urupeja, puikus darbelis, labai įdomiai su ta virvele žiūrisi.
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 09, 12:13)
nu tai reiktų parašyt kokį laką turi sendinimo. Nes galtiesiog reiktų kitaip jį naudot. Ar tai vienkomponentis ar tai dvikomponentis. Kokios firmos ir tt. Nes ką patarsi jei nieko nenurodai 
Pasitaisysiu
Tai akrilinis lakas su sendinimo efektu, ant jo reikia tepti dazus o ne kita laka. Hobby Line CRAQUELLE MEDIUM. pirkausi Decotex skyrelyje, salia Ermitazo
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 09, 16:23)
Pasitaisysiu
Tai akrilinis lakas su sendinimo efektu, ant jo reikia tepti dazus o ne kita laka. Hobby Line CRAQUELLE MEDIUM. pirkausi Decotex skyrelyje, salia Ermitazo
Gal as perplonaio tepu 
Aišku, šiaip greičiausiai, kad per plonai tepi, nes kiek žinau, storesnis sluoksnis duoda didesnį trūkį. Ši taisyklė galioja tiek vienkomponenčiui, tiek dvieju komponentų lakui. Tik man su vienkomponenčiu tokia bėda - susiburbulina jisai, na aš suprantu, kad jį reikia tepti vieną kartą ir dažus vieną kartą, bet neišeina man taip nutaikyt, kad neužtept kur dar syki ir susiburbulina negražiai, tarsi "suverda"....
O tu pabandyk storesnį sluoksniuką
Et, teorijos aš nemažai prisirankiojus, tik va, praktikoj truputį sunkiau... Laukiu nesulaukiu kol pareisiu namo ir galėsiu vėl ką nudekupažint. Kaip liga man jau.
QUOTE(Simulcika @ 2009 11 09, 17:31)
Tik man su vienkomponenčiu tokia bėda - susiburbulina jisai, na aš suprantu, kad jį reikia tepti vieną kartą ir dažus vieną kartą, bet neišeina man taip nutaikyt, kad neužtept kur dar syki ir susiburbulina negražiai, tarsi "suverda"....
Laukiu nesulaukiu kol pareisiu namo ir galėsiu vėl ką nudekupažint. Kaip liga man jau.
Laukiu nesulaukiu kol pareisiu namo ir galėsiu vėl ką nudekupažint. Kaip liga man jau.
Tik viskas panasiame stiliuje atlikta (skiriasi tik serveteles ir spalvos) tai nera kuo ir maivytis
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 09, 16:51)
Tik viskas panasiame stiliuje atlikta (skiriasi tik serveteles ir spalvos) tai nera kuo ir maivytis
Na, bent jau man su dvikomponenčiu ir gražiau ir paprasčiau, tik reikia jau turėti priemonių tarpukams įtrinti, kad trūkiai išryškėtų. Fsio, grįžtu ir jamu į nagą arba stalą arba senovinę I pasaulinio karo laikų šovinių dėžę. Ai ir dar senas lagaminas voliojasi kažkur namie... Jomajo kiek noriu aprėpt. Ok, bėgu, kai ką nors padarysiu, pasirodysiu
dar karteli aciu visom
urupeja,labai daili serveteline,tik man ta kaspineli ir norisi nulupt
o siaip liuks ta virvute labai tinka,man patinka
urupeja,labai daili serveteline,tik man ta kaspineli ir norisi nulupt
Man tai visu darbeliai grazus.O dabar gal ne i tema,bet aisku i tema
Urmo bazej 12 sandelyje gauta nauja siunta serveteliu ir labai graziu.
Sveikos , dekupazintojos.Smagu akis paganyt i jusu puikius darbelius
. Gal kuri zinot ar buna pirkti raideliu, ar uzrasu? Noriu ant dezutes padaryt uzrasa.
Na ir mano keletas darbeliu jusu teismui

stlauryna labai grazus darbeliai
su kuo sendinta pirmoji dezute?
QUOTE(simson @ 2009 11 09, 20:59)
Aciu