QUOTE(skruzdeda @ 2009 11 13, 23:29)
Aa, na tarimui, tai zinoma. Bet ne klabos atsiradimui ir pletotei. Mano mazikei kas truputis ir buna viena nosis tokia pusiau uzimta. Kai kvepuoja girdisi toks ale katino puravimas, nu toks kai jam malonu buna: pur.. pur... pur. O jeigu dar koks virusiukas arba kojuciu nusalimas, tai is karto sloga. 10 menesiu, o jau mazdaug 6 kartus sloga buvo. Tai didesne tai labai nedidele. Greiciausiai irgi yra adenoidai kalti. Bet per burna dar nekvepuoja ir jeigu ne sloga neknarkia. Kada nors reikes prisiruosti pas LORa. Gal tai tos visos epidemijos nurims.
Beje maniskiui buvo galimybe pasiskiepyti nuo to pandeminio viruso. Kaip butu buve gerai. Nes cia jis gal vienintelis realiausias tiltas, galintis i seima uznesti sita virusa. Ale nutariau neskiepyti. Nu kaip jai bus taip. Persirgs gal kaip nors visi tuo gripu, bet del raidos nenorejau rizikuoti. Juolab sako, kad si vakcina turi gyvsidabrio.
Beje maniskiui buvo galimybe pasiskiepyti nuo to pandeminio viruso. Kaip butu buve gerai. Nes cia jis gal vienintelis realiausias tiltas, galintis i seima uznesti sita virusa. Ale nutariau neskiepyti. Nu kaip jai bus taip. Persirgs gal kaip nors visi tuo gripu, bet del raidos nenorejau rizikuoti. Juolab sako, kad si vakcina turi gyvsidabrio.
adenoidai iki 6 metu yra naturaliai padideje ir jei paskui nesusinormalizuoja dydis, tik tada operuojama, cia mazdaug turetu buti vienodai su pieniniu dantu kritimu.
Mano mazoji aciu D dar neturejo slogos..pas mus tik va tos akytes, kurias reiks tikrinti 10 men. ir svorio neaugimas..ka jauciu pavasari imsiu tirti, nes dabar tai bijau, kad vaiko kuo neuzkresciau, kai ji visai neskiepyta.
QUOTE(joge @ 2009 11 13, 23:34)
Alchemie, na, kaip tau ačiū
už dėmesį ir nuoširdumą
Gaila net,kad tavęs nepažįstu...
kaip tik dabar skaitau išvadas. Liūdniausios vietos: savarankiškumo įgūdžiai(atitink a 2 metukų vietoj keturių) , regimasis ir girdimasis suvokimas. Man diagnozės apskritai patinka, nes duoda man spyrį į užpakalį
ir sudėlioja visus taškus ant i. Nebelieka jokių gal ,kad viskas savaime išsispręs. Bet va kaip tokiose srityse dirbt, dar nesugalvojau
su broliais konkurencija nuo gimimo. Jie turi problemų irgi, bet gal tik kalbos, nes dėmesį geriau išlaiko. Tiek, kad kai du, nemato reikalo kalbėtis tarpusavy, susirodo pirštais, net pas gydytoją
Mb logopedė labai patiko, tik nežinau, ar jis visko paklausė, ką turėjo paklaust. Kita apžiūra tik po 2 metų, beje
Gaila tik, kad mūsų privati logopedė
ir nebeilgai galės padėti, o kitą rast be galo bus sunku. Darželyje turim, nors tiek gerai
maniškiai neseniai irgi pradėjo griežt, bet dienom. Na, nervina, bet ar čia blogai, net nežinau

Gaila net,kad tavęs nepažįstu...
kaip tik dabar skaitau išvadas. Liūdniausios vietos: savarankiškumo įgūdžiai(atitink a 2 metukų vietoj keturių) , regimasis ir girdimasis suvokimas. Man diagnozės apskritai patinka, nes duoda man spyrį į užpakalį

su broliais konkurencija nuo gimimo. Jie turi problemų irgi, bet gal tik kalbos, nes dėmesį geriau išlaiko. Tiek, kad kai du, nemato reikalo kalbėtis tarpusavy, susirodo pirštais, net pas gydytoją

Mb logopedė labai patiko, tik nežinau, ar jis visko paklausė, ką turėjo paklaust. Kita apžiūra tik po 2 metų, beje

Gaila tik, kad mūsų privati logopedė

maniškiai neseniai irgi pradėjo griežt, bet dienom. Na, nervina, bet ar čia blogai, net nežinau

Galim susipazinti, juk Antakalnyje gyveni

kaip logopedes darbas darzelyje? Musu logopede sake, jei ten gauna pagalba, kol kas tiek turetu uztekti. O maziuku deja PPT dar negali priimti konsultuoti

Dabar girdimasis suvokimas. Ir maniskui ir Pou berniukui sitie dalykai yra. Maniskiui labai padejo muzikos terapija ir skaitymas enciklopediju (pasakos kaip suprantu jam per sunkus reikalas, nes per ilgas tekstas). Trumpa aiski, jam idomi info. Po sakinio uzduodu klausima, arba uzduotys surask ta ir ta, slepynes daiktu..tada vaikas fiksuoja, isiklauso, KA sakai.
Pas mus dar dabar buna kalbos nesusipratimu ale pvz. vyresnelis sese uz pazastu laikydamas pastate ant zemes, ji ant pirstu galiuku pasistiebe. Jis man komentuoja, akd ji turi ismokti vaikscioti pilna peda. As jam aiskinu:\-ji dabar pasistiebusi. Vaikis vos ne isterikoje, su asarom, nereikia jos skiepyti. Zodziu nesupranta, paima artimiausia reiksme ir pagal ja reaguoja..
Idomu kaip mama gulbe su mazaja gulbyte