Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

čia tiek klijų privaryta, kad jau nebelakavau niekuo išskyrus purškiamu laku. Į lietų nesineščiau, bet tokiu oru liux nešiojasi smile.gif
Atsakyti
hm, na reikes pagalvot, nes noriu lakuoti akriliniu.purskiamas nugesins pas mane spalvytes , o jos man butent ir aktualiausios darant su tuo popierium.
beje, labai super lagaminas:)
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 16, 23:55)

toks vaizdas .... "niekam neatiduosiu" thumbup.gif
Atsakyti
Lachese, nu ka cia ir bepridurti....daba ziuresiu.... ieskosiu ir vyniojamo popieriaus...klijai tai baika..., bet va l o g o m i n a s....kazkada , kol buvau sveika...is sandeliuko savo rankomis ismeciau doh.gif doh.gif Jezav...jezav doh.gif
Atsakyti
mano susirgimo amžius labai didelis privalumas, dar tik kaupiu viską ir nieko nesu išmetusi, dėl ko gailėčiausi labai.

O šitą lagaminą draugė atvežė, sakė rado prie konteinerio ir iš karto prisiminė mane cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 11 16, 19:08)
nesupyk  unsure.gif  bet dezute kaip urna atrodo...gal del tos baltos medziagos viduje dezutes ir angeliuku paveikslelio komplekto  unsure.gif kiek maciau tavo dabeliu - man tai sis prasciausias

lotuliukas.gif gal del to, kad prie organzos fotografuota ir uz lango saules nebuvo siandiena pas mus apniuke, o medziaga ne balta ir naturoje tikrai neatrodo kaip urna, foto labai isryskina arba blankina spalvas neatitnka tikroves,kaip sakoma kiek zmoniu visi skirtingai matome, aciu uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Lachese, nerealus lagaminelis thumbup.gif

Elija, man patiko tavo dezute wub.gif
Atsakyti
Elija dėžutė miela
Urupėja2, tavoji tokia žalia blink.gif
na o Lachese tavo lagaminėlis išties žavus. Man asmeniškai fainesnis už tą kur su meškiais (jei galima juos lygint)
visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 17, 00:40)
O šitą lagaminą draugė atvežė, sakė rado prie konteinerio ir iš karto prisiminė mane  cool.gif

gal mano g.gif , nes toki ismeciau.....
ne ne......
mano buvo truputi didesnis.

jusu teismui serveteline draugei
user posted image

user posted image
Atsakyti
iškrisiu aš čia iš konteksto, bet man Lechesės lagaminas šiaip sau. Pati idėja liuks ir kruopštus darbas kaip visad, bet kažkaip bendras vaizdas nelabai.
Atsakyti
Vasara buvau panašiai "apdorojus" savo lagaminą. Lagamino viršuje nesplavotos nuotraukos, o šonuose bei dugne laikraščio motyvai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edikun @ 2009 11 17, 12:14)
jusu teismui serveteline draugei

idomiai ikomponavai 2 servet. 4u.gif
Atsakyti