Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 05, 09:49)
zinai kur as dirbu ir koki dar papildoma darba uzsiimu ten dirbdama..tad  kai keitesi pavadinimas to papildomo darbo  stendas tapo nereikalingas  tad paprasiau direktores kad atiduotu man..vyras perpjove per puse  ir paprasiau moters vienos kad sutvarkytu viska..kainavo 50 lt.
Papildyta:

lotuliukas.gif tu nekeisk  darasyk kad dar pigios desros ir karsti batonai..zmoniu turesi olialiaaaaaaaaa lotuliukas.gif

Arba perki skudureli-alus-1 CNT
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 05, 09:49)
zinai kur as dirbu ir koki dar papildoma darba uzsiimu ten dirbdama..tad  kai keitesi pavadinimas to papildomo darbo  stendas tapo nereikalingas  tad paprasiau direktores kad atiduotu man..vyras perpjove per puse  ir paprasiau moters vienos kad sutvarkytu viska..kainavo 50 lt.
Papildyta:

lotuliukas.gif tu nekeisk  darasyk kad dar pigios desros ir karsti batonai..zmoniu turesi olialiaaaaaaaaa lotuliukas.gif

Turiu tu tokiu baltu ploksciu likusiu nuo boulingo laiku,reikia jauciu rast kas raides prilipintu ar uzdazyt-kazi ta tavo moteriske ar galetu man padaryti???????
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 05, 10:36)
idomu kokius kitos darete?gal pacios???

Pas mane nelabai praeinama vieta,tai darėm pagal užsakymą tokį nešiojamą metalinį. Išnešu ant tako ryte,vakare parnešu,kad nenujotų kas. Kainavo 220. Geras daikčiukas ir jokių suderinimų dėl jo nereik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 05 lapkričio 2009 - 09:08
Labas rytelis mergaites 4u.gif , net pavargau kol perskaiciau viska nuo vakar pietu ka priraset biggrin.gif . Va taip ir dirbu valdiskam darbe lotuliukas.gif .
As pasigirti prekyba negaliu verysad.gif is senu patalpu issikrausciau o i naujas dar nepersikeliau, daug dar ten darbelio reikia idet. doh.gif Bet nuoma uztat 80 Lt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien keletą daikčiukų įdėjau ir į SM skelbimų skiltį ax.gif

http://www.supermama...;#entry31750799
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 05, 10:05)
Arba perki skudureli-alus-1 CNT
Papildyta:

Turiu tu tokiu baltu ploksciu likusiu nuo boulingo laiku,reikia jauciu rast kas raides prilipintu ar uzdazyt-kazi ta tavo moteriske ar galetu man padaryti???????

biggrin.gif manes jau nekisk cia pati matai kad man 3 darbu jau per akis ir ausis..duosiu kontaktus pati tarkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 11 05, 11:07)
Labas rytelis mergaites  4u.gif , net pavargau kol perskaiciau viska nuo vakar pietu ka priraset  biggrin.gif . Va taip ir dirbu valdiskam darbe  lotuliukas.gif .
As pasigirti prekyba negaliu  verysad.gif  is senu patalpu issikrausciau o i naujas dar nepersikeliau, daug dar ten darbelio reikia idet.  doh.gif Bet nuoma uztat 80 Lt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif nuomos kaina tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 05, 10:15)
Šiandien keletą daikčiukų įdėjau ir į SM skelbimų skiltį  ax.gif

http://www.supermama...;#entry31750799

labai gražios prekės rolleyes.gif Jei ecco batai būt dydžiu didesni unsure.gif

Mergai, sustambėjau nerealiai sėdėdama darbe prie kompo, nzn kuo reikės per šventes pasipuošti, o dar numatę su draugėm vykti į baletą Rygon... Nzn nei kuo pasipuošti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Šiandien važiuoju pasikalbėt su patalpų savininke. Pažiūrėsiu ar tiks mums sąlygos.
Dar porą vietų tuo pačiu apžiūrėsiu. smile.gif

