Labukas,gal kas galetumet nurodyt adresa kur galeciau pasiziuret kokiuose darzeliuose yra laisvu vietu? Aciu.
Ateinu vis pikta iš pat ryto

. Pagaliau ir mane "damušė" mokestis virėjoms... Nieko nesakiau, kai žiemą už maistą mokėjom 5 lt, o už jo pagaminimą - 35

, pabambėjau, kai už vasarį reikėjo sumokėt pilną 35 lt sumą, nors į darželį nėjom 3 savaites. Bet - savaitė dėl ligos, o paskui iš karto dvi savaitės atostogų... Niu bet šiandien pasiutau jau... Balandžio mėnesį į darželį išėjom tik 19 dieną... Iki tol turėjom gydytojos pažymų (ne vieną, dvi). Susirgom kovo pabaigoj, per savaitę pasveikom, bet į daržą mūsų neleido, ir pirmai balandžio savaitei mums išrašė namų režimą, kuris, kaip žinom, figūruoja gydytojo pažymoj. Iš karto po namų režimo apturėjom "džiaugsmą" - langetę ir dar dvi savaites namie. Be pertraukos neinam į darželį balandžio mėns nuo 1 iki 19 dienos (pažymose iki 16, nes 17-18 - savaitgalis). Gaunus mokestį už darželį - o ten vis tie patys 35 lt

. Niu, man negaila tų 17,5, velniai nematė... Bet kodėl aš juos turiu palikt darželiui? Susiradau Klaipėdos miesto tarybo sprendimą - ten aiškiai parašyta, kad 50% už maisto gaminimą mokama tada, kai vaikas serga 14 dienų... Tą "serga" suprantu kaip darželio lankymą su gydytojo žinia, su pažyma... Vienžo, išsiliejau, pasidarė geriau

. Pasidalinkit, kas ir kaip mokat už maisto gaminimą
Man lygiai taip pat buvo pritruko dvieju dienu (savaitgalis buvo).Susimokejom pilna kaina .Kai nuejau pas buhaltere aiskintis,sake negaliu kitaip skaiciuot,patare kita kart paprasyt kad ir savaitgalio dienas gydytoja irasytu...