Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

Stai ir as irgi smile.gif Stoju i serganciuju ir poilsiaujanciuju gretas,siandien su temperaturom abudu su vaiku vakare,tai sedesim namuose..Gal ne kiauliu gripas ...tikiuosi.. blink.gif :blink:beje beje...siandien pas mus snigoo,vaa smile.gif
Papildyta:
ovimama-Silute,apie 18 kv.
doviliukei Kauno 30kv.
vajuta -Vilnius (38kv)
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)
vilite Ukmergė (19 kv) + turgus blush2.gif
tipitapu - Vilnius 60 kv
lasiukas - Rokiškis (72 kv)
saulegraza34 -Vilnius( tiksliau apie 50km. aplink Vilnių, turgeliai)
nodo - Vilnius
ingace -Šiauliai (11kv)
femme_fatale- Kaunas-Marijampole - paieskose
za.ja -idėjų lygyje biggrin.gif
linalina644 -Kaišiadorys
fifacka - Jonava
blakstienute - Mazeikiai (20kv)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 04 lapkričio 2009 - 21:58
QUOTE(ovimama @ 2009 11 04, 22:55)
Stai ir as irgi smile.gif  Stoju i serganciuju ir poilsiaujanciuju gretas,siandien su temperaturom abudu su vaiku vakare,tai sedesim namuose..Gal ne kiauliu gripas ...tikiuosi.. blink.gif  blink.gif

mano vienos pažįstamos vaikų tyrimus nusiuntė tyrimui ar ne kiaulių gripas unsure.gif (iš Kauno)
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 04, 22:57)
mano vienos pažįstamos vaikų tyrimus nusiuntė tyrimui ar ne kiaulių gripas  unsure.gif (iš Kauno)

Ecka!!!!ek tu sau.....!!!negazdink.......... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 04, 22:58)
Ecka!!!!ek tu sau.....!!!negazdink.......... blink.gif  blink.gif

negąsdinu, šiandien ji parašė (ji iš sm). Dabar lauks rezultatų. Turi tris vaikus, kurie vis sirgo, dar pati atkrito, daugiau nieko nzn , parašiau žinutę, gal daugiau papasakos verysad.gif
Papildyta:
Ech, lova traukia, tad einu pas migonius paduškaites. Gero vakaro vakarojančioms ir iki rytojaus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 04 lapkričio 2009 - 22:03
bent as humanos sandeliais patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 00:21)
bent as humanos sandeliais patenkinta thumbup.gif

eisiu ir as greit pas drauge paduskaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Registruojuos ir as naujoje temoje ax.gif
nzn ar cia man prisirasyt prie jusu sarasiuko-nes dar neatsidariau pardes blush2.gif
niu bet jei ka Rokiskis-50 kv....
Nesuprantu mamkos daug kas dziaugiasi ir giria humanos prekes-bet gi ju kiek parduotuviu Lietuvoje,kazi ar nesugruda visu neisparduodamu po 1 lita g.gif sako,kad i ta vadinama miksa sukisa visus ,skudurus,,
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 05, 00:30)
Registruojuos ir as naujoje temoje ax.gif
nzn ar cia man prisirasyt prie jusu sarasiuko-nes dar neatsidariau pardes blush2.gif
niu bet jei ka Rokiskis-50 kv....
Nesuprantu mamkos daug kas dziaugiasi ir giria humanos prekes-bet gi ju kiek parduotuviu Lietuvoje,kazi ar nesugruda visu neisparduodamu po 1 lita g.gif sako,kad i ta vadinama miksa sukisa visus ,skudurus,,

nu as du kart pirkau miksus humanoj tai man thumbup.gif papuole prekes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 00:41)
nu as du kart pirkau miksus humanoj tai man  thumbup.gif  papuole prekes mirksiukas.gif

bent as siand.treningu miksa jemiau tai is rusiuotojos pajeme pasvere ir paklause ar jimu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 05, 00:42)
nu as du kart pirkau miksus humanoj tai man  thumbup.gif  papuole prekes mirksiukas.gif
Papildyta:

bent as siand.treningu miksa jemiau tai is rusiuotojos pajeme pasvere ir paklause ar jimu. mirksiukas.gif

8 val.jau vilniui buvau ax.gif
Atsakyti
Prekybininkių sąrašas

ovimama-Silute (apie 18 kv.)
doviliukei- Kauno 30kv.
vajuta -Vilnius (38kv)
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)
vilite Ukmergė (19 kv + turgus)
tipitapu - Vilnius (60 kv)
lasiukas - Rokiškis (72 kv)
saulegraza34 -Vilnius( tiksliau apie 50km. aplink Vilnių, turgeliai)
nodo - Vilnius
ingace -Šiauliai (11kv)
femme_fatale- Kaunas-Marijampole - paieskose
za.ja -idėjų lygyje
linalina644 -Kaišiadorys
fifacka - Jonava
blakstienute - Mazeikiai (20kv)
neringule- Rokiskis (50 kv)
Atsakyti
ecka aciu uz naujus namucius 4u.gif

doviliukei sveikinu gerai apsipirkus 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos. na bet jus ir greitos vos speju pasivyti skaitydama ka per diena parasote biggrin.gif beja as is Alytaus o kvadratura apie 30kv bet cia du kambariai pas mane smile.gif tai kolkas atsidarineju tik vienam kambaryje o kitas uz sandeli tarnauja rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif labas rytas..ziuriu sarasiuka tai as kaip ir buoze kol kas cia su plotu didesniu biggrin.gif jei nebus zmoniu o tas tiketina sendiena nes oras suuuuuu....budesiu su jumis cia biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta ax.gif
Atsakyti