Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Mamukas Indriukas sag4 prie rankinuko isai kitaip atrodo thumbup.gif
Avijacija- man tokie raštai vieni mėgstamiausių. Tik kad ne visur juos gali dėt. O čia lyg tai ir turi būti thumbup.gif

Orintuxx- Kalėdoms dovana, ar dekoracija miela
Džiuga+ puiki dėžutė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 11 11, 16:23)
jo tuos sendintojus tikrai būtų galima sumaišyt. Tik va sottile dar nebandžius savo rankom. Labai knieti išbandyt....... kiek suprantu ir sottile ir aplicraftas tokie įnoringi sendintojai, daug kam jie nepaklūsta.

as su sottile draugauju thumbup.gif dabar noreciau aplikraft isbandyt smile.gif

Dziuga+ koks originalus darbelis, o tas puikis koks wub.gif

orintux zvakides primena kaledu stebukla, prabangios, subtilios , grazu thumbup.gif

kvikte vykusi vyndeze , atrodo atlikta techniskai puikiai 4u.gif
Atsakyti
Džiuga+labai grazu! wub.gif Puikus darbas вмуог talentingu zmoniu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu merginos kam patiko mano zvakides 4u.gif , Dziuga+ grazi dezute, kvikte-tikrai vykusi vyndeze, gera pradzia ..... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuxx: 11 lapkričio 2009 - 16:51
Džiugos dėžė "Nostalgiškasis Orsus" labai grazi wub.gif
Atsakyti
Džiuga, fantastiška dėžutė. thumbup.gif Seniai ieškau ko nors panašaus, tik kitos spalvos (žydros ar pan.), bet niekad nematau tokių popierių dovaninių... verysad.gif

Im_Bear meškiukai iš tiesų fainuoliai visi wub.gif

Orintux, žvakidės tikrai labai labai gražios. bigsmile.gif Pati esu būtent su šia servetėle darius, bet tavo tikrai daug gražesnės. Ir kaspinukai čia labai vietoje. O su kuo darei tą mažą? Su kuo auksinai?

Vyndėžė thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, bus ir daugiau siu grazuoliu ax.gif Tik, kad jie gali iskeliauti toleliau...
Atsakyti
snd pakartotine fotosesija
user posted image

ir nauji uzsakymukai. tik jau spalvos sviturio ,vajei kaip nugrybavo. reliai atrodo apacia tokia, kaip foto uzdarytos dezikes. gal ryt bus siek tiek sviesesne diena 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

galvoju gal ta su alyvom dar pasendinti virsu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 11 lapkričio 2009 - 17:26
Maša, labai patiko sakė su vilkdalgiu, apyrankės šauniai žiūrisi biggrin.gif
orintuxx, labai gražios tikrai šiltos žvakidės smile.gif
Džiuga, tavo stiliaus dėželė, simpatulka, bet ne mano skonio rolleyes.gif
Kvartetas, nereali dėžutė su švyturiu, kortų jau gyriau, bet tas švyturys "nuneša", užgožia viską... bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 11, 18:26)
snd pakartotine fotosesija
user posted image

ir nauji uzsakymukai. tik jau spalvos sviturio ,vajei kaip nugrybavo. reliai atrodo apacia tokia, kaip foto uzdarytos dezikes. gal ryt bus siek tiek sviesesne diena 4u.gif
[

labai faina ir su švyturiu ir kitos dvi. Bet su forkinimu tai tikrai žiauru šiom dienom, aš irgi nu niekaip neištaikau doh.gif
Atsakyti
radau namie kruva zenkliuku, nusprendziau pazaisti smile.gif
user posted image
Atsakyti
padėklas. pirmą kartą dariau su vienkomponenčiu sendinimu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 11 lapkričio 2009 - 22:27