Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

Kas kaip sugalvoja tas taip ir pavadina savo brangiausiaja. Kad ir kartais banalei viskas nuskamba, jie jei jiedu vienas kita myli ir jiems taip gverai. Na o jei ne tai visada metuose yra 365d. ir kiekviena diena gali ka sugalvot savo mažylei, meškutei, saldutei, zuikutei, deimačiukei ir t.t. tad kol gyvas ir meile amžina ji yra tavo džiaugsmas cool.gif
Atsakyti
mane vyras ilga laika sauke Mauzeriu.Kodel ne pats nezino,matyt patiko zodis.Is sirdeliu,zuikeliu ir kitu panasiu zodeliu mes jau isaugom.Nors tiesa sakant niekada ir nesivadinom taip.Kai vyra vadinu brangiuoju,jis ausis suglaudes mauna lauk-prisidirbo lotuliukas.gif
Atsakyti
gali vadinti kaip nori, ivairiai kas per klausimas? g.gif visaip kaip beismanai!!!!!
Atsakyti
mes tai vienas i kita kreipiames: PUPYTI, PUPYTE, PUPUKAI, PUMPUSKIUK wub.gif wub.gif
Atsakyti
mane tarp visu kitu vardu dar babauziuku vadina biggrin.gif kazkada klecku pavadino, tai as ji kuri laika katlietu vadinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolkiuku smile.gif .
Atsakyti
aš jam esu RUDOJI (tipo, lapė snapė; čia iš seno animacinio filmuko "svetimi pėdsakai', kur kiškis lapės pėdas šluodavo, buvo ten toks vilkas, kuris sakė 'užeik rudoji..."), plius dievinu rudą spalvą... na o jis man yra blizgutis (blizgė), nes nepagydomas žvejys manjakas biggrin.gif
Atsakyti
Maže mane vadina .. wub.gif Mažiuke, saule, dar pupa karts nuo karto ax.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Pas mus zuikiu seimyna biggrin.gif
Atsakyti
mane kai vyras vardu pavadina as is karto suprantu kad supykes del kazko yra nes seip tai mazium arba varlium vadina, o as ji katinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane tai koldūnėliu arba peliuku vadina (mėgstu pilką spalvą).
O aš ji bebriuku (baisiai mieli gyvūnai tie bebrai) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pvz daba laikinau savo džiaugsma vadinu " nagaina " ( čia ir seno seno dar sovietinio multiko veikeja )
Atsakyti