Įkraunama...
Įkraunama...

Rozetės, skaitikliai, jungikliai, laidai ir pan.

QUOTE(lapitalis @ 2006 10 24, 13:20)
Turi buti 3 varztai

su zymejimais

N -  zeme (dazniausiai buna melynos spalvos laidas), taciau nzn kas per elektrikas junge smile.gif

L - faze (dazniausiai buna rudas laidas)

ir toks (=) toks pagaliukas ir minusai trys mazejancia tvarka i apacia (laidas buna toks geltonai zalias)

Radom jau, ten pasirodo reikia nuimt visa gala tos orkaites kad kabeli imontuot. Ir laidai bei varztai ten yra 5 o ne trys - 3 L fazes, 1 N ir vienas P.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 10 24, 17:20)
Radom jau, ten pasirodo reikia nuimt visa gala tos orkaites kad kabeli imontuot. Ir laidai bei varztai ten yra 5 o ne trys  - 3 L fazes, 1 N ir vienas P.

taip zinoma, buna ir triju ir vienos fazes orkaites.
Na tikiuosi padejau smile.gif
Atsakyti
O kokiam aukstyje darot jungiklius,kokiam patogiausia? Gal turit info? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 10 28, 16:26)
O kokiam aukstyje darot jungiklius,kokiam patogiausia? Gal turit info? ax.gif

Jungikliai paprastai daromi ~1m aukstyje. rekomenduojamas aukstis 1,05 arba 1,15m nuo grindu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote ar naujai elektros instaliacijai daromai bute reikia leidimo is elektros tinklu? Pas mane nauja, variniais laidais, bet tai ar reikejo leidima gauti, cia man pazistamas pasake kad reikejo, tai kaip istikro?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 19, 10:00)
Gal kas zinote ar naujai elektros instaliacijai daromai bute reikia leidimo is elektros tinklu? Pas mane nauja, variniais laidais, bet tai ar reikejo leidima gauti, cia man pazistamas pasake kad reikejo, tai kaip istikro?

viskas ka darai nuo skaitliuko savo bute elektros tinklam neidomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 12 19, 10:00)

ja ja wink.gif cia jau niekam nesvarbu wink.gif

gal tik kaimynams kokiems bus svarbu kai butas degs wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galėtumėt kas rekomenduoti kokį žmogelį, kuris už prieinamą kainą galėtų papaišyti elektros planą naujai įrenginėjamam butui ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapitalis @ 2006 12 19, 10:05)
ja ja wink.gif cia jau niekam nesvarbu wink.gif

gal tik kaimynams kokiems  bus svarbu kai butas degs wink.gif

tik papaišyti ? ar ir padaryti ?
Atsakyti
manau, kad gerai papaišius reiktų ir padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krise @ 2007 01 31, 16:54)
Sveiki,
gal galėtumėt kas rekomenduoti kokį žmogelį, kuris už prieinamą kainą galėtų papaišyti elektros planą naujai įrenginėjamam butui ?
Ačiū  4u.gif

kas yra prieinama kaina? kiekvienas kitaip juk prieinama biggrin.gif
papaisymas yra architektu, dizaineriu darbas, o irengimas elektriku, taip kad dazniausiai is patirties zinot, kad 2in1 nedaznai pasiteisina mirksiukas.gif
Atsakyti
galima ir du skirtingus smile.gif
Atsakyti