Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Versmė @ 2009 11 10, 22:25)
tik dabar toks klausimas -  ar negalima maišyti gelio su moliu ar tiesiog man gelis netinka?

o ea nedėjai? jei dėjai ir padauginai, tai jis galėjo raudonį įtakoti.

Aš visada darau kaukes su aloe (kai tik jo turiu), bet dar ir hidrolato dedu, nebuvo jokių problemų, galima jį šiaip visur dėti, aš l. mėgstu, nes drėkina. Grynas veidą traukia, bet gaunasi puikus gelis jį sumaišius su kokiu baziniu aliejumi. Gali būti, kad tu aloe alergiška, tai tada atsargiai elkis, pabandyk dar ant mažo plotelio pratestuoti
Atsakyti
gal kas zino kur butu galima isisgyti Klaipedoje kokybisko molio kaukems, zalio juodo ar dar tai kokio, droginio nenoriu... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Eveliina, Nimfali puslapyje atsirado skyrelis "Kaip užsisakyti", tai gal netrukus jie ir patys paleis elektroninę prekybą rolleyes.gif

visoms, kam rūpi cukrus - Muscovado yra Mindaugo Maximoje esančioje eko parduotuvėje, CUP'e, deja, ne doh.gif
Atsakyti
Labai patiko Daddygirl muiliukai thumbup.gif Fantastiški wub.gif wub.gif wub.gif

Gal galetumete imesti nuorodu, kaip pagaminti tokiu muiliuku? O gal yra atskira SM tema? Idomu paskaityti, is ko ranku gamybos muilai daromi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 11, 11:30)
Gal galetumete imesti nuorodu, kaip pagaminti tokiu muiliuku? O gal yra atskira SM tema? Idomu paskaityti, is ko ranku gamybos muilai daromi  4u.gif

tema ranku darbo muilas
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 10, 00:35)
Susisukau iš pavydo į kringelį biggrin.gif
O jei rimtai, tai pavydžiu blush2.gif
Būtinai parašykite, kai gausite inf-ją apie aiškesnį laiką ir pan. Maža ką, gal kaip nors gausis sudalyvauti g.gif
Ir tikrai labai įdomu būtų su tom kainom smile.gif

O kas nors esat lankę seminarus KN? Verti dėmesio? Kitais metais organizuojami, tai norėčiau, bet kiek žinau nelabai pigūs cool.gif

As lankiau KN seminara (tik 1-a dali kol kas, - cia ta kuri apie EA, 2 dalis apie aliejus ir kosmetika), tai kaip ir Sofijas rase, gauni ziniu apie ne tik apie AE, labai daug buvo kalbama apie kvapu pasauli, kvapu suvokima, itaka ir t.t.
Man asmeniskai seminaras patiko, gavau daug idomios informacijos, taciau ziniu apie konkrecius EA, ju poveiki, naudojima ir t.t. gali daugiau rasti knygose ir nete.
Pvz, Monica, kuri labai daug skaito, domisi, tikrai nepalyginimai turi daugiau ziniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 10, 13:54)
va atlikau muilo fotosesija  biggrin.gif

Daddygirl, jau kaip laukiu tavo muiliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 11, 10:25)
o ea nedėjai? jei dėjai ir padauginai, tai jis galėjo raudonį įtakoti.

Aš visada darau kaukes su aloe (kai tik jo turiu), bet dar ir hidrolato dedu, nebuvo jokių problemų, galima jį šiaip visur dėti, aš l. mėgstu, nes drėkina. Grynas veidą traukia, bet gaunasi puikus gelis jį sumaišius su kokiu baziniu aliejumi. Gali būti, kad tu aloe alergiška, tai tada atsargiai elkis, pabandyk dar ant mažo plotelio pratestuoti

