Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Auskariukai thumbup.gif

urupeja, puikus darbelis, labai įdomiai su ta virvele žiūrisi. smile.gif Tik tą kaspinuką taip norisi nulupt blush2.gif Kažkaip jis man neįsipaišo. Ten turbūt užsibaigė virvutė? Gal galima iš tos pačios virvės kokį mazgiuką priklijuot ar metalinę detalę kokią ar sagą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 09, 12:13)
nu tai reiktų parašyt kokį laką turi sendinimo. Nes galtiesiog reiktų kitaip jį naudot. Ar tai vienkomponentis ar tai dvikomponentis. Kokios firmos ir tt. Nes ką patarsi jei nieko nenurodai  biggrin.gif

Pasitaisysiu ax.gif

Tai akrilinis lakas su sendinimo efektu, ant jo reikia tepti dazus o ne kita laka. Hobby Line CRAQUELLE MEDIUM. pirkausi Decotex skyrelyje, salia Ermitazo smile.gif Gal as perplonaio tepu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 09, 16:23)
Pasitaisysiu  ax.gif

Tai akrilinis lakas su sendinimo efektu, ant jo reikia tepti dazus o ne kita laka. Hobby Line CRAQUELLE MEDIUM. pirkausi Decotex skyrelyje, salia Ermitazo  smile.gif  Gal as perplonaio tepu  unsure.gif

Aišku, šiaip greičiausiai, kad per plonai tepi, nes kiek žinau, storesnis sluoksnis duoda didesnį trūkį. Ši taisyklė galioja tiek vienkomponenčiui, tiek dvieju komponentų lakui. Tik man su vienkomponenčiu tokia bėda - susiburbulina jisai, na aš suprantu, kad jį reikia tepti vieną kartą ir dažus vieną kartą, bet neišeina man taip nutaikyt, kad neužtept kur dar syki ir susiburbulina negražiai, tarsi "suverda"....
O tu pabandyk storesnį sluoksniuką smile.gif
Et, teorijos aš nemažai prisirankiojus, tik va, praktikoj truputį sunkiau... Laukiu nesulaukiu kol pareisiu namo ir galėsiu vėl ką nudekupažint. Kaip liga man jau.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2009 11 09, 17:31)
Tik man su vienkomponenčiu tokia bėda - susiburbulina jisai, na aš suprantu, kad jį reikia tepti vieną kartą ir dažus vieną kartą, bet neišeina man taip nutaikyt, kad neužtept kur dar syki ir susiburbulina negražiai, tarsi "suverda"....
O tu pabandyk storesnį sluoksniuką smile.gif
Laukiu nesulaukiu kol pareisiu namo ir galėsiu vėl ką nudekupažint. Kaip liga man jau.

biggrin.gif Pas mane ta pati liga. Laukiu ir taikau momenta, kada tik galesiu ka kur susendinti ax.gif . Pas mane jau visi plastikiniai prieskoniu indeliai nudazyti, sagu dezute nudazyta, vazoneliai susendinti......baldu krastai apteplioti , laikrodziui ir tam kliuvo rolleyes.gif
Tik viskas panasiame stiliuje atlikta (skiriasi tik serveteles ir spalvos) tai nera kuo ir maivytis blush2.gif Nemanau, kad ka nustebinsiu geliu vazoneliu hihihi.gif Reikes tuoj rimtesniu kuo uzsiimti. Reikes man isbandyti ta dvieju pakopu laka, turetu buti graziau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 09 lapkričio 2009 - 16:54
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 09, 16:51)
biggrin.gif  Pas mane ta pati liga. Laukiu ir taikau momenta, kada tik galesiu ka kur susendinti  ax.gif . Pas mane jau visi plastikiniai prieskoniu indeliai nudazyti, sagu dezute nudazyta, vazoneliai susendinti......baldu krastai apteplioti , laikrodziui ir tam kliuvo  rolleyes.gif
Tik viskas panasiame stiliuje atlikta (skiriasi tik serveteles ir spalvos) tai nera kuo ir maivytis  blush2.gif Nemanau, kad ka nustebinsiu geliu vazoneliu hihihi.gif  Reikes tuoj rimtesniu kuo uzsiimti. Reikes man isbandyti ta dvieju pakopu laka, turetu buti graziau  bigsmile.gif

Na, bent jau man su dvikomponenčiu ir gražiau ir paprasčiau, tik reikia jau turėti priemonių tarpukams įtrinti, kad trūkiai išryškėtų. Fsio, grįžtu ir jamu į nagą arba stalą arba senovinę I pasaulinio karo laikų šovinių dėžę. Ai ir dar senas lagaminas voliojasi kažkur namie... Jomajo kiek noriu aprėpt. Ok, bėgu, kai ką nors padarysiu, pasirodysiu smile.gif doh.gif
Atsakyti
dar karteli aciu visom 4u.gif

urupeja,labai daili serveteline,tik man ta kaspineli ir norisi nulupt ax.gif o siaip liuks ta virvute labai tinka,man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 09 lapkričio 2009 - 17:50
Man tai visu darbeliai grazus.O dabar gal ne i tema,bet aisku i tema smile.gif Urmo bazej 12 sandelyje gauta nauja siunta serveteliu ir labai graziu.
Atsakyti
Sveikos , dekupazintojos.Smagu akis paganyt i jusu puikius darbelius 4u.gif 4u.gif. Gal kuri zinot ar buna pirkti raideliu, ar uzrasu? Noriu ant dezutes padaryt uzrasa. ax.gif
Atsakyti
Mamuko Indriuko jomodėlė superinė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir mano keletas darbeliu jusu teismui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 lapkričio 2009 - 10:47
stlauryna labai grazus darbeliai 4u.gif su kuo sendinta pirmoji dezute?
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 11 09, 20:59)
stlauryna labai grazus darbeliai  4u.gif  su kuo sendinta pirmoji dezute?

Aciu blush2.gif Su vienkomponenciu ir patrinta su svitriniu popieriumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stlauryna: 09 lapkričio 2009 - 20:11