Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(vajuta @ 2009 11 07, 21:13)
taip negerai.. reikia kazka kita mastyt g.gif

o darba kelinta baigia,gal po darbo spetu
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 20:08)
paveluos tikrai verysad.gif

doviliuk, o iš kur ten prekės yra? Vyras sakė viską sužinoti, tai kaip direktoriaus neklausysi, kamantinėsiu jus dabar cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 07, 21:25)
doviliuk, o iš kur ten prekės yra? Vyras sakė viską sužinoti, tai kaip direktoriaus neklausysi, kamantinėsiu jus dabar cool.gif  4u.gif

gaila bet tikrai daba nezinau reik ant maisu ziureti. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:27)

ilisk i humanos puslapi ir paskaitinek gal ten rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 20:28)
Papildyta:

ilisk i humanos puslapi ir paskaitinek gal ten rasi mirksiukas.gif

okis, jei sužinosi brūkštelk temoje 4u.gif

Kaip šiandien prekyba prekiavusioms? Pas mus prasčiausiai nuo atsidarymo, sakyčiau visai blogai, bet kadangi savaitgalis, tai baisingai nesigraužiu, o ryt lėksiu jiems sukabinti naujų prekyčių.

Rogrinta , tiesą sakai, sm sunku ką nors parduoti, kai žmogus gyvai pačiupinėja, mato stovį, medžiagą visai kas kita drinks_cheers.gif Man taip nelabai pavyktų pardavinėti, nes jei įdėčiau skelbimą ir atsirastų pirkėjas, gali tuo pat metu darbe nupirkti, juk aš pati nesėdžiu, o kaskart skambinti ir klausti (pvz. matavimų, sudėties ir t.t. ) tiesiog neapsikmokėtų, o ir darbo metu nelabai galėčiau, nes atlikinėčiau ne tiesioginį darbą... ax.gif Gal kada po kokį vieną kitą taip įdėsiu, nebent naujai gavusi siuntą ir kai rūbas bus dar namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 07, 21:33)
okis, jei sužinosi brūkštelk temoje 4u.gif

Kaip šiandien prekyba prekiavusioms? Pas mus prasčiausiai nuo atsidarymo, sakyčiau visai blogai, bet kadangi savaitgalis, tai baisingai nesigraužiu, o ryt lėksiu jiems sukabinti naujų prekyčių.

Rogrinta , tiesą sakai, sm sunku ką nors parduoti, kai žmogus gyvai pačiupinėja, mato stovį, medžiagą visai kas kita drinks_cheers.gif  Man taip nelabai pavyktų pardavinėti, nes jei įdėčiau skelbimą ir atsirastų pirkėjas, gali tuo pat metu darbe nupirkti, juk aš pati nesėdžiu, o kaskart skambinti ir klausti (pvz. matavimų, sudėties ir t.t. ) tiesiog neapsikmokėtų, o ir darbo metu nelabai galėčiau, nes atlikinėčiau ne tiesioginį darbą... ax.gif  Gal kada po kokį vieną kitą taip įdėsiu, nebent naujai gavusi siuntą ir kai rūbas bus dar namuose g.gif

pasmane siand.siaubinga prekyba vos 10 lt sukrapsciau doh.gif
Papildyta:
as be pirmad.tikrai nesuzinosiu nieko nes mano visos prekes ir dokumentai darbe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 20:40)
pasmane siand.siaubinga prekyba vos 10 lt sukrapsciau doh.gif
Papildyta:
as be pirmad.tikrai nesuzinosiu nieko nes mano visos prekes ir dokumentai darbe ax.gif

man vyras vakare pasakys kiek pinigėlių, bet bijau, kad tavęs netgi neperspjausim doh.gif
niekis, ne taip ir svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:15)
o darba kelinta baigia,gal po darbo spetu

dirba jis iki 5, bet visad veliau iseina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 07, 21:44)
dirba jis iki 5, bet visad veliau iseina... unsure.gif

o ten nuo 8 iki 17 dirba bent kasininke
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:46)

as tau pagelbet nebent ketvirtad.galeciau.anksciau tikrai i vilniu nevaziuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
doviliukei..o po kiek galima tas pakabas imt butina 40 kg??..ple nesukisiu as ju i norek jei tokie pat maisai kaip rubu
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 07, 22:31)
doviliukei..o po kiek galima tas pakabas imt  butina 40 kg??..ple nesukisiu as ju i norek jei tokie pat maisai kaip rubu

kiek nori tiek imi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 22:33)

didesni nei rubu maisai mirksiukas.gif
Papildyta:
pasmane da liko vienas didziausias maisas pakabu ,bet ytariu ju man da prireiks jei plesiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:35)
Papildyta:

Papildyta:
pasmane da liko vienas didziausias maisas pakabu ,bet ytariu ju man da prireiks jei plesiuosi ax.gif

verysad.gif py.....nu kur as jau sukisiu dar didesni maisa..ir planuokis kai ka vienu metu parsivezt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:35)
Papildyta:

Papildyta:

bigsmile.gif aj nebesiplesk as pajamsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 21:49)
Papildyta:

as tau pagelbet nebent ketvirtad.galeciau.anksciau tikrai i vilniu nevaziuosiu mirksiukas.gif

bandysiu tartis su uosviu.. jis nedirba, nieko neveikia... gal sutiks.... bet mieliau su vyru vaziuociau smile.gif blush2.gif
Atsakyti