as irgi vakarais verdu sriuba, tik as verdu taip: puode (toks kad uztenka mums su draugu dviems dviem dienom) isverdu 2 vistos sparnelius, kai vanduo uzvira, nupilu ir vel uzpilu vandeniu (tuomet sultinys gaunasi ne riebus), kai isverda sparneliai juos issiimu, tada dedu saldytu darzoviu (sparaginiu pupeliu,morkyciu,brokolio,svogunu) ir i ta misini idedu nuo sparneliu nuimta is smulkiai papjaustyta mesyte, na man turi but bent siek tiek mesos, esu mesaede, kitaip lisiu i saldytuva kokiu sumustyniu,arba dar labai skaniai, i visa ta sriuba dedu raugintu kopustu ir idedu dar 3-4 skylteles cesnako

na aisku ir dar speciju naturaliu, kubelio stengios nenaudot, beto bent jau kai anksciau virdavau is kubeliu, jie gan riebus... ir gaunasi labai skani, maistinga vakariene

kai sriuba nusibosta, valgau grudetoja varske su pomidorais, tokias ale salotas, irgi skanu ir maistinga, o siaip teisingai sako merginos, svarbu vakaraias kuom nors uzsimint, nes man buna kad einu namo, visiskai valgyt nenoriu, perzengiu slenksti - ir apseda velnias