinsi mezginuką g.gif žinau vieną būdą... iš naujo megzti jei nenori tokio pliusuoto mirksiukas.gif cool.gif
ir jei nori kad tos pynutės matytųsi gražiai tada kokias 4 akis prie pynučių iš abiejų pusių išmegzk blogosiomis o tarp pynučių megzk gerosiomis.gautųsi taip: 4 blogos-->pynutė-->4blogos-->ten koks 20 akių gerų -->ir vėl kartoji:4 blogos-->pynutė-->4blogos... ax.gif ar aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vejas @ 2009 11 19, 20:12)
Sveikos mezgejeles,
Gal galite man patarti: mezgiau sarafana tokiu rastu - 10 isvirksciu akiu, pynute, 10 isvirksciu akiu, pynute ir t.t. Ir gavosi jis man tarsi pliusuotas, tos pynutes labai islindo i prieki, o blogos akys pasislepe. Ka reiktu daryti, kad mezginys issilygintu, nebeatrodytu kaip pliusuotas? Ar padetu vien tik isskalbimas kokiais minkstikliais. Gal zinote kas nors kokiu budu?

Siek tiek padetu mezgini isskalbus ir isformavus - patiesti ant zemes koki ranksluosti ir istempti tiek, kad "nesisleptu" blogosios akys. Bet is esmes su pynem taip jau yra - jos labai viska sutraukia wink.gif. Dar, aisku, priklauso ir nuo siulu ir nuo to, kaip minkstai/kietai mezgama smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad ir mane pastebejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jus saunuoles, mergaites wub.gif
Labai patiko darbeliai, lad pati bent kiek taip mokeciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 11 19, 18:45)
user posted imageuser posted image
Čia dar vienas mano darbelis.

oi koks fainuolis smile.gif wub.gif
Atsakyti
žiūrėjau žiūrėjau, pasirodysiu ir aš blush2.gif

šis tas dukrai žiemai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip cia viskas grazu.. bigsmile.gif Niu ir as i kompanija.. blush2.gif

http://public.fotki..../liemene-1.html

Atsakyti
Gražūs visų darbeliai wub.gif 4u.gif . Pasigirsiu ir čia. Šilti vilnoniai tapciai sesei dovanų..turbut kad kalėdoms g.gif ...priekis:
user posted image
nugara:
user posted image

Reik tik dabar sugalvot kaip gražiai įpakuot...gal prikimšti saldainiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 11 22, 14:40)
Gražūs visų darbeliai  wub.gif  4u.gif . Pasigirsiu ir čia. Šilti vilnoniai tapciai sesei dovanų..turbut kad kalėdoms  g.gif  ...priekis:
Reik tik dabar sugalvot kaip gražiai įpakuot...gal prikimšti saldainiais  biggrin.gif

blink.gif koks grožis, atrodo kaip velti, super , labai gražu wub.gif
Atsakyti
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtas. Bet labai pasigirt noriu blush2.gif

user posted image
čia tikra spalva

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 11 22, 15:48)
nu va, pasirodysiu, kokį sijoną nusinėriau. Čia dar nelygintas, netvarkytas, tik išskalbtas. Bet labai pasigirt noriu blush2.gif

Nu čia tai grožis wub.gif , isivaizduoju kiek darbo, per kiek laiko tokį grožį surezgei?
Atsakyti