Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 11 19, 23:57)
Bet gi nieks neprivalo atsakyti, kai tik kas uzduoda klausima...  ax.gif O cia tuo labiau, norisi tik darbelius apzvelgt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man jei kyla klausimu, skaitau tema nnuo pradziu ir beveik visada randu atsakyma biggrin.gif jei nerandu - tada klausiu ax.gif

Aciu OJE ir baltei uz grazius zodzius mano braskinei lentelei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man Džiugos padėklo ryškios gėlės juodam fone primena tas rusiškas skaras kur mūsų močiutės nešiodavo lotuliukas.gif
Šiaip tikrai puikiai, kruopščiai atliktas darbelis, bet čia jau nieko naujo nepasakiau, ar ne? mirksiukas.gif Šaunuolė tu, Džiuga 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tikrai mes puikiai suprantame. Galima juk ir tinkamoje temoje pakartoti klausimą, o ne per visas temas tą patį parašyti. Galbūt sukonkretinti jį ir tikrai atsakys merginos, gal tiesiog tuo momentu niekas neturėjo atsakymo į klausimą, nesusidūrė. Arba apie tai klabėjo kelis psl. atgal. Jei atsakymas buvo iš vieno žmogaus, tai labai gerai, jei atrodo nepatikimas atsakymas, tai galima papildyti klausimą prašant ir kitas pakomentuoti. Svarbiausia kantrybė, jei jos nėra, tai dar galima pasitelkti google, ten rasi praktiškai visus aytsakymus ir nuorodas į SM.
O kad SM būdingi komentarai nemalonūs, tai pačios taip ir pasidarom. Temos kuriamos tam, kad jose būtų kalbama į temą. To siekia visos moderatorės ir dauguma SM narių. Tokios yra taisyklės... Nemalonu gauti pastabą, jei nesilaikai taisyklių? Taip, bet toks tas gyvenimas. Prašau nepriimti asmeniškai taikau ne vienam žmogui. 4u.gif

Leliuko mama, darbeliai mieli, tęsk, ką pardėjusi, manau, tau gerai gaunasi 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif ai merginos nenumuskim upo busimai menininkei
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 11 20, 09:36)
mirksiukas.gif ai merginos nenumuskim upo busimai menininkei

O kodėl būsimai? Gal esamai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės 4u.gif
Labai,labai didelis ir nuoširdus ačiu Nuotaikingai už patarimus kaip dirbti su paveislėliais iš žurnalų, vakar pasiriuošiau dukrytės kėdutę tai reikės pradėti dirbti, nes ivaikiškuose žurnaluose tiek daug malonių paveiksliukų. biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Atejau pasigrozeti darbeliais , bet nei vieno neradau po vakar, radau tik rietenas, bet nemanau, kad tie komentarai buvo nemalonus, jie tik teisingi
Atsakyti
aš ateinu su pora pakabėlių 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kandi thumbup.gif thumbup.gif zaismingos tokios wub.gif pirma man spalviskai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Kandi, nuostabios linksmos pakabos thumbup.gif dabar zinau ka darysiu su ta pirma servetele mirksiukas.gif
O cia mano vyndeze. Servetele sudubliuota tik i kita puse todel teko nemazai pritapyti doh.gif bet man tai labai patiko toks meninis darbas ax.gif Jokio sendinimo nenaudojau rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 20 lapkričio 2009 - 13:31
truputi atsispindi zaliuzes doh.gif , jau prilakuota su blizgiu laku niekaip nejo nufotkinti. atsispindedavo doh.gif . bet jau nebeperfotkinsiu rolleyes.gif . bendras vaizdas vistiek matosi 4u.gif
user posted image

user posted image

gavosi labai naturali ir organiska. man tie naturalus zoles lapeliai wub.gif wub.gif . virsus fakturintas, iskilios gelytes.

user posted image

user posted image

pakabeles ir vindeze wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 20 lapkričio 2009 - 13:32
Pakabos labai žaismingos thumbup.gif Tikrai pakėlė nuotaiką, Kandi, ačiū tau 4u.gif

Biriusia, Superinė idėja su vyndėže wub.gif , bet jaučiu kiek darbelio įdėta doh.gif Šaunuolė thumbup.gif

Kvartetas, man abi dėžutės labai patiko, o ta su žolytėm visai nokautavo - kažkas naujo nematyto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti