Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(ovimama @ 2009 11 06, 11:24)
Rogrinta,nu uzuojauta,tikuos uztiksi greitai ka nors sau tinkamo.Ar negaila iseit bus?Kiek laiko sitoje vietoje jau prekiauji?

Sueis 9 mėn, klientai sako,kad labai gaila jog išsikraustom. Bet ką gali žinot,gal kitur bus geriau,dėl nieko neliūdžiu ir nesigailiu
Atsakyti

Nu nelabai vaikiski..visu geriausiai ejo moteriskos bliuskutes,grazus golfai,striukes.O kada vaziuoti zadi,gal susimatysim mirksiukas.gif ?
[/quote]
Nu va, pažiūrėjau orų prognozę, atrodo kad spėsim paprekiaut rytoj, žada tik po pietų lietutį pas mus thumbup.gif . Lėksiu paprekiaut į didžiausią skudurų turgų Klaipėdos apskrityje lotuliukas.gif Nu tai jei gerai paprekiausiu, tai kitą savaitę ir važiuosiu prekyčių g.gif
Ir prašom per savaitgalį pasveikt 4u.gif
Atsakyti
siand.prekyba 150 tik pas mane ziuresiu kas ryt bus.gal neapsimoka siastad.dirbt g.gif
Atsakyti
as ir vel dvejoju... patarkit.... ar as teisingai galvoju, kad man geriau devetais prekiaut... nes situacija tokia.. kai vaikas serga, neturiu kur jo palikt.. devetu rubu parduotuve stovi uzdaryta, bet niekam galva del to neskauda isskyrus mane.. o jei komisa darau, tai skelbimas butu internete..zmones man skambintu, vaziuotu specialiai i parduotuve, o atvaziave pamatytu, kad nedirba... taip, mano galva, but man problematiska dirbt... vaikas pirmus metus eina i darzeli eina... jau pult ligos pradeda...tik prasirgom ir vel... verysad.gif
prasau patarimu..... ar man gerai galvojasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 06, 16:05)
Tai kad mano masiniukas ekonomiskas ir ne is koloneles pilu  ax.gif  tai manau atstumas nelabai didelis rodiklis.  rolleyes.gif
Beje del Kretingos tai turiu numeriuka, si antradieni buvo, bet dar pinigeliu neturejau, jie paraso sms kada gauna, mazdaug kas sav kita kart reciau.
Ir vis del to Astaja mislinu gal ir i Klaipeda uzteks palekt, ir uosviene tuo paciu aplankysiu smile.gif

Ai, nu jo tada aišku clap_1.gif. Aš tai nevažiuosiu, bent jau kol kas tongue.gif
O kaip ten Kretingoj? Esi ėmusi? Gal tu man tel. brūkštelk, ok?
Taip taip prašom užsukt pas mus, ir uošvienę būtina aplankyt drinks_cheers.gif, o aš prie progos pas jus užsuksiu, kartais atsirandu tam krašte turiu netgi nemažai giminių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 06, 21:31)
as ir vel dvejoju... patarkit.... ar as teisingai galvoju, kad man geriau devetais prekiaut... nes situacija tokia.. kai vaikas serga, neturiu kur jo palikt.. devetu rubu parduotuve stovi uzdaryta, bet niekam galva del to neskauda isskyrus mane.. o jei komisa darau, tai skelbimas butu internete..zmones man skambintu, vaziuotu specialiai i parduotuve, o atvaziave pamatytu, kad nedirba... taip, mano galva, but man problematiska dirbt... vaikas pirmus metus eina i darzeli eina... jau pult ligos pradeda...tik prasirgom ir vel... verysad.gif
prasau patarimu..... ar man gerai galvojasi...  unsure.gif

verysad.gif ir tas ir tas negerai..jei nedirbinesi zmones irgi atkris ir devetuose..gal biskeliuka palauk pavasario..vaikiukas bus didesnis..vasara jau lengviau bus ir tau ir leliukui..vaikai svarbiau nei skudurai..kam tau bereikalingas vargas uzsikraut kai vaikas mazas..ir jei dar neturi kur palikt..mano nuomone uzauginusios 3 vaikus biggrin.gif iskentek iki pavasariuko
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 06, 22:41)
verysad.gif ir tas ir tas negerai..jei nedirbinesi zmones irgi atkris ir devetuose..gal biskeliuka palauk pavasario..vaikiukas bus didesnis..vasara jau lengviau bus ir tau ir leliukui..vaikai svarbiau nei skudurai..kam tau bereikalingas vargas uzsikraut kai vaikas mazas..ir jei dar neturi kur palikt..mano nuomone uzauginusios 3 vaikus  biggrin.gif iskentek iki pavasariuko

bet juk as jau turiu parduotuve.... verysad.gif ir mest negaliu, nes investuota jau......
parduotuve praeinamoj vietoj... uz stoteles.. tai pas mane zmoniu nematytu ateina...aisku ir jau buve ateina..bet visi naujos siuntos laukia....
jau dirbt kaip komisas pradejau.. bet va mastau ar verta.. turejau reklama internete pasyvuot, nes i darba neisejau...
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 06, 22:54)
bet juk as jau turiu parduotuve.... verysad.gif  ir mest negaliu, nes investuota jau......
parduotuve praeinamoj vietoj... uz stoteles.. tai pas mane zmoniu nematytu ateina...aisku ir jau buve ateina..bet visi naujos siuntos laukia....
jau dirbt kaip komisas pradejau.. bet va mastau ar verta.. turejau reklama internete pasyvuot, nes i darba neisejau...

manau devetus atsidaryk kol vaikas paaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif niu va papliotkinom su doviliukei uz duru dabar cia galima plepet biggrin.gif tai va isvada mergikes..kas neturit daug kapeikeliu parinkusios kas bijot vasariniu..humana sturmuojat..send emiau ziemini mix 2 lt..super nemazai striukiu tiek vaikisku tiek vyrisku bliuzonu net su kainom keli buvo.. megztukai,velvetkes bet madingos tokios bisk patrintos..dzinsai..nu vien zodz as apakus...pirmadieni jau pasimetusi kur vaziuot ar uz 5.30 bet ka ar uz 2 konkreciai zinai ka
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 06, 22:56)
biggrin.gif niu va papliotkinom su doviliukei uz duru  dabar cia galima plepet  biggrin.gif tai va isvada mergikes..kas neturit daug kapeikeliu parinkusios  kas bijot vasariniu..humana sturmuojat..send emiau ziemini mix 2 lt..super  nemazai striukiu  tiek vaikisku tiek vyrisku  bliuzonu net su kainom keli buvo..  megztukai,velvetkes  bet madingos tokios bisk patrintos..dzinsai..nu vien zodz  as apakus...pirmadieni jau pasimetusi kur vaziuot  ar uz 5.30 bet ka  ar uz 2 konkreciai zinai ka

itariu humana geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 06, 21:54)
bet juk as jau turiu parduotuve.... verysad.gif  ir mest negaliu, nes investuota jau......

tada samdyk kokia aukle kai vaikiukas serga neprarasi darbo ir saugus bus vaikiukas
Atsakyti
as gera viecike atradau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 06, 22:59)
as gera viecike atradau thumbup.gif

ir papigei ir prekes neblogos
Atsakyti