Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 10, 19:50)
as pirkau, man atrodo normalus. o kam naudosi? ir koki? gal toki as pirkus.

šiuo metu mąstau apie bazilikų ir šalavijų plaukams ir juodųjų pipirų ir imbiero masažui.
Atsakyti
Kokius bazinius aliejus ir eterinius patartumete isigyti pradedanciajai? odyte mano sausa,nosis inkstiruota. plaukai irgi sausi,noriu atsikratyti pleiskanu. gal galetumete ir apytiksles kainas parasyti? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 10, 21:01)
Kokius bazinius aliejus ir eterinius patartumete isigyti pradedanciajai? odyte mano sausa,nosis inkstiruota. plaukai irgi sausi,noriu atsikratyti pleiskanu. gal galetumete ir apytiksles kainas parasyti? buciau labai dekinga  4u.gif

Man nuo pleiskanų padėjo arbatmedis, dar tinka levandos smile.gif . O sausai odai tinka rožės, levandos ramina...
Tiesa, odai gali bandyti eliksyrus iš KN, šiuo metu turiu jazminų, tai labai patinka wub.gif . Sausai odai tinka rožių eliksyras, arba mišinuką sausai odai iš KN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 10 lapkričio 2009 - 20:10
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 10, 21:07)

Tiesa, odai gali bandyti eliksyrus iš KN, šiuo metu turiu jazminų, tai labai patinka wub.gif . Sausai odai tinka rožių eliksyras, arba mišinuką sausai odai iš KN.

Labai noreciau pabandyti koki eliksyra is KN bet kad mano mieste nieko nera. O kokios ju kainos?
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 10, 21:20)
Labai noreciau pabandyti koki eliksyra is KN bet kad mano mieste nieko nera. O kokios ju kainos?

Jazminų- 45Lt, rožių- 58lt.
Atsakyti
Gal yra bandziusiu sios formos skuysta pudra? http://www.drugstore...mp;trxp2=198795
Kaina labai ptaraukli, idomu ka ji '"sugeba" g.gif
Atsakyti
Baltai užpavydėjau daddygirl muiliukų, tokie gražūs, ypač šilkiniai. Turėčiau, tai net gaila naudot būtų ax.gif

Vakar prisižaidžiau su moliu - dariausi balto ir raudono molio kaukę, o vietoj hidrolato alavijo gelį dėjau, dar lašiuką tamanų. Labai maloniai užsitepė, nieko negraužė, sudžiūti ant veido irgi neleidau, bet po 10min laikymo ir nusiplovus buvo kuo aiškiausias raudonas kontūras, kur kaukė buvo, kaklas išvis degantis. Per naktį praėjo, tik dabar toks klausimas - ar negalima maišyti gelio su moliu ar tiesiog man gelis netinka?

Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 10, 22:25)
Vakar prisižaidžiau su moliu - dariausi balto ir raudono molio kaukę, o vietoj hidrolato alavijo gelį dėjau, dar lašiuką tamanų.

O kaukes ingredientai po viena kada nros anksciau buvo sukele panasia reakcija?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 10, 22:25)
tik dabar toks klausimas -  ar negalima maišyti gelio su moliu ar tiesiog man gelis netinka?

Gali gelis netikti, nes man nuo alavijo visuomet veidas parausta. Sophyto putos giluminiam porų valymui, kurio pagrindinė dalis alavijo sultys taip pat kelioms valandoms iššaukia raudonį ax.gif
Atsakyti
Noriu pagirti zaliojo molio kaukes. Jau trecia savaite kaip du kartus i savaite jas darausi, ir labai aiskiai apsivale oda, nesimato inkstiru - jau po dvieju savaiciu pasimate efektas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 10, 22:30)
O kaukes ingredientai po viena kada nros anksciau buvo sukele panasia reakcija?

Bandžiau alaviją ant veido tepti, bet labai traukė, glicerino ar ko kito, su kuo jį galimamaišyti kad netrauktų nenusipirkau tai nebenaudojau. Bet šiaip nealergizavo. O vakar reabilituot nusprendžiau...
Molius bandžiau įvairiai, su hidrolatu, vandeniu, migdolų aliejum, kaip ir nieko nebuvo, toleravo.
Tai dabar ir galvoju ar čia jautrumas alavijui ar tiesiog nusišnekėjau, kad jį galima į kaukes maišyt doh.gif

Dar sante briliant care balzamą išbandžiau wub.gif balzamo plaukai gal tik prieš 3-4 metus matę buvo, ir tai cheminio blush2.gif dabar plaukai neapsunkę, gražiai gula, perbraukus pirštu už nieko nekliūna, bet ir nėra taip, kad gumytę susirišus ji išslystu. Na žodžiu, patenkinta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 10, 22:34)
Noriu pagirti zaliojo molio kaukes. Jau trecia savaite kaip du kartus i savaite jas darausi, ir labai aiskiai apsivale oda, nesimato inkstiru - jau po dvieju savaiciu pasimate efektas  thumbup.gif  thumbup.gif

O koks odos tipas? Pas mano sesę mišri, aplink nosį ir smakrą juoduliai matos, noriu įkalbėt, kad su moliu pasilepintų.
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 10, 21:20)

Yra. "Lotosų jūra", Vilniaus g. 155, tel.861613300
Atsakyti