QUOTE(kusachius @ 2009 11 05, 01:32)
aš kai iš viso mėgstu visur kištis, ir sakyt ko manęs neklausia, tai irgi išsipasakosiu
Šiaip man Lachesės požiūris atrodo visiškai natūralus ir sveikintinas. Nes jei visos profės užries nosį ir neberodys darbų, tai iš ko mokysis, ims pavyzdį pradedančios, kur semsis įkvėpimo?
Aš pati dekupažą išbandžiau iš smalsumo, bet kai pamačiau, kad per tiek pat laiko kiek trunka gražiai iškirpti, kruopščiai užklijuoti, ir visaip kitaip apdoroti kokią gėlytę, aš galiu ją tiesiog nupiešti, tai apleidau tą užsiėmimą
Bet būtent Sobieskos, Mamuko Indriuko ir Lachesės darbai pakeitė mano nuomonę apie dekupažą. Ir manau ne tik mano, nes dažnai tyliai stebėdama šioje temoje darbus, matau kaip keičiasi motyvai, sprendimai, požiūris.
ir šiaip, toks retorinis klausimas
pasirodyti savo darbelį, kuriuo džiaugiesi, ir nori pasitikrinti ar ir kitiems jis toks pat gražus, ir galbūt sulaukti liaupsių, ar pačiam save tiek išsiliaupsinti, kad kitų nuomonė nebesvarbi -kur daugiau tuštybės? 

Šiaip man Lachesės požiūris atrodo visiškai natūralus ir sveikintinas. Nes jei visos profės užries nosį ir neberodys darbų, tai iš ko mokysis, ims pavyzdį pradedančios, kur semsis įkvėpimo?
Aš pati dekupažą išbandžiau iš smalsumo, bet kai pamačiau, kad per tiek pat laiko kiek trunka gražiai iškirpti, kruopščiai užklijuoti, ir visaip kitaip apdoroti kokią gėlytę, aš galiu ją tiesiog nupiešti, tai apleidau tą užsiėmimą

Bet būtent Sobieskos, Mamuko Indriuko ir Lachesės darbai pakeitė mano nuomonę apie dekupažą. Ir manau ne tik mano, nes dažnai tyliai stebėdama šioje temoje darbus, matau kaip keičiasi motyvai, sprendimai, požiūris.
ir šiaip, toks retorinis klausimas

aciu uz dideli komplimenta

man tai daznai baigias paradoksu,kartais buna atrodo paciai tas dabas toks,net isimyliu,o va kaip sakoma tu liaupsiu nelabai buna,o va atrodo darbelis paciai gal ne toks ypatingas sulaukia begales demesio

pritariu lachesei,kad butu idomu,kaip vertintu tavo darba nezinant tavo niko