Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

mes abu esam kaciukai wub.gif
Atsakyti
Mane vadina-maze arba maziuku wub.gif ax.gif As ji-zuikiu arba katinu smile.gif
Atsakyti
Mane vadina meilute, širdele, vardo mažybine forma, tik kai nusikalbu sako: blondine tu blondine... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Vadinama esu mažybine vardo forma arba "Saule mano" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viride: 14 lapkričio 2009 - 20:52
sveikutes. o mano vyras mane lialjka vadina smile.gif
Atsakyti
mane vyras dazniausiai vadina zuikiu (nesvarbu ar namie ar kur kitur matyt vardo neatsimena biggrin.gif ) as vyra saulyte. o dabar kai atsirado mazoji lelyte daznai vienas i kita kreipiames mamyte, tetukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 21:37)
nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku. biggrin.gif

prisimenu musu seimos draugas kazkada pasake mums - "kaip man malonu jusu klausytis jus jau 7 metai kartu ir vis dar taip graziai i vienas kita kreipiates, matos kad mylit vienas kita. nes dauguma tai tik susituokia baigiasi viskas"

kai perdetai prei svetimu zmoniu taip gal ir nelabai, bet mums jau taip smegenyse uzrasyta nemokam kitaip blush2.gif
Atsakyti
Kai gimė mažylė, vienas kitą pradėjome vadinti tėveliu/mamyte.Aišku, būna ir kitų malonių širdžiai žodelių, tačiau dažniausiai juos sakau, aš. g.gif
Atsakyti
mane tai MAZI vadina wub.gif gal tik kelis kartus savo varda tesu girdejusi is jo smile.gif
Atsakyti
Vadindavo mazium arba zuikiu...
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 11 14, 21:49)
Vadinama esu mažybine vardo forma arba "Saule mano"  bigsmile.gif

gal vyras musu tas pats? biggrin.gif nes mane draugas irgi Saule vadina biggrin.gif nors mano vardas ne saule biggrin.gif gal bijo vardus supainiot? lotuliukas.gif
Atsakyti
brangenybe arba turteliu (materialistas, matyt smile.gif ), man tai labai juokingas ir patinkantis iš žodžio "tėvelis" pergamintas - tetiurzikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes viena katiniukais ir zuikiukais vadinam.. taip faina.. vardu beveik nenaudojami.. na gal tik oficialioje aplinkoje. wub.gif
Atsakyti