rogrinta, batukai faini thumbup.gif

geros visoms prekybos 4u.gif

Atsakyti
Prekybininkių sąrašas

ovimama-Silute (apie 18 kv.)
doviliukei- Kauno 30kv.
vajuta -Vilnius (38kv)
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)
vilite Ukmergė (19 kv + turgus)
tipitapu - Vilnius (60 kv)
lasiukas - Rokiškis (72 kv)
saulegraza34 -Vilnius( tiksliau apie 50km. aplink Vilnių, turgeliai)
nodo - Vilnius
ingace -Šiauliai (11kv)
femme_fatale- Kaunas-Marijampole - paieskose
za.ja -idėjų lygyje
linalina644 -Kaišiadorys
fifacka - Jonava
blakstienute - Mazeikiai (20kv)
neringule- Rokiskis (50 kv)
vilmuke3 - Alytus (30kv)
astaja - Klaipėda (turgeliai 30 km aplink Klaipėdą)

Sveikutės 4u.gif

Nu ir prirašėt net akys išvarvėjo beskaitant biggrin.gif

Papildyta:
Tai va, vakarykščia ataskaita:
62 lt schmoll.gif ne kas, o jau kaip sušalau, gryžus teko 50g ikalt kad neapsirgčiau, nu ir padėjo atrodo biggrin.gif .
Bet jau va šiandien tai niekur nevažiavau, sninga, teks namie pasėdėt, oi ne, leksiu pasportuot, fitness4.gif o tai jau nebeatsimenu kada buvau ir dar į sauną išoksiu pasikaitint ax.gif
Oi patikėkit užjaučiu tas, kurios šala patalpose, mes, turgeliuose prekiaujančios tai labai gerai žinom, aišku galima sėst į auto ir šildytis, nu bet kuras irgi kainuoja... tai ir sokinejam, ir kaštonus spardom, esam net futbolą žaidusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 05, 11:22)

Nu ir prirašėt net akys išvarvėjo beskaitant  biggrin.gif

Papildyta:
Tai va, vakarykščia ataskaita:
62 lt  schmoll.gif  ne kas, o jau kaip sušalau, gryžus teko 50g ikalt kad neapsirgčiau, nu ir padėjo atrodo biggrin.gif .
Bet jau va šiandien tai niekur nevažiavau, sninga, teks namie pasėdėt, oi ne, leksiu pasportuot, fitness4.gif o tai jau nebeatsimenu kada buvau ir dar į sauną išoksiu pasikaitint  ax.gif
Oi patikėkit užjaučiu tas, kurios šala patalpose, mes, turgeliuose prekiaujančios tai labai gerai žinom, aišku galima sėst į auto ir šildytis, nu bet kuras irgi kainuoja... tai ir sokinejam, ir kaštonus spardom, esam net futbolą žaidusios  lotuliukas.gif

pas mus turguje moterytės visada žiemą šildosi alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 05, 10:07)
Pas mane nelabai praeinama vieta,tai darėm pagal užsakymą tokį nešiojamą metalinį. Išnešu ant tako ryte,vakare parnešu,kad nenujotų kas. Kainavo 220. Geras daikčiukas ir jokių suderinimų dėl jo nereik  thumbup.gif

o mes patis toki nešiojama pasidarėm irgi ryte išnešu vakare partempiu ax.gif

QUOTE(astaja @ 2009 11 05, 11:22)

Oi patikėkit užjaučiu tas, kurios šala patalpose, mes, turgeliuose prekiaujančios tai labai gerai žinom, aišku galima sėst į auto ir šildytis, nu bet kuras irgi kainuoja... tai ir sokinejam, ir kaštonus spardom, esam net futbolą žaidusios  lotuliukas.gif

o aš r patalpose ir turguje šalu tongue.gif tai dabar MB šala turguje

QUOTE(ecka @ 2009 11 05, 11:42)
pas mus turguje moterytės visada žiemą šildosi alc.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif ntai čia visur taip ryte išsikrauna ir metasi biggrin.gif
Atsakyti
siaubas, pildau sergančiųjų gretas, antra dukra atkrito doh.gif verysad.gif Nebežinau nė ką galvoti cray.gif Ir darbe , kaip tyčia, darbo atsiradę, o taip snausdavau doh.gif
Atsakyti