QUOTE(gadget3 @ 2010 01 03, 13:53)
Manau,
kartais gaminimo eiga svarbi {arba graži labai}. Esu dėjus karštas sluoksniuotas a la salotas papaveiksliui, nes gaminau be didžiosios padėjėjos, buvo geras apšvietimas ir puikus įkvėpimas, tai pafotografavau
Gerai būtų pirmoje žinutėje parašyti, kad LABAI SVEIKINTINI yra kuo daugiau iliustracijų turintys receptai, bet PRIVALOMA tai tik viena foto telieka, oki?
As tai manyciau, kad gaminimo eiga reikalinga tik tokiu receptu, is kuriu aprasymo kartais ne iki galo galima suprasti, kaip kazka daryti. Tada be abejo labai gerai, kai yra nuotraukos (na pvz. kaip kokius suktinukus sudetingus susukti, ar kazka imantriai ispjaustyti). O kai buna fotografuoja farsa, tada morkas, paskui dar bulves atskirai
, atseit ka po ko deti, - tai tokiu atveju tik bereikalingai uzima vieta nuotraukomis.
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."