Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(kusachius @ 2009 11 05, 01:32)
aš kai iš viso mėgstu visur kištis, ir sakyt ko manęs neklausia, tai irgi išsipasakosiu  lotuliukas.gif
Šiaip man Lachesės požiūris atrodo visiškai natūralus ir sveikintinas. Nes jei visos profės užries nosį ir neberodys darbų, tai iš ko mokysis, ims pavyzdį pradedančios, kur semsis įkvėpimo?
Aš pati dekupažą išbandžiau iš smalsumo, bet kai pamačiau, kad per tiek pat laiko kiek trunka gražiai iškirpti, kruopščiai užklijuoti, ir visaip kitaip apdoroti kokią gėlytę, aš galiu ją tiesiog nupiešti, tai apleidau tą užsiėmimą tongue.gif
Bet būtent Sobieskos, Mamuko Indriuko ir Lachesės darbai pakeitė mano nuomonę apie dekupažą. Ir manau ne tik mano, nes dažnai tyliai stebėdama šioje temoje darbus, matau kaip keičiasi motyvai, sprendimai, požiūris.

ir šiaip, toks retorinis klausimas  ax.gif  pasirodyti savo darbelį, kuriuo džiaugiesi, ir nori pasitikrinti ar ir kitiems jis toks pat gražus, ir galbūt sulaukti liaupsių, ar pačiam save tiek išsiliaupsinti, kad kitų nuomonė nebesvarbi -kur daugiau tuštybės?  g.gif

aciu uz dideli komplimenta 4u.gif

man tai daznai baigias paradoksu,kartais buna atrodo paciai tas dabas toks,net isimyliu,o va kaip sakoma tu liaupsiu nelabai buna,o va atrodo darbelis paciai gal ne toks ypatingas sulaukia begales demesio smile.gif idomu yra ivairi nuomone,pastebejimai

pritariu lachesei,kad butu idomu,kaip vertintu tavo darba nezinant tavo niko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 11 05, 09:29)
pritariu lachesei,kad butu idomu,kaip vertintu tavo darba nezinant tavo niko ax.gif

drinks_cheers.gif oi kaip noreciau sulaukt tokio eksperimento bigsmile.gif

Kusachius
, aciu uz mano vardo iterpima labai teisingame savam poste. Paskutinis sakinukas... rolleyes.gif

Ievauzk...aciu, kad mane supratai mirksiukas.gif

Gadriukes darbas man patiko, spalviskai grazu ir...pasinaudok efauto patarimu del juosteles mirksiukas.gif

Ikea, matau pazystama servetele, bet darbukas tai jau taip sviesos apgaubtas, tai realiai matosi tik visuma biggrin.gif ...as supratau ka pasakiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 05 lapkričio 2009 - 09:00
Nezinau, kaip cia geriau savo triusa pateikti,kad jis pataptu svaresniu...ar, kad dariau visa menesi pribegdama po 5 min.ar per tris dienas, bet neatsitraukdama nei 1 minutei biggrin.gif
Uzsakymukas, turejau tik viena gaire/pageidavima-spalva

.................... is senaties................

user posted image

user posted image

user posted image

Aciu uz demesi........jei jau ir pakritikuosit, tai vistiek jau nieko negalesiu pakeisti...bet isklausyt-isklausysiu biggrin.gif
Atsakyti
gossip.gif

pasitariau su savo galva ir nutariau kad saunu labai...
Atsakyti
mano naujausias...
Zaisladeze ''Linksmieji katinukai'' - mano mazajai damai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 11 04, 15:27)
Liolio gal nesulaukei labai daug kritikos todel kad tavo darbeliai tau yra pirmieji ir tikrai nu negali perdaug kazko kritikuoti kai zmogus tik perpranta ta visa "mena". Tiesiog viskas juk reikia laiko ir patirties siek tiek, o pirmieji tavo zingsneliai visai patike neblogi.
Tavo kedute man visai simpatiska, graziai komponuoti linksmi motyvai, spalvytes ryskios ir t.t. Pati as galbut buciau avytes su pieveles salelem paguldzius ant pievos, pacia peiva pagyvinciau, nedaryciau jos tokios lygios horizonte, drugeliams padovanociaus dangaus zydryne ir t.t. bet juk cia tavo darbelis it sprendimas kaip tu ji atlikai yra tavo ir nepakartojamas  biggrin.gif  4u.gif

Aciu uz pastaba 4u.gif Tikrai geras patarimas, kad avytes reikejo ant pievos paguldyt... Ziurejau paskui, ziurejau ir galvojau kaip as pati cia taip nesumasciau, o pakeliau jas pakibusias... Bet kad jau per velu pataisyt. Nu nieko, ateiciai isidemesiu. O va dangu tai buvau padarius, bet man labai marga tada buvo, tai uzdaziau kad nebebutu melynos spalvos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistullka @ 2009 11 05, 09:15)
mano naujausias...
Zaisladeze ''Linksmieji katinukai'' - mano mazajai damai  wub.gif
user posted image

