Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Kokie puikūs drabai wub.gif Kyla noras tuoj pat lėkti ką nors daryti, tačiau laiko tam nėra. Žaviuosi kaip gražiai padarote 4u.gif
Atsakyti
birusia grazi vyndeze, tokia gerule, niu grazu ziureti ir tiek darbo bigsmile.gif
Kandi man atroji grazi thumbup.gif
kvartetas graziai cia pasidarbavai bigsmile.gif ta su zolem, tai virsus graziai wub.gif ir angeliukai fainuoliai thumbup.gif

niu o as pasirodau su pagaliau uzbaigta dezute, buvo tokia smile.gif
user posted image

niu ir stalciukai pasigrazino pagaliau ir kita puse

user posted image

Papildyta:
prie to pacio rodymosi biggrin.gif auskariukai
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, abi dezutes grazios, bet man pirma patiko labaiu wub.gif
Aurelija ma niu labai as isimilejus i ta servetele ... gavosi prabangi arbatine, beje ir auskariukai labai grazuciai. Cia servetele?
Atsakyti
visu tikrai nebeisvardinsi, kiek darbeliu graziu, vyndeze labai patiko, lentute su braskytemis labai miela ir suolelis su afrika thumbup.gif 4u.gif
arbatine aurelijos ma tikrai dvelkia prabanga 4u.gif
Atsakyti
Kandi, pakabytės labai mielos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visi paskutiniai darbeliai tiesiog saunus wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už gražų žodelį 4u.gif

čia pasižiūrėjus į kitų merginų darbus, yra iš ko pasimokyti wub.gif 4u.gif ir reikia tik tobulėti tobulėti bigsmile.gif 4u.gif

man irgi vyndėžė patiko, ir arbatinė su žolelėm wub.gif
Atsakyti
Sveikuliukas 4u.gif Darbeliai jusu kaip visada nuostabus... ax.gif Jau girdejau cia kaledinius burbulus grazinat... kur ju butu galima Kaune rasti ziurinejau... BABA! doh.gif
Gal padesit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(godzele @ 2009 11 20, 16:27)
Sveikuliukas  4u.gif Darbeliai jusu kaip visada nuostabus...  ax.gif  Jau girdejau cia kaledinius burbulus grazinat...  kur ju butu galima Kaune rasti ziurinejau... BABA! doh.gif
Gal padesit? blush2.gif

Kaune tai senamiesty žiūrėk, nebent išpirko viską. Daukšos gatvėj yra dvi parduotuvės. Paskui Vilniaus gatvėj Toto Deko. Aš kai pirkausi tai buvo daug, ale kai sezonas...... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 11 20, 15:28)
prie to pacio rodymosi  biggrin.gif auskariukai

Super auskarai, pati tokiu noreciau wub.gif Ant ko darai? Cia gal tas porcelianinis pagrindas?
Atsakyti
Nu pabandysiu dar Toto Deko apsidaryt... aciu smile.gif
Atsakyti
rodom dar viena uzsakymuka berniukui. iskeliaus uz vandenyno 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti