Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

mane kačiuku. bet dažniau sutrumpintu vardu
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2011 08 05, 15:48)
Žąsie...

4u.gif
labai originalu...
Atsakyti
kaip pavadinsi , taip nepagadinsi wub.gif tongue.gif mažytę meilutę ar kaip kitaip svarbu sakai iš širdies ax.gif
Atsakyti
Mane vadina kashke, mama, cherda... nu vnz, fantazijos jam netruksta. As anksciau vadindavau ivariai, dabar vardu. Jis trumpas, aiskus smile.gif Kartais buna: zvirbliukas, kashkis, katas, tetis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 20 rugpjūčio 2011 - 22:24
vyras raso : kadangi as nesiskundziu plauku kiekiu ant krutines ir visur kitur, tai zmona mane vadina meskiuku,- bet paskui as pataisau kad esu netikras meskiukas smile.gif)))
Atsakyti
Ozkele, avele, karvele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 08 05, 21:05)
Ai, kažkaip man nesitiki jumis, vyrai, kad jūs dar savo žmonas išviso kažkaip vadinat, nei, kad į akis dar joms žiūrit. Man regis, jūs tiesiog bijot, kad jei pavadinsit, tai jums neatsilieps, o jei pažiūrėsit, tai nieko ten nepamatysit. Todėl užsimerkiat ir tylit, šaukdami nebent mintimis, bet irgi nežinia ką (tai pelkšnę, tai žąsį, tai dar kokį gyvį).
Matyt, pernelyg pasakom tikit - varlės princesėm nevirsta. Visa tai tik šiaip, romantika, kad neva tai, gyvenimas atrodytų truputį gražesnis.

na ir netikek, gal ir nuvalkiotas zodis, bet jis man jau iauges, ir savo zmona vadinu maze ir nekitaip
Atsakyti
Mane vadina aukseliu,katuku ,o as ja mazute,saulyte,spinduleliu kartais taip siltai pasakau iskrypele tu mano biggrin.gif
kartais dar pakvieciu sakau pelene mano atejk ;D tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeMazas: 01 rugsėjo 2011 - 16:33
QUOTE(populistinis @ 2010 04 12, 23:10)
katinelis,katutis,kasiukas,spindulelis,cutie,zuikutis,pupa,lapute,krislelis,laputaite,meilute,saulyte,karaliene,fairy,love,meile,afrodite,mamuku,mamyte,murkyte,pupuliukas.Ir seip daug kas tik sakiniuose tinka.tu mano sviesos zibureli nakty,mano vilties kibirkstele sirdy.ir t.t. ax.gif

wau bigsmile.gif iškalbingas žmogus, ne veltui ir nikas atitinkamas thumbup.gif
Maniškis mane "tik" mažyte, mažule, meilute, garbane, saulyte, mamyte šaukia, kartais mažybiniu vardu , o kai pykstamės, tai paprastai - vardu.
Atsakyti
Vardu geriau nevadinti nieka . Mazyte vadini ir gerai nesumaisysi jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Mane vyras vadina brangenybiuku, kisiuku, aukseliu....
O as panasiai brangenybiuku, daznai sakau, kad tu esi mano visas pasaulis, mano saule smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.N.Onimas @ 2011 09 14, 17:52)
Vardu geriau nevadinti nieka . Mazyte vadini ir gerai nesumaisysi jei ka  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif

Mane V vadina Lapatute-cia ir lapute ir katute lotuliukas.gif
Atsakyti