Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

QUOTE(Burbuliuke2010 @ 2010 05 02, 19:18)
MB dažniausiai vadina maže  wub.gif  arba zuika wub.gif  Ir man tai nėra nei banalu, nei dar kas. Kai tai sako mylimas žmogus, tai begalo miela. wub.gif

Nors ir asilo galvele, ar dar bet kaip - jei su meile ir siluma - tas niekada nebanalu ir visad miela.. Kol lieka tarp tu dvieju zmoniu.. O kai jau tos mielos dvieju smulkmenos isdziaustomos, kaip triusikai, forume..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 26, 14:54)
Nors ir asilo galvele, ar dar bet kaip - jei su meile ir siluma - tas niekada nebanalu ir visad miela.. Kol lieka tarp tu dvieju zmoniu.. O kai jau tos mielos dvieju smulkmenos isdziaustomos, kaip triusikai, forume..

Tai cia dar niekis, bet va kai pasidalina 'smulkmenom' miegamajame (o avatare puikuojasi dukros/sunaus foto)...
Atsakyti
Kai apsizioplinu, jis mane vadina vistoku biggrin.gif , kai jam atrodau grazi, sako - zuikis mano wub.gif , kai pasirodau pries ji pranasesne, t.y protingiau ka pasakau tai vadina mane velnyte, o kai bunu su juo griezta sako pasiutusi setonyte smile.gif . Tik viena karta gyvenime man nepatiko kreipinys, kai jis mane vadino mazge, paprasiau taip nevadinti, nes man asocijavosi su surinkimo mazgu, kai studijavau inzinerija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 26, 15:54)

Pritariu, nesuprantu zmoniu skalbianciuseimos ir asmeninio gyvenimo patalyne viesai, forumuose ir kur papuola. Graziausia ir tikriausia tai, kas lieka tarp dvieju mylinciu zmoniu, o visa kita as laikau spektakliu, kuris nuolat keiciasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 26 gegužės 2010 - 17:54
vyrai zmonas vadina graziai tik kai pasibarskint nori.
O siaip jas vadina negraziai.
Nu kaip atrodo, taip ir vadina..
Papildyta:
QUOTE(te verde @ 2010 05 26, 18:52)
Pritariu, nesuprantu zmoniu skalbianciuseimos ir asmeninio gyvenimo patalyne viesai, forumuose ir kur papuola.

sie zmones vadinasi spermamos.
Ir kas baisiausia.
Tie zmones veisiasi ir gimdo tokius pat debilus...geometrine progresija.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 26, 22:15)
vyrai zmonas vadina graziai tik kai pasibarskint nori.
O siaip jas vadina negraziai.
Nu kaip atrodo, taip ir vadina..
Papildyta:
sie zmones vadinasi spermamos.
Ir kas baisiausia.
Tie zmones veisiasi ir gimdo tokius pat debilus...geometrine progresija.

oi tie loxteciai. Ir is ku ju tiek prisiveise, kokie jie visi protingi, zavus, nerealus wub.gif
Atsakyti
Meile..
Atsakyti
QUOTE(Lizdeika @ 2011 06 09, 13:54)

Pažinojau tokią mokyklos metais, gal bus ta pati?.. unsure.gif
Atsakyti
Katuku smile.gif
Atsakyti
Mane maze vadina visada :} jei prie svetimu taip vadina,tai sakau,kad nevadintu nezinau kodel bet nesmagu prie svetimu kai taip vadina.
Atsakyti
mane vadina ziedlapeliu, princese, zuikiu, brangiausiaja, dar vadina meduciu, brangioji, saules spinduleliu ax.gif ..... bet dazniausiai ziedlapeliu blush2.gif
Atsakyti

visu 100 % pritariu.
Na taip, vien vardu nesikreipia prie kitų žmonių (draugų), bet tai ir lieka tik meiliai skambantys kreipiniai.
Atsakyti