aurocka, nezinau, kaip del sugadinimo, bet manau nelabai, nes ryzinis popierius siek tiek persisviecia, tai uzdetas ant dekupazinio popieriaus gali persimatyti. Aisku, nezinia kuriam kontekste Jus norite daryti ir koks motyvas ant kokio...
Juraciukas2, rėmelis visai mielas, tik man noretusi truputuka seseliuko, kad nebutu blynukas
O dezute buteliui (jei teisingai supratau) tai jau visai
Sekmes darbukuose
Is patirties sakau, kad vienkomponentis graziau skilineja, kai ne tepamas akrilas teptuku, o tapsnojama kempinele. Tik reikia ziuret, kad neuztapsnot anra karta ant tos pacios vietos, nes tada tai jau
aurocka, nezinau, kaip del sugadinimo, bet manau nelabai, nes ryzinis popierius siek tiek persisviecia, tai uzdetas ant dekupazinio popieriaus gali persimatyti. Aisku, nezinia kuriam kontekste Jus norite daryti ir koks motyvas ant kokio...
QUOTE(taburete @ 2009 11 12, 09:30)
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2009 11 12, 15:45)
Norėjau paklausti, o tuos padėkliukus sendinai vienkomponenčiu?
tikrai taip
QUOTE(taburete @ 2009 11 12, 14:19)
supratau, zinai, kai pirmą kartą darai, tai nesusigaudai, nes viskas vyksta labai greitai.
Bet realiai tai tie perėjimai ne tokie ryškūs, kaip nuotraukoj.
suoliukai yra Ermitaže
Bet realiai tai tie perėjimai ne tokie ryškūs, kaip nuotraukoj.
suoliukai yra Ermitaže
tai kitas kartas bus geresnis
vevere kaip pirmieji darbeliai, tikrai faini, manau veliau daugiau grozybiu parodysi 
visom darbstuolem po
visom darbstuolem po
................Antrasis šansas...............

sobieska...
labai oj labai
Kur buvai dingusi?
QUOTE(ELlJA @ 2009 11 12, 16:47)
Aciu
dekui uz patarimus. dekupazinis: balta arkliuko galva, ryzinis zali gebenes labai. tad jei persisvies balta spalva gal tiks. ai bandau
vistiek sia dezute jau 2 kartus maudziau... kai nemoki kompozicijos ir maisyti dazu tai tenka pasikankinti kol kazkas siek tiek iseina.
http://picasaweb.goo...787997552301874
baigtas manau, antras blynas....
Papildyta:
tik nuotrauka nekokybiska
http://picasaweb.goo...787997552301874
baigtas manau, antras blynas....
Papildyta:
tik nuotrauka nekokybiska
QUOTE(vovere_kovine @ 2009 11 12, 13:24)
Pasirodysiu ir as su savo darbeliais
darbeliai pirmieji, tad labai neteiskit
darbeliai pirmieji, tad labai neteiskit
Kaip pirmi tai tikrai labai gražūs. O man padėkliukai kai dariau, tai užsirietė
QUOTE(sobieska @ 2009 11 12, 16:34)
................Antrasis šansas...............
Spalvos labai gražios ir ryškios
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 12, 17:06)
Spalvos labai gražios ir ryškios
Prašau neįsižeisti ir labai giliai į širdį mano nuomonės neimti, bet man kažkaip viršus su apatine dėželės dalimi nedera
Bet čia juk skonio reikalas