QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 09, 23:50)
Ar tu apie kapsules rašai , ar apie tepalą,

nes tepalą esu nupirkusi su barsuko taukais ir pušų pumpurais. Reikia pasitepti padus ir bronchų sritį... Ar tu naudojai?
Nors ir ne manes klausiat,bet pasisakysiu-mano mama ta rusiska tepala naudoja,bet jai nepadeda

,bet turbut paprastam kosuliui padetu,bet jei mat metatazes plauciuose-tai nepadeda.Uztat ieskom grynu barsuko tauku,kad butu galima gert,tik vat nera pazistamu medziotoju,o is nepazistamu baisu pirkt.
QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 00:00)
Joooo, xi xi xi, o gruodzio 2 diena su sunum skrisiu i Kanaru salas. Pati susiradau skrydzius pigius ir viesbuti uzsisakiau per interneta.Vat

. Sesuo vyresnioji su savo draugemis kai kuriomis kalbejosi, tai tos sako "IR TU JĄ LEISI"
Kaip mane gali sulaikyti, jei aš gerai jaučiuosi. Truputį bėda ta, kad dar reikės su peruku taračkytis, o jis lyg ir kilti į viršų pradėjo, nes jau plaukai paaugę... Nu, suprantate tą jausmą, tos, kurios nešiojote perukus.
Mergaitės, nebesuspėjusi, net viską perskaityti, tai nepykite, jei kur ir nesigaudau ar ne į temą ką nors parašau
Papildyta:
NESUPRATAU, KAM JUMS BARSUKO TAUKAI AR KAS?
Saunuole!Jei gerai jauciates-tai kodel gi neskrist.Mes mama vezemes i Egipta kai ji gerai jautesi.Viskas buvo
BARSUKO TAUKAI-nuo kosulio.