Tenka padėkoti Monikai, už iš jos įsigytą gėrio rinkinuką 4u.gif
Tai va vakar jau išbandžiau, ir turiu pasakyt likau labai patenkinta. Pirma labai patiko baltojo molio kaukė kurią pasidariau su šlamučio hidrolatu, pasidariau šiek tiek skystesne, bet palaikiau kol beveik pinai uždžiūvo, veidas paliko labai švelnus, padrėkintas, nė kiek nenusausintas (kaip kad budavo kartais po rusisko molio kaukes). Darysiu dabar bent 2 kartus per savaite, ir pažiūrėsiu kaip oda reaguos smile.gif
ir dar pagaliau pasigydžiau galvos odą su kokosų aliejaus kauke į kurią įlašinau rozmarinų ea. nežinau kiek čia padės nuo slinkimo, bet plaukai tokie purus, pakile nuo šaknų liko, ir labai žvilga thumbup.gif
Man tik idomu, kaip dažnai galima šita daryti, nes man norisi kuo geričiau sustabdyti ta plaukų slinkima (nors jau šiek tiek lyg ir veikia, slenka truputi mažiau).
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 10, 23:34)
Noriu pagirti zaliojo molio kaukes. Jau trecia savaite kaip du kartus i savaite jas darausi, ir labai aiskiai apsivale oda, nesimato inkstiru - jau po dvieju savaiciu pasimate efektas  thumbup.gif  thumbup.gif

Man ji irgi labai patinka, nes anksciau, kol nenaudojau molio, po veido valymo pas kosmetologe jau po poros savaiciu veidas budavo vel uzsiterses, dabar kai reguliariai darau molio kaukes, odele atrodo zymiai graziau biggrin.gif
Jau prisijaukinau ir baltaji moli, - po paskutinio karto supratau, kad ir jis patinka, kad gerai juos kaitalioti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 10:57)
visoms, kam rūpi cukrus - Muscovado yra Mindaugo Maximoje esančioje eko parduotuvėje, CUP'e, deja, ne  doh.gif

Dekui 4u.gif patogiau CUP, bet teks prasukti kada pro Mindaugo Maxima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 11, 12:26)
Tenka padėkoti Monikai, už iš jos įsigytą gėrio rinkinuką  4u.gif 
Tai va vakar jau išbandžiau, ir turiu pasakyt likau labai patenkinta. Pirma labai patiko baltojo molio kaukė kurią pasidariau su šlamučio hidrolatu, pasidariau šiek tiek skystesne, bet palaikiau kol beveik pinai uždžiūvo, veidas paliko labai švelnus, padrėkintas, nė kiek nenusausintas (kaip kad budavo kartais po rusisko molio kaukes). Darysiu dabar bent 2 kartus per savaite, ir pažiūrėsiu kaip oda reaguos smile.gif
ir dar pagaliau pasigydžiau galvos odą su kokosų aliejaus kauke į kurią įlašinau rozmarinų ea. nežinau kiek čia padės nuo slinkimo, bet plaukai tokie purus, pakile nuo šaknų liko, ir labai žvilga  thumbup.gif 
Man tik idomu, kaip dažnai galima šita daryti, nes man norisi kuo geričiau sustabdyti ta plaukų slinkima (nors jau šiek tiek lyg ir veikia, slenka truputi mažiau).

o Monica jau atidare savo parduotuvele? ax.gif kur ji yra? blush2.gif
gali apie slamucio hidrolata placiau papasakot? kokiai odai jis skirtas labiau? ir kiek kainuoja? kur pirkai?
Atsakyti
Atradau dar viena kokosu aliejaus panaudojimo buda - kaip jis paskanina koses thumbup.gif anksciau dedavau sviesta, karta pabandziau ideti kokosus, - labai patiko wub.gif zinau, kad tinka ir kepimui (tik gaila blush2.gif ), sake drauge, ir ant duonos vietoj sviesto skanu tepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 11:48)
ir man CUP'as patogesnis, bet ką jau padarysi... Kuri skambinsitės, klauskit konkrečiai, ar CUP'e yra. Nes aš telefonu su jais nesusikalbėjau  schmoll.gif

Cup'e ir nebus nes ten liko tik Boutique, o Ecoeco bus tik Mindaugo maximoje ir naujai atsidarė pašilaičiuose Gabijos g(kolkas dar tik maisto produktai yra, bet vėliau bus ir kosmetika) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 14:02)
Cup'e ir nebus nes ten liko tik Boutique, o Ecoeco bus tik Mindaugo maximoje ir naujai atsidarė pašilaičiuose Gabijos g(kolkas dar tik maisto produktai yra, bet vėliau bus ir kosmetika) 4u.gif

vaje bigsmile.gif o gal tikslesni adresa zinai? ax.gif gi kazkur netoli manes turetu buti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti