Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(ELlJA @ 2009 11 08, 17:26)
Ha ha ir mano melyna mėgstamiausia  g.gif  biggrin.gif  ax.gif  Tai suoliukas nebus įdėtas? Lb įdomu visą rinkinuką būtų pamatyti.

nu va ir tu besanti is komunikabiliu lyderiu,kurie niekada nebuna vieni mirksiukas.gif cia taip apie melyna spalva raso mirksiukas.gif suoliukas bus,bet kai suremontuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2009 11 07, 21:37)
Padėklas, kurį myliu labiau, be vistiek pribrokijau  blush2.gif

man patiko paeklo trynimai smile.gif 4u.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 08, 01:40)
komodele dukrytei smile.gif  panaudotas dovanu popierius ir irmules trafaretas,aciu jai 4u.gif

wub.gif kokia grazi 4u.gif fainai tas trafareto perejimas ant stalciuku atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 08, 17:35)
nu va ir tu besanti is komunikabiliu lyderiu,kurie niekada nebuna vieni mirksiukas.gif  cia  taip apie melyna spalva raso mirksiukas.gif  suoliukas bus,bet kai suremontuosim mirksiukas.gif

bigsmile.gif sakai...zinau, kam dar labai patinka melyna spalva biggrin.gif Komodeles autorei didziausi didziausi linkejimai ir susizavejimo suksniai thumbup.gif
Atsakyti

nu jau su dukriuku nosi uzriesim tongue.gif bet neslepsiu labai malonus jausmas,aciu dar karteli 4u.gif o del vyniojamo popieriaus taip tinka,taip pat kaip dekupazinis popierius,ar spauzdintas paveikslelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamuk Indriuk, labai komodėlė graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 08, 21:16)
  o del vyniojamo popieriaus taip tinka,taip pat kaip dekupazinis popierius,ar spauzdintas paveikslelis mirksiukas.gif

ačiū,kaip naujokė sužinojau naujieną thumbup.gif
Atsakyti

Mamuko Indriuko komodėlė lb lb wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.

Negaliu nepasigirti savo darbeliu. Pirmoji mano dekupažinta medinė dėžutė (dėžutė priklausė mano prosenelei, bet buvo labai neišvaizdi, tai teko prikelti ją antrajam gyvenimui.) ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kilina @ 2009 11 07, 13:54)
Aciu bite uz kvietima butinai pasinaudosiu ilgai negaisus,nes labai jau to man reikia smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 07, 14:33)
senai rodziausi, nes darbuojuosi su uzsakymu (didele papuosalu deze) jau 2 sav. doh.gif tureciau kita sav. pasirodyt su ja  ax.gif 
o cia jau darytam suoliukui i kompanija remelis-meske teske (servet ir pritapyta)smile.gif

Faina meškė, tik va, taip norėtųsi horizonto linijos vientisumo (juk apačia - bendra...)
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 07, 18:08)
...nu jo su sniegiuku tai tik bac ir viskas, jokių ten sugebėjimų nereikia  biggrin.gif  gal kad pataikiau ant gerų konsultančių ir gavau iš karto tinkamą dalyką  thumbup.gif  šiaip patiko visai tuos burbuliukus daryt. Kitą savaitę gal vėl prisėsiu ir porą sumeistravosiu. Jau vyro sesuo sakė varys pas tave Bite pirkt burbuliūzų ir sniego. Virusas plinta  doh.gif

OK, OK, pakol "burbuliūzinos" lentynos, o ir sniegas visas neištirpęs... mirksiukas.gif
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 08, 12:40)
dekui uz patarima reiks pamegint mirksiukas.gif

Iš savo patirties dėl pūslių...Pradurti pūslelę adata...Jei reikia, galima švirkšto adatėle ir skiestų klijų lašelytį įšvirkšti, paskui per dūrio skylutę perteklių išspausti ir prispausti pūslelės plotelį prie pagrindo. Pasitaiso puikiai ir ilgam...

Matau daug puikių darbų, tačiau nesuminėsiu autorių (atleiskit "jaunai" močiutei, naujo anūkėlio sulaukus)
Visoms kuriančioms - 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 11 08, 23:08)
Sveikos, mergaitės. 

labai grazios spalvos smile.gif ir trukiai ne perdideli pries motyva 4u.gif puiku wink.gif
Atsakyti
Mamuk Indriuk- man lb patiko komodėlė. Aš jau seniai į jas žiūriu- pirkti- nepirkti- pirkti- nepirkti. Šita komodėlė dar labiau suintrigavo thumbup.gif
Simulcika- jei čia pirma dėžutė- tai Jūs mane stipriai lenkiate. Aš taip nepadariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute6 @ 2009 11 09, 08:02)
Mamuk Indriuk- man lb patiko komodėlė. Aš jau seniai į jas žiūriu- pirkti- nepirkti- pirkti- nepirkti. Šita komodėlė dar labiau suintrigavo  thumbup.gif
Simulcika- jei čia pirma dėžutė- tai Jūs mane stipriai lenkiate. Aš taip nepadariau  ax.gif

Pats darbelis ne pirmas, gal koks trecias. Bet kiti tai buvo tiesiog dvi stiklines lekstes. Taip kad beveik pirmas blynas, ir pirmas ant medinio pavirsiaus smile.gif Bet kaip uzsidegiau as tuo dekupazu, tai siandien irgi kazka darysiu. Kazkaip zvilgsnis vis kliuna uz virtuves stalo lotuliukas.gif doh.gif Tik klausimas - kuo lakuoti reiktu? Tetis turi kazkoki akrilini laka, mazu tas tiktu?
Atsakyti