srovės peilio miklumas
Kai kurios gamina, bet totaliai nefotografuoja. Nefotografavau: kugelio širdingo {su šonine ir širdelėmis, kurių skanumą man priminė ši tema
} ir kugelio egzotiškojo {su patisonais ir kaštainiais}, ir keptos anties. BET galiu juos paminėt, nes vieniems patiekalams įkvėpimas buvo IŠ ČIA, o kitų likučiai buvo išradingai suvalgyti pašildyti
Antį dorojau
Anties antrokas

Reikia {dviems porcijoms}:
apelsinų sultyse marinuotos ir su kuminu trintos keptos anties likučių -
rieškučių;
anties įdaro {ryžiai/morkos/svogūnai}
kiek yra;
aliejaus {kepimui}
1-2 obuolių,
saujos spanguolių,
šiek tiek vandens,
1 pomidoro,
1 agurko,
druskos, grūstų pipirų, acto, aliejaus.
Antieną pasmulkinu, sumaišau su įdaru, pašildau.
Luptą obuolį ketvirčiais ir spanguoles susmulkinu kombainu su šiek tiek vandens.
Aš nesaldinu, bet galima.Luptą agurką ir pomidorą supjaustau, pašlakstau actu ir aliejum, pagardinu druska ir grūstais pipirais.
Lėkštėn ir niam niam. Gaivu
Papildyta:Ėrienos kumpis
Reikia:
Virto šalto ėrienos kumpio {viriau su jūros druska, kvapiais pipirais ir lauro lapais, dar pabaigoje dėjau čiobrelių},
makaronų { apie 1/3 pakučio},
pieno {apie 1/2 stiklinės},
druskos,
1/2 avokado,
šviežių krapų,
tarkuoto sūrio {saujos kokios},
1/2 banano,
1/2 lupto didelio agurko,
1 pomidoro,
grietinės, druskos.
Apviriau makaronus, nusunkiau. Užpyliau pieną, sudėjau šaukštuku smulkintą avokadą, patroškinau, tada subėriau krapus ir sūrį, palaikiau, kad sūris suminkštėtų.
Luptą agurką, pomidorą ir bananą supjausčiau, užpyliau grietine {nefotogeniška, bet skanu}, pabarsčiau druska. Garnyras ir salotos paruoštos

Pjausčiau kumpį, ir dėliojau. Šaltas kumpis labai tiko prie karšto garnyro.
Skanaus