Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 4-tema

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 07, 22:40)
verysad.gif py.....nu kur as jau sukisiu dar didesni maisa..ir planuokis kai ka vienu metu parsivezt verysad.gif
Papildyta:

bigsmile.gif aj nebesiplesk  as pajamsiu lotuliukas.gif

tai ta pakabu maisa sudraskyk ir susidek grazei masinoj pakabas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 07, 22:43)
bandysiu tartis su uosviu.. jis nedirba, nieko neveikia... gal sutiks.... bet mieliau su vyru vaziuociau smile.gif  blush2.gif

as pirma kart su teciu vaziavau ir bendzinas nekainavo man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 23:00)
tai ta pakabu maisa sudraskyk ir susidek grazei masinoj pakabas mirksiukas.gif
Papildyta:

as pirma kart su teciu vaziavau ir bendzinas nekainavo man lotuliukas.gif

tetis yra tetis... smile.gif o cia ne tetis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 07, 23:23)
tetis yra tetis... smile.gif  o cia ne tetis rolleyes.gif

cia vyro tetis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 07, 22:40)
cia vyro tetis ax.gif

va taip vat bigsmile.gif Matot mergai, gali būti ir uošviai tėvais rolleyes.gif

Labanakt, aš čia atėjau atsisveikinti biggrin.gif Lekiu pas teletabius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės. Nu neperskaičiau dar senos temos,o jau antros temos prirašyta daugiau nei pusė. Reikės vakare paskaitinėti.

Aš tai va negalėjau irgi normaliai šią savaitę dirbti,nes vaikas sirgo.

Rytoj važiuoju i Utena,nes pakalbėjau su patalpų šeimininke tai ji patare nebetesti tik vaikišku,nes sako neissilaikysi per ziema. Tai va jau savo spintą perkraciau,vyro dukterėčia irgi tai gavosi gal koks 70kg,tai Utenoj nusipirksiu koki 100kg ir bandysiu.

O daug jusu vaziuoja i Utena rytoj? Ieskosiu Rogrintos,jei vaziuosi,jei isdrysiu prieisiu pasisveikinti ax.gif

Sėkmės visoms darbuose 4u.gif
Papildyta:
Nu va paskaitinėjau,kad Utenoj nebus airiškų,gerai,kad dabar skaičiau,po ne visai vakare,tai bučiau nuo vyro gavus galvon kai būčiau pranešus kad i Uteną nebevažiuojam. Tada ir aš važiuosiu į Humaną. O ten reikia sakyti noriu nerūšiuotų ir viskas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 08, 14:39)
Sveikutės mergaitės. Nu neperskaičiau dar senos temos,o jau antros temos prirašyta daugiau nei pusė. Reikės vakare paskaitinėti.

Aš tai va negalėjau irgi normaliai šią savaitę dirbti,nes vaikas sirgo.

Rytoj važiuoju i Utena,nes pakalbėjau su patalpų šeimininke  tai ji patare nebetesti tik vaikišku,nes sako neissilaikysi per ziema. Tai va jau savo spintą perkraciau,vyro dukterėčia irgi tai gavosi gal koks 70kg,tai Utenoj nusipirksiu koki 100kg ir bandysiu.

O daug jusu vaziuoja i Utena rytoj? Ieskosiu Rogrintos,jei vaziuosi,jei isdrysiu prieisiu pasisveikinti ax.gif

Sėkmės visoms darbuose 4u.gif
Papildyta:
Nu va paskaitinėjau,kad Utenoj nebus airiškų,gerai,kad dabar skaičiau,po ne visai vakare,tai bučiau nuo vyro gavus galvon kai būčiau pranešus kad i Uteną nebevažiuojam. Tada ir aš važiuosiu į Humaną. O ten reikia sakyti noriu nerūšiuotų ir viskas? 4u.gif

labas smile.gif matosi, ryt beveik visos i humana lekiat biggrin.gif GAL ir as prisijungsiu, jei iseis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
atidziai viska skaitau, bet parasyti nesuspeju.
Ir as rytoj i Humana trauksiu, bet tikriausiai po pietu nes vyras is ryto negali. Man reiketu ir rusiuotu prekiu idomu po kiek pas juos supakuota. Jeigu viskas po 40 kg tai butu negerai.

