Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatitas

QUOTE(leliukass @ 2006 09 19, 13:58)
Sveika. kai mano sunus sirgo stomatitu, vaistininke parekomendavo purksti xexsoral purskala. Jis siaip yra nuo gerkles, dantenu uzdegimo, bet tame tarpe ir nuo stomatito. Buvo labai patodu. nes daktarina kai bandziau istepti nelabai leidosi.o cia tik pripurksdavau burnite ir viskas.
Girdejau dar kad nuo seno tepdavo medumi,gal jis karsti istraukdavo. ne nezinau.

didelis dėkui 4u.gif jo jo mano mažius irgi nelabai duoda patepti burnytę su daktarinu sukinėja galvą į visus šonus schmoll.gif gal todėl ir nelabai padeda, ačiū mirksiukas.gif lekiu iškarto į vaistinę pirkti purškalo aišku pasikonsultuosiu su vaistininku doctor.gif
Atsakyti
MANIŠKĖ STOMATITU PRASIRGO PUSANTROS SAVAITĖS.. KIEK MUS GYDYTOJA SAKĖ, KAD DAKTARINAS PADEDA SERGANT GRYBELINIU STOMATITU, O VIRUSINIU - NE. TAIP, KAD JIS MUMS NETIKO. TEPEM FUXINI VANDENINIU TIRPALU, SALTALANKIO ALIEJUM TEPEM BURNYTE, DENTOSEPT SKALAVIMO SKYSČIU (SKIESTU) VALIAU BURNYTĘ. KADANGI MUMS JIS ILGAI NEPRAĖJO, TAI VAŽIAVOM KONSULTUOTIS Į INFEKCINĘ LIGONINĘ. GYDYTOJA LIEPĖ TAS ŽAIZDELES TAŠKUOTI, PRILIETIMAIS TEPTI, O NE BRŪŽINTI (KAD NEPASISĖTŲ).. NEŽINAU AR AIŠKIAI PARAŠIAU blush2.gif ax.gif SĖKMĖS IR KANTRYBĖS GYDANTIS.. ŽIAURI LIGA..
TIESA, BŪTINAI REIKALINGAS VITAMINAS C.. AŠ IRGI PURŠKIAU HEXASPRAY..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulis: 19 rugsėjo 2006 - 21:49
stomatitas pas mus kaip kokia pusleline, tik truputi persalo ir viskas nuo pradziu doh.gif
gyditoja tik rankom skescioja, silpnas jos imunitetas, tai be vitaminu gyvent negalim ax.gif
Atsakyti
Nu maniskis irgi tik syki sirgo, bet jau neduok sviete kaip baisu. tai, gal reiktu tiesiog burnos higiena kokia profilaktine uzsiimti, jei nuo maziausio dalyko uzsikrecia? O siaip tai cia grybeline liga, tai sudetinga ja isgyvendinti
Atsakyti
O mes irgi stomatita gavom verysad.gif Siandien pasirode ant lupos vidaus baltas plemas ir patinusi buvo, galvojau kad isikando doh.gif o veliau praziodinusi pamaciau kad gerklytes gale, prie gomurio liezuviuko balti spuogeliai, skambinom gydytojei itaria stomatita, ryt leksim pasitikslinti, dedu ant soskes daktarino ziuresim. Kol kas tempos kaip ir anera 37.1, linksma kol nepamato kad reiks valgyt o tada tai jau cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
na pas mano dičkį vyrą ir panašu stomatitas. sad.gif Duodu daktarino, ir dar tokio Faringosept čiulpti. Labai sunku įkišt tų vaistų. Valgyt tai lyg dar valo truputuką. O temperatūrą tai su Ibofen numušiau. Trečia diena jau, bet kol kas tik blogėja, bent jau toks vaizdas... g.gif
Atsakyti
NA mes jau valgom ir tpfu tpfu tpfu bet ta zarasa rodos mus paliko. Dukrytes dantenos dar nelabai grazios bet jau viska kisasi i burnyte. O gydemes taip: tepem daktarinu, gerem medetku +ramuneliu arbateles su cukriuku kitaip niekaip(medetkos gydo stomatita) tepiau kamistad tepalu, kad kai gere neskaudetu, ir dar gydytoja kazkokiu atbleciu buvo nuo herpio israsiusi tai tas sugerem. Nu jau pirmos 3 naktys tai blink.gif blink.gif blink.gif kas desimt minuciu verke nuo skausmo daviau paracetamolio zvakuciu, ibufenui mes laaaabai elergiskos
Atsakyti
Labas Dzeika
na kaip paskaiciau cia turbut tursim bendra beda.

daiva

QUOTE(dzeine @ 2006 08 26, 19:23)
mano mergaitei greit 7 metai, o ji vis (per metus 3-4 kartus) vis serga stomatitu.
kartais apkrecia ir mus, bet nedaznai.
ar yra dar tokia problema turinciu mamu??? ka darot?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(sandberg @ 2006 10 10, 13:29)
Labas Dzeika
na kaip paskaiciau cia turbut tursim bendra beda.
daiva

tai jau tikrai... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine @ 2006 10 11, 08:46)
tai jau tikrai...  mirksiukas.gif  ax.gif

kazkaip cia idomiai g.gif
o kuo stomatita gydot?
Atsakyti
sveikutes mergynos!pas mano mergicka yra paltos demeles is vidaus ant lupyciu.(pastebejau tik vakar)ar butinai tai gali buti stomatitas? turejome nedidelia temperatura,bet ji ir valgo ir zaidzia tik naktimis nelabai miega,bet as pripratau,nes dygsta dantukai.kaip sakos ar nuvest pasirodyt gyditojai?o gal be stomatito yra kokiu kitokiu ligeliu?
Atsakyti
Kai maniškiui dygo dantukai, tai dažnai sirgdavo verysad.gif
Gydėme Daktarin - kompensuojami vaistai thumbup.gif

O taip, tai tikrai imunitetas silpnas... verysad.gif
Atsakyti