Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip gražiai vadinat savo žmoną?

QUOTE(zurzee @ 2010 03 05, 02:07)
mane tai mazute, nors nesu as ir tokia mazute  ax.gif
o as ji kudliuku...  rolleyes.gif kartais atrodo kad suo maziau sertusi  doh.gif
dar vadinu brangiausiu, mylimiausiu, graziausiu ir tt.  smile.gif

aš kai savo vyrą brangiausiuoju pavadinu, tai jis mane "pigioji" vadina, labai jau šitas apibūdinimas toks na, nenuoširdus, amerikoniškai sintetinis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 05 kovo 2010 - 07:47
na brangiausiu, mylimiausiu, mieliausiu ir tt. vadinu kai jau labai meilintis noriu.. tongue.gif
o va kai gryzta po darbo nusikales ir nebeturi jegu po dusu palist, tai vadinu Smirdzium arba Stinkiu lotuliukas.gif

nors jam labiausiai patinka kai kudlium ar kudliuku vadinu, tai sypsos issivepes smile.gif smartass.gif
Atsakyti
Vadina zuika....o kartais meiliai ziurkyte....sako vistiek is grauziku gimines lotuliukas.gif
O as tai kacium , nes gimes Tigro metais ...ir dal pagal zodiaka Liutas doh.gif Tikras zveris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 04, 13:12)
Nelabai sugalvojau kaip trumpiau ir graziau parasyt antraste tad nepykit smile.gif

Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais? smile.gif

svarbiausia gyvenime - graziai parasyti antraste.
Antraste grazi, nes joje yra zodis "graziai". Jei nebutu sio zodzio, antraste butu negrazi, bet uztat protinga.
Va lygiai taip pat ir su zmonom.
Kuo kvailesne zmona, tuo graziau ji vadinama.
O atsakan i klausima, savo zmona vadinu: "ateik cia".
Atsakyti
Kai zodziuojames mudu ,tai vadina jis mane-bezdzione su papais blink.gif kai meiliai tai...zakis blush2.gif va taip jau pas mumi yra..tai ka dabar...
Atsakyti
bijo vadinti ragana,tai vadina burtininke
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 09, 17:46)
bijo vadinti ragana,tai vadina burtininke

Cia geras lotuliukas.gif O as vista arba varna hihihi.gif
Atsakyti
paprastai savo zmona vadinu sutrumpintai ŽB (zmona brandgiausioji)
Kai jai buna menstruacijos - ŽBP (zmona brandgiausioji prakiurusi)
Kai zmonai PMS- ŽBPMS
Atsakyti
Hmmm g.gif Kai ka nors nusikalba, ji vadinu Sapaliumi ax.gif Kai susipykstame, vadinu Berazumiu rolleyes.gif o kai graziuoju gyvenam tai saulyte, mylimasis smile.gif Jis mane banginuku, ruoniuku vadina lotuliukas.gif Pirmiau bande vadinti zuika, kaciuku, angeliuku, bet iskart pasakiau, kad geriau kad ir pagalve vadintu tik ne tais banaliais man zodziais rolleyes.gif
Atsakyti
Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia mirksiukas.gif )
Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga rolleyes.gif
Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos biggrin.gif
Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum blush2.gif
Atsakyti
O mane vadina Saulyte wub.gif vardu niekada nevadina schmoll.gif Kartais nuo pripratimo, net mama saulyte yra pavadines, bet pats susigedo lotuliukas.gif O jis mano zuikelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pugzlys @ 2010 03 13, 18:31)
Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia  mirksiukas.gif )
Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga  rolleyes.gif
Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos  biggrin.gif
Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum  blush2.gif

va cia mane prajuokino, negaliu susilaikyt, sedziu pati sau darbe ir kvatoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai primena man mano broli su zmona toki "vardai" biggrin.gif

o prie temos, tai vyra as vadinu visaip ir pavarde ir vardu, dazniausiai tai "ei tu" tongue.gif
o jis vargsiukas, tai mane moliugeliu vadina, arba ziezula dar kartais, bet man visi "komplimentai" tinka tongue.gif
Atsakyti