Labai labai wub.gif Galima paklaust is kur jus visos imat dryzuotu serveteliu? Kiek parduotuviu buvau, nu niekur neradau nieko dryzuoto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 11 04, 21:46)
mane labiausiai suzavejo puodeliai, ypac tas su karne, kaip tu cia darei.....
grazi lekste

Sveikos. Jaučiuosi labai pamaloninta už pagyras. Ačiū notworthy.gif
Ant puodelių kur karvė ir narcizai- tai užklijuotos servetėlės, o kitas apipieštas. Šiaip tai norint klijuoti servetėlėm sakyčiau reikia nors truputėlį turėti įgudžių. Labai jau servetėlės slydinėja ir tyžta. Nu bet džiaugiuosi kad gana neblogai pavyko. Nors aš tik naujokė.
Ir labai esu dėkinga už kritiką kurią jau ne vieną kartą gavau (pirmą kartą už suoliuką su antytėm, kitą kartą už prieskonių lentynėlę). Kaip bebūtų sakykim kai pirmą kartą skaitai- būna toks kaip ir šokas, bet kai pamąstai apsipranti, tai pamatai kad ta kritika pagrįsta ir teisinga, ir verčia domėtis, stengtis padaryti geriau.
Bet ,prisipažinsiu, tu sukritikuotų darbų dar nepagerinau. Na lentynėlę nuvaliau beveik visą, o suoliukas dar laukia pataisymo ax.gif blush2.gif
Pagyos, naujiems Jūsų darbeliams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 05 lapkričio 2009 - 10:25
QUOTE(Gadriuke @ 2009 11 04, 21:22)
Na pasirodysiu ir as su vienu is pirmu darbeliu smile.gif

Mano manymu, nieko netrūksta šiai dėžulytei, nebedėčiau aš net ir juostelės. O vienkomponentis labai graižiai teptas. Super thumbup.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 11 04, 23:57)
Labai seniai noriu padaryti eksperimentą, bet neturiu tokio darbo, kurio niekas nebūtų matęs ir norėčiau jį parodyti kitu vardu, labai įdomu ,kaip reaguotumėte, kartais atrodo,kad giriamas nikas , o ne darbas...

O būtų įdomu biggrin.gif

Sobieska, dailus komplektėlis. Nėra prie ko prikibti, kaip, beja, prie tavo darbelių sunku apskritai prikibti. Mano akimis, čia ne sobieskiškas stilius, nors yra ir ryškumo, kuris tau būdingas. biggrin.gif
Matau uždėta juostelė tik ant srevetėlinės, o ant dėžutės nea. Gal nereikėjo jos visai? O labai labai patiko dėžutės išorės ir vidaus dekoravimo tas vientisumas. Motyvas ne tas pats, o iš tos pačios serijos. Man labai labai prie širdies toks pasirinkimas thumbup.gif

aistullka, pastebėjau, kad darbeliai labai švarūs, kruopštūs. O ši dėžė man labai labai patinka dėl spalvų (mano mėgstamos). smile.gif Ir dar pati pripiešei kringeliukus?
Atsakyti

Sobieska, dailus komplektėlis ,patiko labai wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 05, 11:29)

Sobieska, dailus komplektėlis. Nėra prie ko prikibti, kaip, beja, prie tavo darbelių sunku apskritai prikibti. Mano akimis, čia ne sobieskiškas stilius, nors yra ir ryškumo, kuris tau būdingas. biggrin.gif
Matau uždėta juostelė tik ant srevetėlinės, o ant dėžutės nea. Gal nereikėjo jos visai? O labai labai patiko dėžutės išorės ir vidaus dekoravimo tas vientisumas. Motyvas ne tas pats, o iš tos pačios serijos. Man labai labai prie širdies toks pasirinkimas thumbup.gif

Aciu mergytes uz demesiuka mano komplektukui 4u.gif

Balte, tavo pastabele verta demesiuko, bet as palikau juosteles, jei nores ant uzraktuko patarsiu uzsakovei bantuka uzsidet, kad tarpusavy abu daiktai susilietu dar labiau...o juostele ant servetelines dejau tik todel...kad dazu susijungimo linija butu po juostele...nu nesigavo labai idialiai, o juostele visa tai kompensavo.
Jis tikrai ne sobieskiskas, bet juk negaliu savo stiliaus visiems primetinet, as gi universali, jau sakiau mirksiukas.gif biggrin.gif digimonizuojuosi...
Atsakyti
aš tai pradėjau cackintis su kalėdiniais burbulais..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 05, 11:57)
aš tai pradėjau cackintis su kalėdiniais burbulais.....  doh.gif

bigsmile.gif nu ir....placiau, placiau...nes ir as ju puseles pasizerusi ant stalo, vis serveteliu kruvas perkilnoju, ieskau uzkabinanciu motyvu
Atsakyti