Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatitas

Ir mano mažiukas šita bjaurybe susirgo, jau savaitė praėjo valgyt pradėjo 4 parą. Šiandien žiūriu kad dar dantenos paraudusios ant liežuvio dar yra biškutį spuogelių. Kada jau turėtų išnykti visi šitie simptomai, nes jau man vaidenasi kad mes vėl iš naujo surgsim blush2.gif
Tikiuosi daugiau šita liga nesirgsim, sveikatytės visiem sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Mes susirgom verysad.gif turim irgi šitą zarazą blush2.gif doh.gif Siaubas, kaip tie mažyliai kankinas doh.gif ........ Maniškė dar valgo šiek tiek, vis po pora šaukštų ko nors paknibena, o aš džiaugiuos kaip išprotėjus, kai taip įvyksta rolleyes.gif O vat su gėrimu, tai prastai doh.gif
SVEIKATYTĖS VISIEMS LIGONIUKAMS, NESIRKIT 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladinė @ 2008 12 01, 12:25)
Ir mano mažiukas šita bjaurybe susirgo, jau savaitė praėjo valgyt pradėjo 4 parą. Šiandien žiūriu kad dar dantenos paraudusios ant liežuvio dar yra biškutį spuogelių. Kada jau turėtų išnykti visi šitie simptomai, nes jau man vaidenasi kad mes vėl iš naujo surgsim  blush2.gif
Tikiuosi daugiau šita liga nesirgsim, sveikatytės visiem sergantiems  4u.gif

Ir man įdomu, nors mums tai tik pradžia doh.gif
Atsakyti

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 01, 18:23)
Laba diena 4u.gif
Mes susirgom verysad.gif  turim irgi šitą zarazą blush2.gif  doh.gif Siaubas, kaip tie mažyliai kankinas doh.gif .....

Linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Nu mes lyg per savaitę išsikapstėm nuo šitos ligos
Atsakyti
Pasiule daktare fuxino tirpaliuko nusipirkt. Prie kalnieciu poliklinikos lauke esancioje gintarineje vaistineje ji gamina ir pardavineja. kainuoja apie 6 Lt

fantastiskas poveikis.

naudojam ir kamistada, kad skausmeli nuimtu, bet be to fuxino tikrai nelabai kas buvo pasikeite, juk jis tik skausma nuima.

kantrybes visoms mamytem ir sveikatos vaikuciams. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,žinau kokia baisi liga yra tas stomatitas schmoll.gif maniškis sirgo 3 kartus.Pirmas kartas buvo labai lengvas,antras ir trečias baisu prisiminti.Gydytoja išrašė tepalą kur gamina vaistinės raudonos sp,juo tepėm ir dar mums labai padėjo yra toks tepaliukas suaugusiems nuo dantų protezų,kai nusitrina ir palieka žaizdos tepaliukas.nepamenu pavadinimo.Tas žaizdeles greičiua užtraukia.ir skausmą nuima,valgyti gali.Siaubas kokia baisi liga,net dabar šiurpas ima prisiminus.Visoms kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
bye1.gif mano maziukas irgi nesenai prasirgo stomatitu,bet,kad jis juo sirgo,visiem daejo tik tada kai as nuo jo uzsikreciau,o net i klinikas vaziavom,bronchita parase fool.gif tai mes to stomatito kaip ir net negydem.... gal galit patart,kaip stiprint vaiko organizma,kad nepasikartotu sita bjaurybe? o as pati kai susirgau,tai liepe gert vitamina c, su daktarin tepalu tept zaizdeles ir aciclovirum vaistus gert.bet tepiausi su fuxalin, o ne daktarin,nes siaip visa burna be galo skaudejo,o tas daktarin dar pagrauzia zaizdas.....

Sveikatos visoms mamytems ir jusu vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shmikse @ 2009 01 16, 20:52)
bye1.gif  mano maziukas irgi nesenai prasirgo stomatitu,bet,kad jis juo sirgo,visiem daejo tik tada kai as nuo jo uzsikreciau,o net i klinikas vaziavom,bronchita parase fool.gif tai mes to stomatito kaip ir net negydem....   gal galit patart,kaip stiprint vaiko organizma,kad nepasikartotu sita bjaurybe? o as pati kai susirgau,tai liepe gert vitamina c, su daktarin tepalu tept zaizdeles ir aciclovirum vaistus gert.bet tepiausi su fuxalin, o ne daktarin,nes siaip visa burna be galo skaudejo,o tas daktarin dar pagrauzia zaizdas.....

Sveikatos visoms mamytems ir jusu vaikuciams 4u.gif

maniskis jau kokius tris kartus sirgo stomatitu... bet jis visada kaip papildoma liga pasireiksdavo su gerkles ligom,,, paskutini karta su angina... siaubas gydem angina jau antibiotikais ale negerejo... temp.auksciausia kol paskui tik pamatem kad puslyciu yra... tai acciklovira gerem ir pagerejo..
va dar vienas kartas tai keistas buvo... vaikas valge baisiai daug braskiu.. daug.. koki asavaite taisp ir jam pradejo skaudet burnyte-gydytoja ir sako ko vaikui davei... atsirado zaizdu pusliu... stomatitas.. tai sako nuo per rugstas maistas gali sukelt stomatita g.gif
o stiprint organizma.... tai galit citropsept lasiukus pabandyt... imunotrofina.. imunal ir pan. Mes bandem viska ax.gif gal nuo citrosepto pradekit,,,....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 16 sausio 2009 - 21:39
Aciu vysniuke1 uz patarima aciuks.gif butinai bandysiu ok.gif
Atsakyti
ir mes kankinames sia liga, aisku pirmas tris diena tempa galvojom nuo gerkles nuo besikalncio danties kurio truksta ir ttt, finalas stomatitas, nieko i burna , nors tiek kad gere sultytes, ir per diena koki indeli dar leliukiskos koses hippo isiulau, kartais dar praslysta ir varskyte, siandien jau lyg tempos nebeturi, nebenori mieruotis nebenori vaistu vaiskto ir kalba as jau sveikas biskuti tik dantuka popa o taip sveikas smile.gif))
geriam ibufen,kamistado n geliu, tepu fuxin, tirpaliuku, su ramuneliu medetku ir trupuciu druskos isplaunu burnyte, ir dar siandien bandysim tepti saltalankiu aliejum . jau taip gaila vaikiuko jau mum 5d priskaitant ir tas tris nieko negydytas... baisu ziureti kaip maziukas pasiima megstama maista palaiko rankytei ir visas liudnas padeda atgal sako popaa sad.gif , o tas kvapas is burnos tikuosi kad greit jau pageres mum blink.gif
Atsakyti
Sveikos, ir mums tas stomatitas buvo. Pirma uzkilo temperatura, galvojau nuo dantu nes pas mazaja taip dantys auga su temperatura. Po keliu dienu pamačiau raudonas dantenas. O vyras pastebejo ant liežuvio viena puslele, tai po 3d nuejom pas gyd tai pasake kad stomatitas. Israše kamistadajau po dienos temp nukrito o po 3d viskas buvo thumbup.gif . Mes kažkaip greitai pasveikom ir tuo pačiu metu sulaukem ir iltiniu dantuku, vis delto bus nuo dantu.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Mes dabar kamuojames su ta bjaurybe. Pries 4 dienas sukilo temperatura iki 39, kita diena issikvietem gydytoja, tai apziurejo, sako, nieko cia jai nera, tikriausiai nuo dygstanciu dantuku, nes dantenos istinusios... Na mes ir laukiam to dantuko... Kita diena temperatura apmazejo, bet ismete kelias pusleles aplink lupas ir ant liezuvio, kita diena jos stipriai padidejo, mergaite nieko i burna neima- nei gert, nei valgyt. Gaila vaika ziuret, soske traukia, gert nori, bet negali, pamato buteliuka ir rekia, kiek sugirdau su saukstuku ir tai per asaras. Dantenos taip istino, kad net paaugusiu dantuku virsuj nebesimato doh.gif Nuvaziamom siandien vel pas ta pacia gydytoja- tai sako visgi jums stomatitas doh.gif Liepe tept Kamistad tepalu, daugiau nieko. Na pasiskaiciau cia dar kuom kas gydo, bandysim to Fuxino nusipirkt ir saltalankiu aliejaus, gal pades kasnors. O tai jau baisu man- mano maze ir taip baisiai nevalgi, mazo svorio, o va siandien pasisverem- dar numetusi 300g per paskutini menesi, tai metuku laiko sveriam 7.5 kg. O jei dar nepasveiksim greit, tai isvis... Nu zodziu, pravalas visiskas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek perskaiciau Jusu pokalbiu dali, supratau, kad tik maziem vaikam buna, taciau man irgi atsiranda baltos zaizdeles burnoje.... net pradejau abejoti ar cia stomatitas, ar siaip kokia kia beda unsure.gif gydytojai taip pat sutrike, nezino kas cia yra, nuo ko, ir kaip gydyti doh.gif
Atsakyti