smulkmenele. darydama jau jauciau artejanciu svenciu dvasia
.
QUOTE(kvartetas @ 2009 11 16, 13:57)
smulkmenele. darydama jau jauciau artejanciu svenciu dvasia
.
Labai simpatiška Barborytė
Kiek daug nauju darbeliu, visom darbstuolem po
Ypatingai istrigo alialeks dezute
Kvarteto Barboryte labai smagi, is visu burbulu labaiusiai pakelianti nuotaika
Ir as kepu dovaneles, kai uzbaigsiu bandysiu pasirodyti
Ypatingai istrigo alialeks dezute
Kvarteto Barboryte labai smagi, is visu burbulu labaiusiai pakelianti nuotaika
Ir as kepu dovaneles, kai uzbaigsiu bandysiu pasirodyti
Sveikos, cia as irgi uzsikretusi sia liga...tik tiek, kad pradedanti esu...
vyno butelys tokis fainas pasitaike, kad is jo butu galima grazia vaza pasidaryt...
taigi mergaites, as nemeginus nieko, tad nuo pradet? gal kokia instrukcija man kas?
ir nejaugi jus naudojat tik priemones is specializuotu parduotuviu? man labai brangios atrodo...noreciau pamegint pradzioj ka nors su paprastesnem priemonem...
taigi kokiais dazais man tepti buteli?
paskui klijuosiu kokia servetele.
kuom paskui ten reikia tepti?
vyno butelys tokis fainas pasitaike, kad is jo butu galima grazia vaza pasidaryt...
taigi mergaites, as nemeginus nieko, tad nuo pradet? gal kokia instrukcija man kas?
ir nejaugi jus naudojat tik priemones is specializuotu parduotuviu? man labai brangios atrodo...noreciau pamegint pradzioj ka nors su paprastesnem priemonem...
QUOTE(makaroncike @ 2009 11 16, 14:35)
Sveikos, cia as irgi uzsikretusi sia liga...tik tiek, kad pradedanti esu...
Nueik ir perversk dekupažo temą (čia dekupažo darbelių tema)..tikrai rasi atsakymą ten..
o cia mano kuklus remukas
Kiek cia visokiu groziu
mano mylimukas
jau vaikštau su juo mieste
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 16, 17:31)
mano mylimukas
P.S., kokio jis dydžio?
[quote=Lachesė,2009 11 16, 16:31]
mano mylimukas
ogogo
jeetau...ten zado netekau
labai labai
mano mylimukas
ogogo
QUOTE(kemppinele @ 2009 11 16, 16:47)
o cia mano kuklus remukas
dailus remelis esu maciusi su sia serv remeliu, visi atrode graziai, servet. siai paskirciai idealiai tinka
dezute- angelu sodas (servet., vietomis sendinta akrilanu, itrinta aliejiniais,vidus isklotas medziaga, briauneles sendintos akrilanu, juostele, pritapyta)

Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 16, 18:31)
mano mylimukas
pagaliau sulaukem pasirodymo,netekau zado
QUOTE(urupeja2 @ 2009 11 16, 18:05)
dailus remelis esu maciusi su sia serv remeliu, visi atrode graziai, servet. siai dezute- angelu sodas (servet., vietomis sendinta akrilanu, itrinta aliejiniais,vidus isklotas medziaga, briauneles sendintos akrilanu, juostele, pritapyta)
nesupyk