QUOTE(skruzdeda @ 2009 11 25, 23:44)
.
Oho, tokia mazule ir jau gali pasakyti tikslinga zodi. Fainai. Manoji, tai tikrai dar negali pasakyti jokio zodzio. Nu sako mamamamamam, arba tetetete bet tai nesamoningas garsu tarimas, o ne tikslingas mama ar tete. Gali buti jog metu budama dar nelabai ka mokes. Bet as tai kol kas labai nepregyvenu. Ji tikrai daugiau marmaliuoja negu sunus tuo laiku. Beto nera tokia nervinga. Gali labiau koncentruoti demesi.
nemanau, akd samoningai..tiesiog siuo periodu tokie garsai iseina verkiant..ryskiai emmmmmmmmmma

o dabar dar nauja "giminaite" atsirado, kai barasi sako baba eva bebe

ale vardai kokie rinktiniai
QUOTE(Destiny73 @ 2009 11 26, 11:00)
maniskei 2,6. bet kalba irgi nelabai. Mama tete, cia mano, as noliu am, ir pan..
sakykit o kur pirmiausia reikia kreiptis poliklinikoj - i pediatra, kad duotu siuntima pas logopeda ar raidos centra?
prasykite pas logopede poliklinikoje, o paskui 3 metuku nueikite i PPT, kad detaliau apziuretu ir parekomenduotu, ka daryti

nors gal iki to laiko kalba atsiris
QUOTE(Darmin @ 2009 11 26, 11:24)
Šiandien ryte rengiantis jis man sako: Mama, čia ūbai (rūbai). Taip, sakau čia rūbai. Pasižiūri jis taip įdėmiai į mane ir sako tada taip rimtai - Mama, tu gaži (graži)

tai žinokit laimės pilnos kelnės buvo. Iškart vyrui skambinau ir jam pasakojau kaip ir ką jis pasakė..kitiems gal smulkmena atrodo, bet man tiek laimės, kad vis po naują žodį atsiranda mūsų žodyne nedideliam

labai suprantu
medison..na kai pasikiecia ir zymaus i nezymu - dziugu aisku..bet ir tas nesymus neisivystymas...reikalauja daug duag darbo, kad dingtu..maniskis jau 5 metus turi ir laimei nejuda atgal, ale pirmyn..irgi..dabar kol sirgo..klausiausi jo sakiniu..taip liudna buvo, kad nezinodamas situacijos, nesuprasi is skainio ar mama apsirenge, ar mama aprenge ir ka aprenge

palaidi zodziai, tarpusavyje nesujungti...nu zodziu...