Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 06, 22:26)
visi geri rubai ax.gif

Nu sakes, o tai nuokada jie dirba, nuo kada man jau ten stovet biggrin.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstienute: 06 lapkričio 2009 - 21:29
QUOTE(neringule @ 2009 11 06, 23:26)
mirksiukas.gif labs vakarelis
idomu po kiek pakabos tada?

as tau ryt parasysiu neatsimenu reik i saskaita paziureti.
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 06, 22:26)
mirksiukas.gif labs vakarelis
idomu po kiek pakabos tada?

lotuliukas.gif nepamazink ju pasiimt paskui pritruksi kai as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 06, 23:26)
visi geri rubai ax.gif

kiek laiko uztrukai humanoj? ar greit galima susisukt?
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 06, 23:28)
Nu sakes, o tai nuokada jie dirba, nuo kada man jau ten stovet  biggrin.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

nuo 8 iki 17 val penktad.nuo 8 iki 15.45
Atsakyti
Aciu doviliukei ir lasiukas labai aciu uz tokius patarimus, nes kaip man su pinigeliais striuka tai baisu. Ir aisku as pati kalta, per savo durna galva nieku prisipirkau. Tai dabar man tokios zinutes tikra paguoda. 4u.gif O ten reikia is anksto kaip nors is anksto uzsisakyti.

Sandien dienele vel nieko gero tik darauge buvo uzejusi tai isgelbejo nes sumokejo uz anksciau pasiimtus drabuzelius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 06, 22:28)
Nu sakes, o tai nuokada jie dirba, nuo kada man jau ten stovet  biggrin.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif is vakaro varyk..guledama pirma jau busi prie duru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 06, 23:30)
Aciu doviliukei ir lasiukas labai aciu  uz tokius patarimus, nes kaip man su pinigeliais striuka tai baisu. Ir aisku as pati kalta, per savo durna galva nieku  prisipirkau. Tai dabar man tokios zinutes tikra paguoda. 4u.gif O ten reikia is anksto kaip nors is anksto uzsisakyti.

Sandien dienele vel nieko gero tik darauge buvo uzejusi tai isgelbejo nes sumokejo uz anksciau pasiimtus drabuzelius. 4u.gif

nereikia isanksto nieko ,vaziuoji ir jami
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 06, 23:30)
kiek laiko uztrukai humanoj? ar greit galima susisukt?

as astunta buvau vilniui o 10 jau kaune buvau
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 06, 22:30)
Aciu doviliukei ir lasiukas labai aciu  uz tokius patarimus, nes kaip man su pinigeliais striuka tai baisu. Ir aisku as pati kalta, per savo durna galva nieku  prisipirkau. Tai dabar man tokios zinutes tikra paguoda. 4u.gif O ten reikia is anksto kaip nors is anksto uzsisakyti.

smile.gif patikek tikrai nenusivilsi.be to sutaupysi pinigeliu
Atsakyti
Didelis ačiū blakstienute už numeriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 06, 23:29)
lotuliukas.gif nepamazink ju pasiimt paskui pritruksi kai as biggrin.gif

as pakabu pasiemiau apie 80 kilogramu doh.gif
Atsakyti
Nu zinot vas neapsiverkiau is laimes tolius gerus atsiliepimus isgirdusi. 4u.gif
Atsakyti