Nuotaika nera labai pakili nes pas mene nuolaida 50 procentu tai napasiteisino, greiciausiai todel, kad salia Humana dare savo nuolaidas.

Gal kas anksciau dirba pasakykite ar buna prekyba pries Kaledas geresne ar ne.

Emilyte thumbup.gif nepasiduok.

As manau reikia uzsispirti ir pavasario sulaukti visom. drinks_cheers.gif

Uzjauciu visas kurios sala patalpose ir turguose, nes pas mane, kol nesilde toks saltis buvo, kad baisu. 4u.gif

Laaaabai tikiuosi, kad visos sekmingai apsipirksime Humanoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 08 lapkričio 2009 - 14:23
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 08, 14:39)
Ieskosiu Rogrintos,jei vaziuosi,jei isdrysiu prieisiu pasisveikinti ax.gif

Cha cha,kad Rogrinta turbūt jau niekur kurį laiką apsiprekint nebevažiuos. Iš tikrųjų ir norisi pamėgint kas toj Humanoj,iš kitos pusės,pas mane tikrai daug prekių,ir reikia kuo daugiau pinigėlių susirinkt,išsiparduot viską,ir pasiruošt kraustymuisi. Nors vė gi dilema,kai pagalvoju tų prekių juk ir naujai parduotuvei reiks,nieko blogo jei apsiprekinčiau. O jei greit patalpų negausiu,kur tada viską dėt. Nu koroče esu baisiai pasimetus... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

as ir metus laiko prekiavau rubais,naujais.Bet man nelabai gavosi schmoll.gif gal nemokejau tvarkytis smile.gif Gal yra norinciu pradeti as parduodu savo UAB ,tvarkinga be skolu.Sutaupytumet laiko ir t.t. kita info per a.z

Sekmes prekyboje thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane ir kol nesilde tai siaubas kaip buvo salta,dabar kai sildo tai nera karsta bet nors taip nesalu,rankos nors nemelynos,bet vistiek su striuke reikia sedeti.

Del humanos tai as atsimenu kai pirkau vaikiskus,tai uzmeciau aki,buvo tokios kaladeles kaip as vadinu ten supresuoti rubai,buvo 45,50 kg,tai siaubas kokios mazos kaladeles,net nepasakyciau kad ten tiek kilu. O kai atvaziavom vieni pirkosi toki dideli medziagini maisa,tai net neisivaizduoju kokie ten rubai,bet vos i savo roveriuka sukiso,bet tas maisas toks ir i ploti didelis ir i ilgi. Tai gal ten isvis kokie nerusiuoti,nes maciau bato priekis islindes per skyle buvo,matesi kad ten ne vien tik rubai,nes ir kampuotas labai buvo.

Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 08, 17:15)
Pas mane ir kol nesilde tai siaubas kaip buvo salta,dabar kai sildo tai nera karsta bet nors taip nesalu,rankos nors nemelynos,bet vistiek su striuke reikia sedeti.

Del humanos tai as atsimenu kai pirkau vaikiskus,tai uzmeciau aki,buvo tokios kaladeles kaip as vadinu ten supresuoti rubai,buvo 45,50 kg,tai siaubas kokios mazos kaladeles,net nepasakyciau kad ten tiek kilu. O kai atvaziavom vieni pirkosi toki dideli medziagini maisa,tai net neisivaizduoju kokie ten rubai,bet vos i savo roveriuka sukiso,bet tas maisas toks ir i ploti didelis ir i ilgi. Tai gal ten isvis kokie nerusiuoti,nes maciau bato priekis islindes per skyle buvo,matesi kad ten ne vien tik rubai,nes ir kampuotas labai buvo.

ten visokiu yra ,jie presuoja kaip suprantu savom tik parduotuvem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 08, 17:29)
ten visokiu yra ,jie presuoja kaip suprantu savom tik parduotuvem mirksiukas.gif

ten gali pirkti ir nerusiuotus rubus.
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 08, 17:43)
Papildyta:

ten gali pirkti ir nerusiuotus rubus.

o kas ten sukrauna rubus i masina? pats turi?
Atsakyti